Kalaycı ustası ile bakır işledi

Esnafları ziyaret ederek hayırlı işler’ dileyen Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, kalaycı esnafı ile birlikte bakır işlemeciliği yaptı.


ESNAFLARA BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ

24 Haziran 2023 tarihli Kaymakamlar Kararnamesi ile Ankara Beypazarı Kaymakamlığına atanan Vedat Yılmaz, ilçe merkezindeki bazı iş yerlerini gezdi ve esnaflarla sohbet etti. Kaymakam Yılmaz’ın göreve başlamasına kısa bir süre geçmesine rağmen vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Göreve başladığı günden itibaren ilçe halkı ile iç içe olan Kaymakam Yılmaz, esnafı işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.


“İNSANLARIMIZIN MUTLULUĞU ADINA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Kalaycı esnafı ile beraber bakır işlemeciliği yapan, esnaf ile çay içen Kaymakam Yılmaz, esnafların her zaman yanında olacağını belirtti.

Yılmaz, “Vatandaşlarımızla her platformda bir araya gelmeye gayret edeceğiz. İnsan odaklı bir hizmet anlayışı ile kapı kapı dolaşarak ilçemizin gelişimi ve insanlarımızın mutluluğu adına çok çalışacağız” dedi. 

Esnaf ve vatandaşlar da ziyaretten dolayı Kaymakam Yılmaz’a teşekkür etti.


MÜZE ZİYARETİ

Öte yandan Kaymakam Vedat Yılmaz, Yaşayan Müzeyi, Türk Hamam Müzesini ve Uygulama Otelini de ziyaret etti. Müze içerisinde incelemelerde bulunan Vedat Yılmaz’a müze yetkililerince, müzenin içindeki eserler hakkında bilgiler verildi.