Arama
Arama Sonuçları
"Sınırda askerlik yapmak büyük gurur"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Gürcistan sınırında bulunan Muratlı Hudut Karakolu’nu ziyaret etti. Askerle sohbet eden Vali Ünsal, sınırda askerlik yapmanın büyük onur ve gurur olduğunu belirtti.
“Birlikte neşelendik, birlikte hüzünlendik”
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, 6 Şubat depremlerinden sonra şehre yerleşen Abdullah ve Emine Erkan çiftine misafir oldu.
Ekmek görünümlü bir sanat harikası
Vatandaşları hanelerinde ziyaret ederek gönül kapıları aralayan Şırnak Silopi Kaymakamı Cihat Koç, misafir olduğu hanelerden yoğun ilgi gördü.
Kurtuluşun 103. yılı kutlu olsun Artvin
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlama törenine katıldı.
73 yaşındaki Güler teyzeye doğum günü sürprizi
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, daha önce hiç doğum günü kutlamayan 73 yaşındaki Güler Akbaş’a sürpriz yaptı. Yaş pasta ve hediyelerle Güler teyzeye ziyarete giden Kaymakam Karaloğlu, teyzeye mutlu yıllar diledi.
Kore gazisi dualarla ebediyete uğurlandı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 93 yaşında vefat eden Kore Gazisi Abdulaziz Burucu için Yusufeli İlçesi Pamukçular Köyünde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
Şehit ailelerinin acısını paylaştı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ile Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez ailelerine Kahramanmaraş’ta taziye ziyaretinde bulundu.
Vali Aygöl'den asker annesine sürpriz
Bilecik’te vatani görevini yapan Zonguldaklı asker Onur, Vali Şefik Aygöl'ün aracılığıyla annesi ile telefonda görüştü.
Yaşam merkezini köylülerle açtı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ve eşi Ayfer Hatipoğlu, Zile'nin Çiftlik köyünde oluşturulan Köy Yaşam Merkezi'nin açılış törenine katıldı.
“Söz verdik, yine geleceğiz”
Hane ziyaretlerine devam eden Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, misafir olduğu Emine abladan Ermenek İkizçınar Köyü’nden Karaman’a uzanan hayat hikayesini dinledi.
Geleceğin küçük mucitleri yetişiyor
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’ın “Sevdamız Eğitim” talimatları doğrultusunda çocuklara yönelik sosyal etkinlikler devam ediyor.
Kadın kursiyerlerin yıl sonu sergisi
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, eşi Berna Çiçek ile birlikte, Sosyal Yardımlaşma Vakfına bağlı Aile Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren kursların yıl sonu sergisinin açılışına katıldı.
Kübra ablası mektubuna karşılık verdi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kendisine bileklik ören, ‘Canım Kübra ablacığım’ diye başlayan bir mektup yazarak okuluna davet eden Asude’ye sürpriz yaptı.
"Kalbinde ve ruhunda hiçbir engel yok"
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, tek başına yaşayan bedensel engelli Menşure Cantürk'ü evinde ziyaret etti. Menşure teyzenin umut dolu olduğunu ifade eden Aydoğdu, "Yürüme engelli ama kalbinde ve ruhunda hiçbir engel yok. Güler yüzü, sevgisi, ilgisi o kadar etkileyici ki, o duygular karşısında hepimiz mahcup olduk" dedi.
“İnşallah sabah namazını birlikte burada eda ederiz”
Depremde hasar gördüğü için yıkılan Karaotlak Camiinin temelini atan Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, “İnşallah en kısa zamanda sabah namazını birlikte burada eda ederiz” temennisinde bulundu.
"Vali amcayı görmek istiyorum" diyen çocuğu kırmadı
Ağrı Valisi Mustafa Koç, sosyal medya platformu üzerinden kendisine ulaşarak tanışmak isteyen Muhammed Mirza Recep Yıldırım ve ablası Sümeyra Işıl Yıldırım'ın bu talebini kırmadı. Çocukları ve ailesini makamında ağırlayan Vali Koç, onlarla sohbet etti.
