Kaymakam Erdoğan’dan ilçedeki kurumlara ziyaret

Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, ilçedeki kurumları ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ilk durağı olan İlçe Müftülüğü’nde İlçe Müftüsü Muhammed Ahıskalı tarafından Erdoğan’a ilçe müftülüğünün hizmetleri, Kur'an kursları, anaokulu gibi konular hakkında bilgiler aktarıldı.


Kaymakam Erdoğan, ziyaretlerinin ikinci durağı olan İlçe SGK Müdürlüğünde yapılan işlemler, kanun, tüzük ve yönetmeliklerin uygulanmasına yönelik iş ve işlemlere dair kurum müdürü Davut Dedeoğlu’ndan bilgi aldı.

Kurum ziyaretlerine devam eden Kaymakam, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Kurum Müdürü Şevket Kandemir’den ilçenin eğitim durumu, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında brifing aldı.


Kaymakam Erdoğan, ziyaretlerinin dördüncü durağı olan, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Kurum Müdür Vekili Özkan Yaşamış’tan kursların genel durumu, yapılan iş ve işlemler, personel sayısı ve kurslardan çıkan ürünler hakkında bilgi aldı.


Ziyaretleri kapsamında, İlçe Halk Kütüphanesi'ni ziyaret eden Kaymakam, kütüphanede kitap okuyan ve ders çalışan öğrenci ve vatandaşlar ile sohbet etti. Erdoğan, binanın genel durumu hakkında İlçe Kütüphane Müdürü Yüksel Polat’tan bilgi aldı.


Kurum ziyaretlerinin son durağı ilçe PTT Müdürlüğünü ziyaret eden Kaymakam, PTT Müdürü Nezir Ertaş’tan yürütülen çalışmalar, hakkında bilgi aldı. Kaymakam Erdoğan, ziyaret ettiği tüm kurumlardaki müdür ve personellere çalışmalarında başarılar diledi.