“Kahraman Çorum'dan Allah razı olsun"

Çorum’dan depremde büyük hasara uğrayan Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine gönderilen yardımlar Afşinlilerin takdirini kazandı. Afşinli bir esnaf, “Kahraman Çorumlulardan Allah razı olsun” diyerek Afşin’de koordinasyon için görevlendirilen Vali Mustafa Çiftçi’ye teşekkür etti.


İçişleri Bakanlığı’nca Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde koordinasyonu sağlamakla görevlendirilen Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Afşinlilerin gönlüne taht kurdu.

Afşin ilçesinde kent meydanı, cadde, sokak ve köylerde afetten etkilenen alanları inceleyen, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Çiftçi’ye Afşinliler teşekkürlerini sundu.

Ziyaret ettiği bir esnaf da Afşinliler adına duygularını dile getirerek, “Allah bin kere Çorum halkından, Valilik, Belediye ve tüm Çorumlu hayırseverlerden razı olsun” dedi.


AFŞİN’İN KARDEŞİ ÇORUM

Afşin’in en eski esnaflarından olduğunu belirten vatandaş, Çorum’dan büyük yardım gördüklerini belirterek, “Sayın Vali de buraya kadar gelmiş. Afşin’in kardeşi artık Çorum’dur” ifadelerini kullandı.

Afşinli esnafın duygularını dinleyen Vali Mustafa Çiftçi de, “Allah devletimize, milletimize böyle kötü günleri bir daha göstermesin. Birlikte bu sıkıntıları aşacağız” dedi.


ÇORUM TÜM İMKANLARIYLA AFŞİN’DE

Afşinli depremzedelere geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Çiftçi, “Afşin’de hayatın normalleşmesi için Çorum tüm imkanlarıyla Afşin’de. Kamyon, kepçe, greyder, iş makinası ve diğer ekipmanlarla Afşin için çalışıyoruz” diye konuştu.