Arama
Arama Sonuçları
Ankara-Tatvan Turistik Treni, yola çıktı
Ankara-Tatvan Turistik Treni, 1.262 kilometre hat uzunluğu ve 140 kişi kapasitesi ile Ankara'dan yola çıktı. Uğurlama töreninde konuşan Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Turizm elçisi 'Turistik Tatvan Treni', dünyanın en güzel rotalarından birisinde, eşsiz coğrafyalarda süzülecek" dedi.
"Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatili boyunca DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Bozdoğan-46' operasyonlarında 31 şüphelinin yakalandığını belirterek, "Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız" dedi.
Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Emekli Vali Ömer Türk hayatını kaybetti
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli Vali Ömer Türk, İstanbul'da toprağa verildi.
Selahattin Hıdır
Aydıncık Kaymakamı
AB heyeti, Burdur'daki antik kente hayran kaldı
Burdur Valisi Türker Öksüz, kente gelen AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nokolaus-Meyer Landrut ve AB Üyesi Ülkelerin Ankara Büyükelçileri ile birlikte Sagalassos Antik Kenti’ne ziyarette bulundu. Sagalassos'un tüm bölümlerini gezen heyet, antik kente hayran kaldı.
Emekli vali yardımcısı evinde ölü bulundu
Emekli vali yardımcısı Yılmaz Yolcu, Giresun'un Şebinkarahisar ilçesindeki evinde ölü bulundu. Otopsi işlemlerinin ardından Yolcu, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Vali Ergün bölgede inceleme yaptı
Uşak Valisi Turan Ergün, Banaz ilçesinde Yunanistan uyruklu 3 kişinin bulunduğu otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin de yaralandığını açıkladı.
EGM'den yasa dışı dinleme iddialarına açıklama
Emniyet Genel Müdürlüğü, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "Yasa dışı dinleme yapıldığı" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.
Genel Sekreter, mülki idare amiri Kutluca oldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine Mülki İdare Amiri Mithat Can Kutluca atandı.
Vali Makas, şehit ailesinin baba acısını paylaştı
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Şehit Kara Pilot Binbaşı Ahmet Duman'ın vefat eden babası Hayrullah Duman'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
90 yıl sonra yeniden: Turistik Tuz Ekspresi
Çankırı'da 1934 yılında başlayan "Tenezzüh (Gezinti) Treni" seferleri, "Turistik Tuz Ekspresi" ile yeniden canlanıyor.
Hafız Vali 3 fakülte mezunu, 4.’sünde de okuyor
Erzincan'da yapılan yarışmanın Türkiye finalinde yaklaşık 41 yıldır hafız olan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 15 cüz kategorisinin birincisi olmuştu. 3 lisans bölümü mezunu olan 1970 doğumlu Vali Çiftçi, halen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim hayatını devam ettiriyor.
Emekli vali ve eski bakan Bekir Aksoy vefat etti
Eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy, 74 yaşında hayatını kaybetti. Aksoy için yarın TBMM'de cenaze töreni düzenlenecek.
Ankara Emniyeti'nde 3 görevden uzaklaştırma
İçişleri Bakanlığı, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasıyla ilgili sosyal medyada yer alan iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı görevlerinden uzaklaştırıldığını duyurdu.
23 vali katıldı: Ankara'dan Antalya'ya yangın tatbikatı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı ev sahipliğinde 23 il valisinin katılımıyla 2024 Orman Yangınlarıyla Mücadele Hazırlık Toplantısı gerçekleştirildi.
"Osmaniye'mizin girişine yakışır bir kavşak oldu"
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı tamamlanan Osmaniye Batı Kavşağı (Sakızgediği Köyü) Otoyol Bağlantı Yolu’nda incelemelerde bulundu. Ziyarette İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Demir de yer aldı.
Emekli Vali Karahisarlı’nın anne acısı
Emekli Vali Saim Saffet Karahisarlı'nın annesi, Emekli Vali Muammer Muşmal'ın kayınvalidesi Güler Karahisarlı vefat etti.
"Sivas tarihi bir gün yaşıyor"
İstanbul’dan saat 08.40’ta hareket eden Yüksek Hızlı Tren, aktarmasız 7 saatlik yolculuğun ardından Sivas'a vardı. Vali Yılmaz Şimşek, "Sivas tarihi bir gün yaşıyor" dedi.
Düzköy’ün ilk kadın kaymakamı görevine başlıyor
111. dönem kaymakam adaylarından, deprem bölgesinde yaklaşık 9 ay koordinatörlük yapan 101 kahraman kaymakam, önümüzdeki haftadan itibaren görevlendirildikleri ilçelerde ilk görevlerine başlayacak.
Ayşe Karaca
Doğanhisar Kaymakamı
Rize Ankara’ya taşındı, ilk çay hasadı Ankara’da yapıldı
53 etkinlik, 1 milyon bardak çay ile Başkent’in dört bir yanı buram buram Rize kokmaya başladı! Başkente iz, gönüllerde Rize bırakacak tanıtım günleri coşkuyla başladı. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ankara'da yaşayan herkesi Rize günlerine davet etti.
Ordulu şehidin emaneti Çağan ile Ankara hatırası
2020-2023 yıllarında 3 yıl 2 ay Ordu Valiliği yapan ve gözyaşları ile şehirden uğurlanan Tuncay Sonel, Ordu ve şehit aileleri ile bağlantısını sürdürüyor.
Şehit Kaymakam Ersin Ateş'i unutmadılar
PKK terör örgütü tarafından 28 Nisan 1991 günü şehit edilen Bingöl Solhan Kaymakamı Ersin Ateş, ölüm yıldönümünde meslektaşları tarafından anıldı.
Seben Kaymakamı ilçeye veda etti
İçişleri Bakanlığı'nın yurt dışı programı dahilinde Ankara’ya çağırılan Bolu Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, veda mesajı yayımlandı. Kaymakam Orhan, mesai arkadaşlarına ve Seben halkına teşekkür etti.
147 terör örgütü üyesi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonlarında 147 terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.
Bakan Yardımcısı Turan imza gününde okuyucularıyla buluştu
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, geçen sene yayımlanan "Durup Düşününce" adlı deneme ve makalelerden oluşan kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu.
"Dicle'nin kuzularını çakallara kaptırmayacağız!"
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, 2019 yılında Van'ın Erçiş ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren dönemin Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Dursun’u anma programına katıldı.
Balamir Gündoğdu, Bakan Müşaviri oluyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’nun, İçişleri Bakanlığına Bakan Müşaviri olarak atanma süreci başladı.
“Bu resimlerin hepsini şehit babam için çizdim”
Görevi başındayken geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Hüseyin Gül’ün 12 yaşındaki oğlu Talha Gül, çizdiği yağlı boya resimlerini babası anısına düzenlediği sergide sanatseverlerle buluşurdu. İçişleri Bakanlığı bakan yardımcıları Mehmet Aktaş ve Bülent Turan da sergiyi gezerek şehidin emanetine destek oldu.