Öğrencilerle yaya geçidi boyadı

Düzce Valisi Selçuk Aslan, kurum amirleri ve öğrenciler ile birlikte, "Önce Yaya" görseli ve yaya çizgilerini boyayarak farkındalık etkinliğine katıldı.


YAYA ÖNCELİKLİ GÜVENLİ YOLLAR

Vali Aslan, “Bugün farkındalık için adım attık ve yaya çizgilerini boyadık! Sürücüler, lütfen yaya geçitlerinde dikkatli olalım ve yaya haklarına saygı gösterelim” dedi.

Vali Selçuk Aslan, daha sonra Gölormanı İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutladı.


ÖĞRENCİLERİN HEYECANLARINA ORTAK OLDU

Vali Selçuk Aslan, hayırseverler, protokol üyeleri ve kurum amirleriyle, 2023-2024 eğitim-öğretim haftasının açılışını yaptı.

Öğrenciler ile sohbet edip heyecanlarına ortak olan Vali Selçuk Aslan, öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi.


DEPREM GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Okulun açılışında da bir konuşma yapan Vali Aslan, “Güçlendirilerek kurtarılabilecek okullarımızda güçlendirme çalışmaları hızlı bir şekilde yürütülüyor. Yıkılıp yeniden yapılması gereken okullar için de gerekli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Şu anda 43 projemiz devam ediyor, 3 tanesi tamamlandı. 12 tanesi de kısa zaman içerisinde Düzce’nin eğitim öğretimi için hizmete sunulacak" dedi.