Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam Kundakçı, "Allah devletimize zeval vermesin" dedirtti
Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Aladikme köyünde çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. İlk andan itibaren sahada olan Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı'nın yangın sonrası çekilen bir fotoğrafı "Allah devletimize zeval vermesin" dedirtti. Kaymakam Kundakçı'nın yangın ekipleri ile kol kola çalıştığı ortaya çıktı.
Milli Takımın galibiyetini halay çekerek kutladılar
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Milli Takımın Çekya'yı 2-1 mağlup etmesinin ardından galibiyeti halay çekerek kutladı.
Şanlıurfa Valisi Şıldak, elektrik kesintisi sorunu için talimat verdi
Şanlıurfa’da artan elektrik kesintileri nedeniyle toplantı yapan Vali Hasan Şıldak, elektrik hizmetlerinin sunumunda meydana gelen aksamaların giderilmesi, vatandaşların mağduriyetlerinin önlenmesi için bütün tedbirlerin alınması, her tür imkanın kullanılarak sorunun çözülmesi talimatını verdi.
"Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatili boyunca DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Bozdoğan-46' operasyonlarında 31 şüphelinin yakalandığını belirterek, "Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız" dedi.
Van'da sel felaketi: Onlarca hayvan telef oldu
Van Valisi Ozan Balcı, Saray ilçesinde meydana gelen sel bölgesinde inceleme yaptı. Vali Balcı, "100’e yakın küçükbaş hayvan telef oldu. Tarım arazileri sular altında kaldı. Hasar tespitinin ardından vatandaşlarımızın zararı karşılanacak" dedi.
Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kentte etkili olan sağanağın vurduğu noktalarda inceleme yaptı. Kavaslı Altgeçidi’nde devam eden temizleme ve yol açım çalışmalarını inceleyen Vali Masatlı, Uzun Çarşı esnafını da ziyaret etti.
Erzurum'da TRT sanatçılarının rüzgarı esti
TRT Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği sanatçılarının icra ettiği “TRT Sanatçıları Şehir Konserleri” Erzurum'da başladı. Konseri izleyen Vali Mustafa Çiftçi, "Güzel şehrimiz Erzurum’da, bu akşam, keyifli dakikalar geçirdik" dedi.
Valiler yayla şenliğine katıldı
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Acısu Hıdrellez Kültür ve Bahar Bayramı Şenliği'ne katıldı.
"Bu başarının ardından 41 yıllık bir emek var"
"Hafız ol, Hafız Kal" yarışmasında 15 cüz (300 sayfa) kategorisinde "Türkiye Birincisi" olan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, "Elde ettiğim derecenin ardında, 41 yıllık bir emek ve gayret var" dedi.
90 yıl sonra yeniden: Turistik Tuz Ekspresi
Çankırı'da 1934 yılında başlayan "Tenezzüh (Gezinti) Treni" seferleri, "Turistik Tuz Ekspresi" ile yeniden canlanıyor.
"Yolda risk olup olmadığı değerlendiriliyor"
Hakkari Valisi Ali Çelik, kaya düşmesi nedeniyle kapanan Çukurca yolundaki çalışmaları inceledi. Vali Çelik, "Ekiplerin yoğun mesaisi sonucu temizlendi. Yolda risk olup olmadığına yönelik karayolu uzmanlarının yapacakları değerlendirmeler sonrasında yol trafiğe açılacak
18 il için sarı alarm verildi: 4 bölgede sağanak yağmur var
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van'da kuvvetli olması bekleniyor.
Bir yıldır yatağa mahkum şehit annesinin hayır duasını aldı
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, bir yıldır yatağa bağlı olarak yaşayan Şehit Satı Yanaşoğlu’nun annesini ziyaret ederek, hayır duasını aldı.
Valilikten belediyelere sokak hayvanları talimatı
Kocaeli Valiliği sokak hayvanlarıyla ilgili alınacak tedbirlere ilişkin açıklama yayınladı. Açıklamada, "İlimizde bulunan rehabilite edilmemiş köpek popülasyonunun azaltılması maksadıyla ivedilikle kısırlaştırma çalışmalarının yürütülmesi, belirtilen görevlerin yerine getirilmemesi halinde gereken işlemlerin başlatılacağı noktasında uyarılarda bulunulmuştur" denildi.
