Arama
Arama Sonuçları
“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum”
Madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın talimatıyla hazırlanan “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı projeye yönelik toplantı, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezinde (AMATEM) yapıldı.
“Gençlerimizi daha güvenli bir geleceğe hazırlıyoruz”
Madde bağımlısı gençlerin yeniden hayata tutunduğu ‘Huzur Köy’de incelemelerde bulunan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Gençlerimizi daha güvenli bir geleceğe hazırlıyoruz” dedi.
Bağımlı hastalar için rehabilitasyon modeli
Bireylerin tekrar uyuşturucu madde kullanmadan sosyal hayata uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan Bağımlı Hastalar İçin Rehabilitasyon Modeli (BAHAR) Sivas Devlet Hastanesi'nde hizmete başladı.
Vali’nin en özel şahitliği
Kırıkkale Valiliğince hayata geçirilen "Huzur Köy" projesi kapsamında 3 aylık rehabilitasyon sürecini tamamlayıp uyuşturucu ve madde bağımlılığından kurtulan Musa Pek, hayatını Gizem Nur Altan ile birleştirdi. 17 yıl uyuşturucu kullandıktan sonra temiz bir hayata başlayan Pek, hem iş hem de eş sahibi oldu. Genç çiftin nikah şahitliğini 'en özel şahitliğim' diyen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu yaptı.