"İyi varsın Tuncay abla"
Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, ilçeye bağlı Kalbursait köyünü ziyaret etti. Down sendromlu Tuncay hanımı evinde ziyaret eden Bayraklı, "İyi ki varsın Tuncay Abla" dedi.
“Aramıza hoş geldin minik bebek”
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca hayata geçirilen “Aramıza Hoş Geldin Minik Bebek” projesi kapsamında yeni doğan bebekler için hazırlanan hediyeleri, aileleri evlerinde ziyaret ederek takdim etti.
“Elim ayağım tutuyor” diyerek bakım hizmeti istemiyor
Köy ziyaretlerine ve köylerdeki ihtiyaç sahiplerine ziyaretlerini sürdüren Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, 55 yaşındaki engelli kızına ve 80 yaşındaki engelli eşine bakan 74 yaşındaki Kezban teyzeye misafir oldu.
Küçük yazar kitaplarını kaymakama hediye etti
Kastamonu’nun Daday ilçesi Atatürk Ortaokulu 4. sınıf öğrencisi Zeynep Duru Sezer, kendi yazmış olduğu “Okul Serüveni, Okyanusta Bir Gün ve Kakao Çekirdeği” isimli kitaplarını Kaymakam Ayşegül Yıldırım’a hediye etti.
Şehit annesinin elini öptü
Mardin Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini ziyaret ederek, ellerini öptü.
Yaralı öğrencileri yalnız bırakmadı
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, okul servisi ile kamyonun çarpışması sonucu dün meydana gelen kazada yaralanan öğrencileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Miniklerin kaymakam abla sevgisi
Kastamonu Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Kastamonu Ali Fuat Darende İlkokulu 1. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerle kitap okuma, kariyer ve gelecek planları hakkında sohbet eden Kaymakam Ayşegül Yıldırım, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek başarılar diledi.
Depremden kurtulan Elif, çadırdaki yangında hayatını kaybetti!
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, İskenderun'da Denizciler Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu bahçesine depremzedeler için kurulan çadırda meydana gelen yangında vefat eden 4 yaşındaki Elif Mislina Eker'in Sakarcalık Köyündeki cenazesine katılarak, aileye başsağlığı dileklerini iletti.
Vali Sonel, Mercan’ın küpe takma hayalini gerçeğe dönüştürdü
Ordu Valisi Tuncay Sonel, mikrotia (doğuştan kulak yokluğu, bozukluğu) hastası 11 yaşındaki Mercan Kovan’ın küpe takabilme hayalini gerçeğe dönüştürdü.
Yıllar sonra sınıf öğretmeniyle
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, ilkokuldaki sınıf öğretmeni olan Vahide Uçan’la yıllar sonra bir araya geldi.
Yetim ve öksüz kardeşlere Kaymakam sahip çıktı
15 yıl önce babalarını, 10 gün önce de annelerini kaybeden 4 kardeşe Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin sahip çıktı. Kaymakam Pişkin, yetim ve öksüz kardeşlere maddi manevi her türlü yardıma hazır olduğunu söyledi.
Kaymakama yeni atandığı ilçede sürpriz ziyaret
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Bursa ve Hatay’da yaşayan anne, baba, abla ve yeğenlerini yeni atandığı ilçede misafir etti.
Kaymakamdan aynı gün doğan abla kardeşe sürpriz!
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, aynı gün doğan abla ve kardeşe doğum günü sürprizi yaptı. Dolu, 5. sınıf öğrencisi Berke’nin 10. yaş günü ile ablası Merve'nin 19. yaş gününü kutladı.
Hiçbir mermi havada kalmıyor!
Gaziantep Valisi Davut Gül, Araban Kaymakamı Hilal Kızılkaya ve Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, maganda kurşunu ile canından olan 1 yaşındaki Mirza Taş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerini iletti.