Arama
Arama Sonuçları
Kırşehir'e atanan Vali Demiryürek, göreve başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kırşehir'e atanan Vali Murat Sefa Demiryürek, görevine başladı. vali olarak atanmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Vali Demiryürek, "İnsanı merkeze alan, hukuk, adalet ve hakkaniyet ölçülerine sıkı sıkıya bağlı, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü bir yönetim olacak" dedi.
"Gençlerimizle gurur duyuyoruz"
Drone Şampiyonası 2. Etap Yarışmaları ödül törenine katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlar hem mavi vatanın hem gök vatanın hem ana vatanımızın geleceğine yönelik hepimizin umutlarını çok daha fazla arttırıyor" dedi.
Vali Özkan, Konya'ya veda etti
Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği'ne atanan Konya Valisi Vahdettin Özkan, törenle kente veda etti. Vali Özkan, "Konya’ya hizmet etmek benim için büyük bir şerefti" dedi.
"Şanlıurfa gençliğine güveniyorum”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, gençlik merkezlerinin Şanlıurfa’daki her gence ulaşabilmesi için uygulama alanlarının en uç noktaya kadar yaygınlaştırılması yönünde talimat verdi. Vali Şıldak, Şanlıurfa gençliğine imkan tanındığı takdirde neler başarabileceklerine inançlarının tam olduğunu ifade etti.
"Uyuşturucu ile mücadele vatan görevidir"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde hayata kazandırılan Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi birçok ilde örnek uygulama olarak değerlendiriliyor. Projenin öneminden bahseden ve her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade eden Vali Şıldak, "Uyuşturucu ile mücadeleyi bir vatan görevi olarak görüyoruz" dedi.
"Diyarbakır annelerinin ızdırabını anlatan bir proje"
Çocukları dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinin dramını anlatan ‘Sesler ve Yüzler’ filminin gösterimine katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Evlatları dağa kaçırılan ailelerin dertlerini, ızdırabını dile getirmiş. Toplumsal duyarlılık oluşturacak bir proje" dedi.
Koruyucu aileler ve çocuklarla piknik yaptılar
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, doğa yürüyüşü ve piknik etkinliğinde koruyucu aileler ile bir araya geldi. Mangal başına geçen Vali Özarslan, köfte ekmek dağıttı.
Sarılı ve Çakar ailelerinin mutlu günü
İstanbul Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı'nın oğlu İzmir Urla Hakimi Suat Sencer Sarılı ve Cumhuriyet Savcısı Rümeysa Çakar, dünya evine girdi.
Sünnet şöleninde çocuklar doyasıya eğlendi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği Sünnet Şölenine katılarak çocuklarla buluştu.
Eğitim hayatına adım atan öğrencileri yalnız bırakmadı
Iğdır Valisi Ercan Turan, Uyum Haftası kapsamında okula başlayan öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrencilere hediyeler veren Vali Turan, "Eğitim hayatına ilk adımlarını bugün atan öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.
Yurtta 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla birçok kentte kutlamalar başladı. Valilikler tarafından hazırlanan programlar ile vatandaşlar Büyük Zafer'in 102'nci yılını coşkuyla kutladı. Mülki idare amirleri de kutlama programlarına katılarak, Atatürk anıtlarına çelenk koydu.
Yörük çadırında talepleri dinledi
Konya'nın Ahırlı Kaymakamı Gönül Uçar Yücetağ, ziyaret ettiği Yörük çadırında vatandaşların taleplerini dinledi.
Yörük çadırında samimi sohbet
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 2.300 rakımda, Sarıpınar meralarında küçükbaş hayvancılık yapan Yörükleri ziyaret etti. Vali Pehlivan, dumanı tüten çadırlarda vatandaşlarla hem sohbet etti hem de destekler, hibeler ve teşvikler hakkında bilgi verdi.
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Demirtaş, Bursa'ya veda etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları ile Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, hem Bursalılara hem de mesai arkadaşlarına veda etti.
"Çocukların tarım işçisi olarak çalıştırılmaması için gayret gösteriyoruz"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, fındık hasadı sezonu için kente gelen mevsimlik tarım işçileriyle bir araya geldi. Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Serdengeçti, "Çocukların tarım işçisi olarak çalıştırılmaması konusunda büyük gayret gösteriyoruz. Aileleri fındık hasadındayken, çocukların hem eğitimlerine hem de sosyal faaliyetlere katılmalarını sağlıyoruz" dedi.
