Arama
Arama Sonuçları
Bağımlılığa karşı "Bağımsızlık Türküsü" söyleyecekler
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, cezalarını tamamlayan ve denetimli serbestliğe tabi olan hükümlülere yönelik ‘Bağımsızlık Türkünü Söyle Projesi’ni hayata geçirdiklerini belirterek, "Projemizden faydalanan kardeşlerimizin su sesi ve müzikle terapi yöntemiyle buluşmaları sağlanarak, 'bedensel, ruhsal ve zihinsel' olarak yenilenmelerini amaçlamaktayız" dedi.
Ayşe Karaca
Doğanhisar Kaymakamı
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Hutbe okuma yarışması birincisine ödül
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Sultan Bayezid Camiinde düzenlenen, Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finali Programına katıldı. Programda ayrıca Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Bekdemir İşbilir, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları, öğretmenler, yarışmacı öğrencilerin aileleri ve vatandaşlar yer aldı.
Öğrencilerle sahurda buluştu
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencileriyle sahur yaptı.
AFAD’a alınan yeni ekipmanları teslim etti
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Amasya Üniversitesi ile İl Afet Acil Durum Müdürlüğü’nün başlattığı “Amasya’dan Bakışla 6 Şubat Depremleri; Kurtarma ve Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirilmesi Çalıştayı’na katıldı. Vali Doruk, Valiliğin öncülüğünde, İl Özel İdaresinin temin ettiği teknik ekipmanları İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne teslim etti.
Amatör spor kulüplerine malzeme desteği
Amasya Valiliği öncülüğünde, İl Özel İdaresi tarafından çeşitli spor branşlarında faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine temin edilen spor malzemelerinin dağıtım töreni gerçekleştirildi.
Ahmed Tayyib Kahraman
Pazaryeri Kaymakamı
Kaçan aracın çarptığı polis memuru şehit oldu
Samsun'un Havza ilçesinde, dur ihtarına uymayan otomobil sürücüsü, polis memuru Orhan Mutlu'ya çarptı. Kazada 46 yaşındaki polis memuru Mutlu, olay yerinde şehit oldu.
‘Bağımsızlık Türkünü Söyle'
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, denetimli serbestlik kararı verilen, özellikle geçmişinde uyuşturucu madde kullanımı olan yükümlülerin, su sesi ve müzikle terapi yöntemiyle bedensel, ruhsal ve zihinsel olarak yenilenmeleri ve bağımlılıktan kurtulmalarına katkı sağlaması için hazırlanan ‘Bağımsızlık Türkünü Söyle Projesi’ kapsamında Valilik, Amasya Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Amasya Üniversite arasında düzenlenen İşbirliği Protokolünü imzaladı.
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, sabah saatlerinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada öldü sayısının 2'ye yükseldiğini belirtti.
Minik Kağan bir günlüğüne trafik polisi oldu
Öğretmeninin sorduğu "Büyüyünce ne olmak istersin?" sorusuna "Trafik polisi" cevabı veren Oğuz Kağan'ın, Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'un davetiyle hayali gerçekleşti.
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
Şehit Samet Aslan, Çakırsu köyünde ebediyete uğurlandı
11 Ocak 2024 Perşembe Günü Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Amasyalı Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın naaşı, Taşova ilçesinin Çakırsu Köyünde düzenlenen cenaze töreninin ardından Köy Mezarlığında vatan toprağına defnedildi.
Terör örgütüne 32 ilde operasyon
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde Bölücü Terör Örgütü‘ne (BTÖ) yönelik düzenlenen “KAHRAMANLAR-41” operasyonlarında toplam 113 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
"Bizleri görünce yaptığımız hizmetler akıllarına gelmeli"
Amasya Valisi Yılmaz Doruk’un başkanlığında İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı. Vali Doruk, "Vatandaşlarımızın kurumlarımıza ilettikleri talepler dikkatle incelenmeli ve sonuçlandırılması hususunda özellikle ihtimam gösterilmelidir. Vatandaşlarımız bizleri gördüğü zaman yapmış olduğunuz hizmetler akıllarına gelmelidir" dedi.
Resul Tutay
Divriği Kaymakamı
Samsun Valiliği Travel Expo Ankara’da kenti tanıtıyor
Ankara’da 16-19 Kasım tarihleri arasında ATO Congresium'da düzenlenen Travel Expo Turizm Fuarı, turizm severleri ağırlıyor. Fuar kapsamında, Samsun’un tanıtımını gerçekleştiren stant, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.
Yurtta Cumhuriyet coşkusu
Cumhuriyetin 100. yılı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor. Konserler, fener alayları ve birçok etkinlikte binlerce kişi bir araya geldi. Valiler ve kaymakamlar, düzenlenen tebrikat törenlerinde tebrikleri kabul etti.
Safa Kahraman
Türkeli Kaymakamı
Amasya’da misket elması zamanı
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, adı Amasya ile özdeşleşen, tadı ve kokusuyla ün yapmış olan Amasya Misket Elması’nın hasat şenliğine katıldı. Vali Masatlı, coğrafi işaret tescilli Amasya Misket Elması'nın ilk hasadını gerçekleştirerek, çiftçilere bereketli hasatlar diledi.
Hüseyin Tekin
Çukurova Kaymakamı
Merhum Kaymakam Özdemir, son yolculuğuna uğurlandı
Önceki gün vefat eden Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir'in cenazesi memleketi Samsun’da dualarla toprağa verildi.
“Amasya için işbirliği ve istişare içinde çalışacağız”
Amasya'nın yeni valisi Yılmaz Doruk, şehre gelerek görevine başladı. Doruk, "Amasya için hep birlikte düşünecek, ilimizin pek çok alanda artarak devam eden gelişim sürecine katkı sağlayacağız" dedi.
Fahri Hemşehrilik Beratı ile uğurlandı
Amasya Valisi olarak atan Yılmaz Doruk’a ‘Artvin Fahri Hemşehrilik Beratı’ takdim edildi.
“4 yıl 9 ay hizmet etmekten onur duydum”
Amasya Valiliği’ne atanan Artvin Valisi Yılmaz Doruk, bir veda mesajı yayınlayarak, Artvin’e 4 yıl 9 ay hizmet etmekten büyük onur duyduğunu belirtti.
Kızlar Mektebi’nin restorasyonu yıl içinde tamamlanacak
Amasya Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, restorasyonu devam eden Kızlar Mektebi’nde incelemelerde bulundu.
100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu Sivas'tan start aldı
Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun koordinasyonunda 16 takım, 5 gün, 5 etapta 100 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek olan 100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve il protokolünün katılımıyla Sivas'tan start aldı.
Amasya’dan Hatay’a teşekkür ve dualarla uğurlandı
26 Haziran 2023 tarihli kararname ile Hatay Valiliği’ne atanan Amasya Eski Valisi Mustafa Masatlı, Amasya’dan Hatay’a ‘şükranla’ uğurlandı. Yaklaşık 3 yıl görev yaptığı Amasya’ya büyük hizmetlerde bulunan Mustafa Masatlı, Amasya ve misafirperver insanlarını hiçbir zaman unutmayacağını belirterek kentten ayrıldı.
Mustafa Çit
Bodrum Kaymakamı