Öğrencileri hediyelerle sevindirdi

Siirt Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Emin Bağlı, Atabağı İlkokulu ve 30 Ağustos Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek çeşitli hediyeler dağıttı.


Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, J.Yzb. Semih Sevinç, Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahap Gülmez ile birlikte okulları ziyaret etti.

Öğrencilere söyleşide bulunan Kaymakam Bağlı, öğrencilere birçok konuda tavsiyede bulunurken özellikle kitap okumanın önemine dikkat çekti.

DERSLERİ GÜNLÜK TEKRAR EDİN

Söyleşisinde öğrencilere başarılı olmanın yollarına değinen Kaymakam Bağlı, öğrencilerin iyi bir liseyi kazanabilmesi için gerekli tavsiyelerde bulundu.

Öncelikle her öğrencinin kendine hedef belirlemesini ve bu hedefe ulaşabilmek için gerekli tüm çalışmaları yapmalarını dile getiren Kaymakam Bağlı, “Hepiniz ülkemizin geleceğisiniz, kendine güvenen ve hedefleri olan bireyler olarak bu ülkeye büyük hizmetleriniz olacağından eminim” dedi.



Öğrencilerden kitap okuma ve dersleri günlük tekrar etme konusunda söz alan Kaymakam, incelemelerde bulunarak eğitim-öğretim ortamının daha iyileştirilmesi için gerekli kaynakların sağlanacağını belirtti.