Sinop'ta 42 konutun kura çekimi yapıldı
Sinop’un Saraydüzü ilçesinde inşa edilen 42 konutunun hak sahiplerini belirlemek amacıyla kura töreni yapıldı. Törene katılan ve ilk kurayı çeken Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Vatandaşlarımızın, sıcak yuvalarında mutlu ve huzurlu yaşamalarını temenni ediyorum" dedi.
Parkta vakit geçiren vatandaşlarla sohbet etti
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ilçedeki parkları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.
Şehit bebek ve annesi mezarı başında anıldı
2018 yılında Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit düşen Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Karakaya, ölüm yıl dönümünde dualarla anıldı.
"Deprem konutları için var gücümüzle çalışıyoruz"
İnşaatı devam eden deprem konutlarında inceleme yapan Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, "12 bin 615 hak sahibi vatandaşımızın konut inşaat çalışmaları devam ediyor. Bu vatandaşlarımızın da bir an önce yeni yuvalarına kavuşmaları için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
Mevsimlik işçilerin çocuklarıyla film izlediler
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, 'Gülümsemeyen Çocuk Kalmasın' projesi kapsamında mevsimlik işçilerin çocuklarıyla bir araya gelerek, açık hava sinemasında film izledi. Proje kapsamında çocuklar eğlence dolu bir gün geçirdi.
Vali Ünsal: Kaya düşmesi sebebiyle 5 ev boşaltıldı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli ilçesine bağlı Yeniköy'de yaşanan kaya düşmesi sebebiyle olası risklere karşı 5 evin tedbir amaçlı boşaltıldığını ifade etti.
Şanlıurfa'da suya girmek yasaklandı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, il genelinde sulama kanalları, barajlar, göl ve göletlerde suya girilmesinin yasaklandığını belirterek, "Yasaklama kararına uymayanlar hakkında idari para cezası uygulanmaktadır. Yasaklanan yerlerde sıkı denetim yapılmaktadır" dedi.
Kaymakam Algın, icazet törenine katıldı
Gümüşhane'nin Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, hafızlık eğitimi başarıyla tamamlayan 43 hafız için düzenlenen icazet törenine katıldı. Kaymakam Algın, hafızları tek tek tebrik etti.
Mülki idare amirlerinden 15 Temmuz mesajları
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mülki idare amirleri, mesajlar yayımladı. Yayımlanan mesajlarda birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, gazi ve şehitler anıldı.
Vali Şıldak, mülki idare amirleriyle bir araya geldi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev yerleri değişen vali yardımcıları ve kaymakamlarla bir araya geldi.
Başarılı olan öğrencilere ödül verdi
Çanakkale'nin Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, LGS'de ilk 10'e giren öğrencilere ödül verdi.
"Öğrencilerin başarısı, mutluluğumuzu zirveye taşıdı"
LGS ile 2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında önemli başarılara imza atan öğrencilerle bir araya gelen Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Yiğitbaşı, "LGS’de ve bursluluk sınavlarından gelen toplamda 10 Türkiye derecesi mutluluğumuzu zirveye taşıdı" dedi.
Çocuklar ve koruyucu aileler gönüllerince eğlendi
Erzurum Valiliği tarafından düzenlenen Koruyucu Aile Şenlikleri'nde koruyucu aileler ile koruma altındaki çocuklar bir araya gelerek gönüllerince eğlendi. Etkinliğe katılan Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik de çocuklarla birlikte halat çekme yarışı yaptı.
Vali Balcı, gençlerle bilek güreşi yaptı
Yaz Spor Okullarının açılış programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Gelecek nesiller bizim için çok önemli" diyerek gençlerle, hem masa tenisi oynadı hem de bilek güreşi yaptı.
"Hain emellerine ulaşamayacaklar"
Mardin'in Ömerli ilçesinde 37 yıl önce PKK'lı teröristlerce katledilen 16'sı çocuk, 6'sı kadın 30 kişi için anma töreni yapıldı. Törene katılan Vali Tuncay Akkoyun, "Bizler birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza verdiğimiz müddetçe Allah’ın izniyle hiçbir güç, hiçbir bölücü terör örgütü hain emellerine ulaşamayacak" dedi.