Yurtta kalan öğrencilerle bir araya geldi

Ankara Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan, beraberinde Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile birlikte Ankara Üniversitesi Beypazarı Yüksek Okulu öğrencileri ile KYK yurdunda kahvaltıda bir araya geldi.

Kaymakam Erdoğan, daha sonra beraberindekilerle birlikte KYK yurdunu gezerek fiziki yapı ve donanımı ile ilgili incelemelerde bulundu. Öğrencilerle sohbet eden Erdoğan, üniversite eğitimlerinde başarılar diledi.


Üniversitelerin ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde çok önemli bir rol üstlendiğini belirten Kaymakam Erdoğan, öğrencilerden ülkemizin daha ileri seviyelere ulaşması için daha fazla çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Erdoğan, “Öğrencilerimiz bizim için önemli ve kıymetlidir. Bu tür programlarda ilerleyen zamanlarda yeniden bir araya gelmeyi ümit ediyoruz” dedi.


Yapılan programdan dolayı memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler ise, “Bu tür etkinlikler bize verilen önemi göstermekle birlikte büyüklerimizle yaptığımız karşılıklı sohbet bizlerin ileride seçeceğimiz mesleklerimizin şekillenmesinde de rol model olmaktadır. Ziyaretlerinden dolayı kaymakama ve Belediye Başkanına teşekkür ederiz” dedi.