“Her zaman gençlerin yanındayız”

Gençler ve çocuklar için yapılan yatırımların açılışlarını yapan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Her zaman gençlerimizin yanında olacağız” dedi.


GENÇLERLE VOLEYBOL OYNADI

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa’ya ve gençlere yapılan yatırımların açılışlarını yapmaktan duyduğunu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Ayhan, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte, Seyrantepe Mahallesi’ndeki kapalı spor salonunun açılışını gerçekleştirdi. Gençlerle voleybol oynayan Vali Ayhan, spor salonunun hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.


ÇOCUKLARIN EĞLENCESİNE ORTAK OLDU

Vali Ayhan, Mehmetçik Mahallesi’ndeki parkın açılışını da gerçekleştirdi. Bölge halkı ve çocuklarla sohbet eden Vali Ayhan, her daim onların yanında olacağını dile getirdi.


HERŞEY ŞANLIURFA'MIZ İÇİN!

Vali Salih Ayhan, 4. Murad Kültür Merkezinde faaliyet gösteren kurslara katılım sağlayan vatandaşlarla da bir araya geldi. Ayhan, “Her şey Şanlıurfa’mız için, her şey hemşehrilerimiz için…” dedi. Vali Ayhan, “Şehrimizi kalkındırmak, vatandaşlarımızın taleplerine en güzel şekilde karşılık verebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.


İŞÇİLERE KARPUZ KESTİ

Vali Salih Ayhan, Mehmetçik Mahallesi’ndeki esnafla da bir araya gelerek bereketli kazançlar diledi, sonrasında ise inşaatta çalışan işçilerle soluklanıp hasbihâl etti. Ayhan, “Samimi sohbetlerimiz, birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun!” dedi.