Cizre'de ara sokaklar parke olacak

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, ilgili müdürlerle birlikte Cizre Belediyesi’ne ait parke taşı üretim tesisinde incelemede bulundu. Demir, "Üretim kapasitesini artırıp ilçemizin tüm ara sokaklarındaki sorunları çözmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir, hafta sonu programını yoğunlaştırarak Cizre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet sürdüren beton parke ve boru üretim tesisinde incelemelerde bulundu.


Kaymakam /Belediye Başkan V. Nazlı Demir, Beton Parke ve Boru Üretim Tesisini gezerek tesis sorumlusundan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

10 bin dönüm üzerine kurulan parke tesisinde, 1000’lik, 600’lük ve 400’lük büz boru üretiminin yanı sıra 8’lik kilit parke ve su oluğu, bordür taşı, beton taban, beton konik, beton bilezik ve çim taşları üretiliyor.


MALZEME İKMAL DEPOSUNU İNCELEDİ

Cumartesi ve pazar günleri de Belediye Birim Müdürleri ve çalışanları ile çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir, Belediye Malzeme İkmal Deposunda incelemelerde bulundu.

Nazlı Demir, “Devletimizin imkanlarını vatandaşlarımıza sunarken en etkin, en ekonomik usulleri hayata geçirmek için uğraşıyoruz. Belediyemizin sınırlı kaynaklarını ve insan kaynaklarını en ekonomik ve en verimli şekilde kullanabilmek için ivedi tedbirleri hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımıza daha etkin hizmet etmek için en kısa sürede hayata geçireceğimiz faaliyetlerle vatandaş memnuniyetini daha da iyi kılmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.