Festivalde keşkek karıştırdı

Kavaklıdere Kurucuova Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı, Kavaklıdere Belediyesinin desteğiyle Kurucuova Dayanışma Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen 4. Kurucuova Keşkek Festivaline katıldı.

Mahallelerde incelemelerde bulunmak ve vatandaşların sorun ve taleplerini mahallinde öğrenip çözüm üretmek amacıyla mahalle ziyaretleri yapan Muğla Valisi Orhan Tavlı, Kavaklıdere Kaymakamı Oray Güven ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ile birlikte Kurucuova mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.


Kurucuova Mahallesinde Vali Orhan Tavlı ve beraberindekileri Kurucuova Mahallesi Muhtarı ve Kurucuova Danayışma Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Yönter, Sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar karşılandı.


BAHŞİŞLE KAZAN AÇILDI

Vatandaş buluşmasının ardından festival alanına geçen Vali Orhan Tavlı ve beraberindekiler asırlık tariflerle keşkeğin hazırlanışı hakkında bilgi aldı. Geleneksel olarak ustaya bahşiş verilerek kazan açma yapıldıktan sonra hazırlanan keşkek katılımcılara ikram edildi.