“En büyük engel, sevgisizliktir”

Anneler Günü’nün öncesinde cumartesi gününü şehit ve gazilerin annelerini ziyaret ederek geçiren Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Engelliler Haftası kapsamında da özel gereksinimli vatandaşlarla bir araya geldi.


ŞEHİT VE GAZİ ANNELERİNE ÇİÇEK

Vali Salih Ayhan, şehit ve gazi annelerini ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

Salih Ayhan ayrıca, Karaköprü Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret ederek özel gereksinimli vatandaşlarla bir araya gelerek, hediyelerini takdim etti.

Öte yandan Vali Salih Ayhan’ın eşi Zeynep Akkiraz Ayhan da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve Anneler Günü kapsamında gün boyu çeşitli etkinliklere katıldı.

“Annelerin yanı, dünyanın en güvenli yeridir” diyen Akkiraz Ayhan, özel gereksinimli 3 yavrusu olan Zeynep Mermertaş’ı hanesinde ziyaret ederek Mermertaş’ın Anneler Günü’nü kutladı.


Damla Umut Evi ve Özel Yaşam Yolu Bakım Merkezi’ni de ziyaret eden Zeynep Ayhan, özel gereksinimli çocuklarla yakından ilgilendi.


Akşam saatlerinde de Salih Ayhan ve eşi Zeynep Akkiraz Ayhan, Engelliler Haftası vesilesiyle, özel gereksinimli vatandaşlar için tertip edilen yemek programına katıldı. Ayhan çifti, “Kalplerin arasında engel bulunmayan güzel yarınlara…” temennisinde bulundu.