“Suruç’ta da güvenlik ve huzurun sağlanması için çalışmaları yakından takip ediyoruz”
İlçe ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte Suruç'ta temaslarda bulundu.
Deprem bölgesine bin çadır dağıtıldı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde yaşanan depremlerin ardından vatandaşlara bin civarında çadır dağıtıldığını belirtti.
Teleferik kazasında kurtarma çalışmaları sürüyor
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde devrilen teleferik direğine kabin çarptı. Parçalanan kabinde 1 kişi hayatını kaybederken 2'si çocuk 7 kişi de yaralandı. Teleferik kazası sonrası diğer kabinlerde mahsur kalan 184 kişi için çalışmalar devam ederken tahliye çalışmaları sırasında 3 kişi daha yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 kabindeki 112 kişinin başarıyla kurtarıldığını açıkladı. Çalışmaları ilk andan itibaren yerinde koordine eden Vali Hulusi Şahin, kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.
4 ilde DEAŞ operasyonu: 14 gözaltı
4 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-22” operasyonlarında 14 şüpheli yakalandı.
"Biz bu çocuklarımızı çok seviyoruz"
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, down sendromlu çocuklar ve aileleri ile iftar yaptı. Çocuklarla ilgilenen Vali Yılmaz, "Biz bu çocuklarımızı çok seviyoruz" dedi.
‘Kıllor’ ikramını geri çevirmedi
Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, akşam saatlerinde sokağa çıkarak vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar Kaymakam Yeşilyurt’a ilçenin geleneksel lezzeti olan külünçe (Kıllor) ikram etti.
Heyelan bölgesinde inceleme yaptı
Hakkari Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Onbaşılar köyünde akşam saatlerinde meydana gelen heyelan bölgesinde inceleme yaparak, son durum hakkında bilgi aldı.
İliç'te cansız bedenine ulaşılan maden işçisi, son yolculuğuna uğurlandı
Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında toprak altında kalan işçilerden Uğur Yıldız'ın (33) cenazesi toprağa verildi.
43 ilin kesişim noktasında trafik denetimi
Emniyet Genel Müdürü Vali Erol Ayyıldız ve Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 43 ilin kesişim noktası olan Kırıkkale’de yol kontrol noktalarını ziyaret ederek, yapılan denetimler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Ramazan ayı Şanlıurfa’da yoğun ve huzurlu geçti
Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da Ramazan ayı bir kez daha huzur ve güvenin adresi oldu. İl genelinde tedbirin elden bırakılmaması ve vatandaşların sağduyulu davranması ile huzur iklimi seçim sürecine de yansıdı.
Eski kaymakam, yeni başkan görevine çok hızlı başladı
Eski Toroslar Kaymakamı, yeni Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, görevine çok hızlı başladı.
Makam aracıyla çocukları gezdirdi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Faikbey Caddesi’nde akşam yürüyüşüne çıktı. Vali Ziya Polat, cadde boyunca esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileklerini iletti.
4 çocuklu Karagöz ailesine misafir oldu
Hane ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 4 çocuklu Karagöz ailesinin hanesine misafir oldu ve aile bireyleri ile birlikte iftar yaptı.
Belediye başkan adaylarını uyardı
Çorum İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, ilçedeki belediye başkan adayları ile bir araya gelerek uyarılarda bulundu
Yorulmak bilmeyen vali yardımcıları ve kaymakamları iftarda ağırladı
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, ilde görev yapan vali yardımcıları ve kaymakamları iftarda ağırladı.
Şehir hastanesi yarın açılıyor
Köy ve mahalle ziyaretlerine devam eden Kütahya Valisi Musa Işın, iftar sonrası vatandaşların sorunlarını dinledi. Vali Işın, "28 Mart Perşembe günü Şehir Hastanesi'nin açılışını yapacağız. Kapasitesi yüksek, modern cihazlarla donatılmış büyük bir hastane açacağız" dedi.