Arama
Arama Sonuçları
Mülki idare amirleri, öğrencileri yalnız bırakmadı
Uzun yaz tatilinin ardından ilk ders zili bugün çaldı. 1.2 milyon öğretmen ve 20 milyonu aşkın öğrenci bugün ders başı yaptı. Mülki idare amirleri de öğrencilerin okul heyecanına ortak oldu.
Vali Kumbuzoğlu, Yusuf Dikeç pozu verdi
Yaz Spor Okulları’nı ziyaret eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Paris 2024 Olimpiyatları'nda atış şekliyle gündem olan Yusuf Dikeç'in pozunu verdi.
"Aksaray’ın paha biçilemeyen Taşpınar halısı"
El emeği, göz nuru Taşpınar halılarını inceleyen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Milyonlarca ilmekle geleneksel Türk motiflerini çıkarıyorlar. Aksaray’ın paha biçilemeyen Taşpınar halısı" dedi.
Vali Demirtaş, Emniyet Genel Müdürü oldu
Resmi Gazete'de yeni atamalar yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı.
Vali Kumbuzoğlu, aşure dağıttı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram etti.
Ihlara Vadisi'nde balon uçuşları başladı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, dünyanın en büyük kanyonlarından biri olan Ihlara Vadisi'nde balon uçuşları başladığını belirterek, "Harikulade, enfes, muhteşem" dedi.
Türkiye şampiyonlarının tercihlerini bizzat yaptı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, LGS’de tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan alan ve Türkiye birincisi olan 6️ öğrencinin lise tercihlerini bizzat yaptı.
Abdullah MELİKOĞLU
Sultanhanı Kaymakamı
Hem ilmek attı hem diploma aldı
İpekyolu Hali ve Kilim Sergisi'nin açılışına katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, halı dokuma tezgahının başına geçerek ilmek attı. Vali Kumbuzoğlu, "İpek Yolu üzerindeki Sultanhanı Kervansarayı’nda tarihe tanıklık eden halı ve kilimlerimizle geleceğe yeni ufuklar açtık. Üstelik bir ilmek atıp diploma da aldık" dedi.
Vali, gençlere köfte ekmek hazırladı
Bakı Gölü Gençlik Kampını ziyaret eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, gençlere ekmek arası köfte ikram etti.
Vali Kumbuzoğlu'ndan gülümseten paylaşım
Hayat Boyu Eğitim Haftası dolayısıyla düzenlenen sergiye katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bir gençle arasında geçen diyoloğu anlattı. Bir gencin kendisiyle fotoğraf çektirmek istediğini söyleyen Vali Kumbuzoğlu, "Ah gençler ah! Onu da bize yaptırıyorlar" dedi.
Şampiyonlara başarılar diledi
Aksaray ve Kayseri Bölge finallerinde birinci olup TÜBİTAK Türkiye Finallerine katılacak öğrencilerle bir araya gelen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Şampiyon Misafirlerimiz... Sevgili gençler, başarılarınız daim olsun" dedi.
"Hepsi çakı gibi asker oldular"
Engelli gençlerin temsili yemin törenine katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Birliklerine teslim olup tıraş oldular, bot bağladılar. Hepsi çakı gibi asker, Kahraman Mehmetçik oldular, tekmil verdiler" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Gençler sosyal meydanda buluştu
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün her türlü bağımlılıkla mücadele ve gençleri spor, sanat, kültürel faaliyetlere yönlendirmek amacıyla düzenlediği “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” etkinliğine katılarak destek oldu.
Talha'nın TOGG isteğini yerine getirdi
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda rahatsızlığı nedeniyle evde eğitim gören Talha’yı unutmadı. Vali Kumbuzoğlu, Talha'nın TOGG’a binme istediğini de yerine getirdi.
Türkiye'de ilk ve tek mumya bölümü bulunan müzeyi gördünüz mü?
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kedi, bebek ve yetişkin mumyalar ile Türkiye’nin ilk ve tek mumya salonuna sahip Aksaray Müzesi'ni herkesin görmesi gerektiğini belirtti.
Güzelyurt Belediyesine kayyum olarak görevlendirildi
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, seçimlerin yenilenmesine karar verilen Güzelyurt Belediyesine kayyum olarak görevlendirildi.
Milletvekiline ‘geçmiş olsun’ ziyareti
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan Milletvekili Hüseyin Altınsoy’u ziyaret ederek sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
"Biz büyük bir aileyiz"
Vali yardımcıları, kaymakamlar ve onların aileleriyle iftarda bir araya gelen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Biz büyük bir aileyiz" dedi.
Saliha Karataş
Akseki Kaymakamı
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
Sağlık çalışanlarıyla sahur yaptı
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, sağlık çalışanlarıyla sahur programında bir araya geldi.
"Gençler, sizi de gençleştiriyorlar"
Kent merkezinde gezen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, gençlerle bol bol sohbet etti. Vali Kumbuzoğlu, "Gençler, bu toplumun parçası değil sadece, aynası da aynı zamanda. Bir özellikleri daha var. Sizi de gençleştiriyorlar" dedi.
Mülki idare amirleri sandık başında
Türkiye, bugün yerel seçimler için sandık başında.... Mülki idare amirleri de oy kullanacakları okullara gidip, tercihlerini yaptı. Valiler, oy kullanma işlemi sonrası vatandaşlarla ve görevlilerle sohbet etti.
"Gençlerin özgüveni sokaklara estetik katıyor"
Kent merkezinde gezen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şarkı söyleyen sokak sanatçısı gençlerle de sohbet etti. Vali Kumbuzoğlu, "Gençlerin özgüveni şehrin karmaşasına inat sokaklara bir renk ve estetik katıyor" dedi.
Bir çete daha çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde düzenlenen "Mahzen-14" operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik’in yaptığı Organize Suç Örgütünün çökertildiğini açıkladı.
Hatice teyzenin iftar sofrasına konuk oldu
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 99 yaşındaki Hatice teyze ile iftar yaptı.
Özel çocuk Hayrullah'ı forma ile sevindirdi
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, özel çocuk Hayrullah’ı çok sevdiği Beşiktaş forması ile sevindirdi.
“Her yerde İstiklal Marşımızı okutması dileğiyle”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Çin’de düzenlenen organizasyonda Para Badminton Dünya Üçüncüsü olan milli sporcu Halime Yıldız’ı kutladı.