“Her şeyin ilki başkadır. Merhaba Doğanyurt...”

İçişleri Bakanlığı tarafından Doğanyurt Kaymakamı olarak görevlendirilen 111. dönem kaymakam adaylarından Yusuf Ercan Yalçınöz, ilk kaymakamlık tecrübesini Doğanyurt’ta yaşayacak.


"HEYECANLA MİLLETİME HİZMET ETMEK İSTİYORUM"

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 28.09.2023 tarihli onayı ile Kastamonu Doğanyurt Kaymakamlığına atanan Kaymakam Yusuf Ercan Yalçınöz, bugün ilçedeki görevine başladı.

111. dönem kaymakam adaylarından Yusuf Ercan Yalçınöz, teftiş stajı yaptıktan sonra ilk kaymakamlık tecrübesini Doğanyurt’ta yaşayacak.

Kaymakam Vekili olarak 28 Eylül’de Doğanyurt’a görevlendirilen Yalçınöz, “Her şeyin ilki başkadır. Merhaba Doğanyurt...” dedi. Doğanyurt’a hizmet etmek için var gücüyle çalışacağını belirten Kaymakam Yalçınöz, ilçedeki kurumlar, muhtarlar ve vatandaşlarla işbirliği halinde ortak akılla görev yapacağını kaydetti.

İLK KAYMAKAMLIK GÖREVİ

Kaymakam Yalçınöz, “İlk görev olması hasebiyle inançla, heyecanla ve gençliğin verdiği enerji ile milletime hizmet etmek istiyorum. "Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar" kaidesiyle hareket etmeyi planlıyorum. Allah mahcup etmez inşallah” dedi.