Yeni yılda bağımlılık konusuna daha fazla yoğunlaşılacak

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, başkanlık yaptığı ‘Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda, bağımlılık tehlikesinin gün geçtikçe arttığını ifade ederek, yeni yıl ile birlikte tüm kurumların bağımlılık konusuna daha fazla yoğunlaşmasını istedi.


Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında, bağımlılık ile mücadelede kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak, İl Eylem Planı'nın uygulanmasını takip etmek ve değerlendirmek üzere Valilik 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonunda “Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu” toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme sunumlarının ardından 2022 yılında uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede bir önceki toplantıda alınan kararlar ve yürütülen faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıda, 2023 yılı faaliyet raporu ve gündem maddeleri belirlenerek alınması gereken önlemler karara bağlandı.


BAĞIMLILIK TEHLİKESİ ARTIYOR

Bağımlılık tehlikesinin gün geçtikçe arttığını ifade eden Vali Arslan, yeni yıl ile birlikte tüm kurumların bağımlılık konusuna daha fazla yoğunlaşması ve ortak çalışmalar yapmasının önemli olduğunu vurguladı.

Toplantı katılımcıların öneri ve taleplerini dile getirmesi ile sona erdi.