"Bir çocuk, bir öğretmen ve bir kitap dünyayı değiştirebilir”

İstanbul Çekmeköy'deki eğitim çalışmalarını yakından takip ederek, her hafta okul ziyaretleri gerçekleştiren Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Hüseyinli Mahallesi'nde bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.


Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak ve Çekmeköy İlçe Jandarma Komutanı Gülali Çendik'in de hazır bulundu ziyarette okulun fiziki ortamını inceleyen Kaymakam Çelik, eğitim çalışmaları hakkında öğretmenlerden bilgi aldı.


OYUNLARINA EŞLİK ETTİ

Okul bahçesinde voleybol oynayan çocuklara eşlik edip servis atışı yapan Kaymakam Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak'ın da bulunduğu karşı takıma sayı yaptı.

Ardından masa tenisi oynayan öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Çelik, sohbet ettiği çocuklar ile bir süre maç yaptı.

Okulun öğretmenler odasına yaptığı ziyarette eğitimcilerin hal ve hatırını soran Kaymakam Çelik, öğretmenlerin fedakarca yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.


EĞİTİM OLMAZSA OLMAZ

Kaymakam Resul Çelik, "Ülkemiz için olmazsa olmaz dediğimiz eğitim çalışmalarımız, geleceğimizi şekillendirecek evlatlarımız için yaptığımız birçok faaliyet bu öğretmenler odasında şekilleniyor. Ülkemizi, dünyamızı değiştirecek bireylere en yakın olan, onları keşfeden, yönlendiren sizlersiniz. Bizler bir çocuğun, bir öğretmenin, bir kalem ve bir kitabın tüm dünyayı değiştirebileceğini düşünüyoruz, bu sebeple size çok değer veriyoruz" dedi.