Arama
Arama Sonuçları
Erzurum'a Vali olmak isteyen Eyşan'a tavsiye verdi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Kocaeli'nde yaşayan ve Erzurum'a Vali olmak isteyen Eyşan Duru ile bir araya geldi. Vali Çiftçi, Eyşan'a önemli tavsiyelerde bulundu.
Öğrenciler Hayat Bilgisi dersini Valilikte işledi
Batman Valisi Ekrem Canalp, merkez Adem İlkılıç İlkokulu 3/D sınıf öğrencilerine hayat bilgisi dersinin “Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum ve Valinin Görevleri” konusunu anlattı.
“Diyarbakır’a hizmet etmenin onurunu yaşadık”
Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, genel sekreter olarak görev yaptığı süre içinde yaptıkları hizmetleri anlattı.
Ramazan ayı Şanlıurfa’da yoğun ve huzurlu geçti
Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da Ramazan ayı bir kez daha huzur ve güvenin adresi oldu. İl genelinde tedbirin elden bırakılmaması ve vatandaşların sağduyulu davranması ile huzur iklimi seçim sürecine de yansıdı.
Vali Çelik, başkan vekilliği görevini tamamladı
Hakkari Belediye Başkanlığı'nı vekaleten yürüten Vali Ali Çelik, görevi tamamladı. Vali Çelik, "Çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, Hakkâri’mize yeni seçilen belediye başkanlarına başarılar dilerim" dedi.
Pansiyonda kalan öğrencilere yemek dağıttı
Burdur Valisi Türker Öksüz, Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Vali Öksüz, iftar öncesi öğrencilere yemek servisi yaptı.
100 yaşındaki Emine teyzenin Yaşlılar Haftasını kutladı
Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, 100 yaşındaki Emine Zeybek teyzeyi Kayrak köyünde ziyaret ederek Yaşlılar Haftası’nı kutladı.
Kadın Emeği Zirvesi’nde başarı hikayelerini paylaştı
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından düzenlenen ve Emine Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi"ne katıldı.
"Öğrenciler gerçekçi bir bakış açısı kazanıyor"
Aydın Karacasu Kaymakamı Mehmet Gündoğdu, "Kariyer Günleri" etkinliğine katıldı. Kaymakam Gündoğdu, "Kariyer Günleri, öğrencilerin meslekler hakkında gerçekçi bir bakış açısı kazanmalarını sağlıyor" dedi.
Geleceğin öğretmenleriyle buluştu
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ile birlikte Yozgat Bozok Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.
Kaymakama boks eldiveni hediye etti
Türkiye Kickboks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Çorum Boğazkale Kaymakamı Emine Karataş Yıldız’a kick boks eldiveni hediye etti.
Minik öğrenciler dersi kaymakamlıkta işledi
Mersin Anamur Özel Gümüş Koleji ilkokul öğrencileri, Hayat Bilgisi derslerini kaymakamlıkta yaptı.
133 yaşına giren koca çınar, yaşam sırrını anlattı
Batman Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, yıllara meydan okuyan Hacı Mehmet Reşit Ak amcanın 133. yaş gününü kutladı. Nükteli konuşmasıyla yüzlerde tebessüm oluşturan Mehmet amca, yaşam sırrını da anlattı.
Kadın çiftçilere destek
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, köy ziyaretleri kapsamında Merkez Karakale Köyünü ziyaret etti. Cuma namazını köy sakinleriyle kılan, okulda öğrencilerle buluşan Vali Polat, kadın çiftçilere de sertifikalarını verdi.
"Kadına yönelik şiddete sıfır toleransla çalışıyoruz"
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu 2024 Yılı 1’inci toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Aktaş, "Tüm kurumlarımız, kadına yönelik şiddete sıfır toleransla çalışıyor" dedi.
Alacadağ-Gökbük doğa yürüyüşü
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik’in katılımıyla Alacadağ-Gökbük doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Kaymakam Çelik, öğrencilere spor yapmanın önemini anlattı.
“Söz verdik, yine geleceğiz”
Hane ziyaretlerine devam eden Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, misafir olduğu Emine abladan Ermenek İkizçınar Köyü’nden Karaman’a uzanan hayat hikayesini dinledi.
Erzincan’da ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Karadeniz Haber Ajansı Derneği iş birliğinde düzenlenen ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı, Erzincan’da gerçekleştirildi.
Pazarın esnafının nabzını tuttu
Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, pazaryeri esnaflarını ziyaret ederek, ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgi aldı.
Öğretmenlik yaptı
Kastamonu Seydiler Kaymakamı Kezban Yerlikaya Akpınar, ortaokul öğrencilerinin sınıflarına girerek ders anlattı. Kısa süreli öğretmenlik yapan Akpınar, öğrencilerle yakından ilgilendi.
Mahallelerin sorunlarını mahalleliden dinledi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, asayiş, eğitim, sağlık ve altyapı konuları başta olmak üzere mahallelerdeki sorun ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek için mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
Afyon’un eşsiz lezzetlerini ikram etti
Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, bugün Ankara’da başlayan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Afyon’un dillere destan gastronomi lezzetlerini fuar ziyaretçilerine ikram etti.
Şehit abisi gibi asker olmak istiyor
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın şehitlik ziyaretinde tanıştığı ‘7 buçuk’ yaşındaki Muhammed Buğutekin, şehit abisi Ömer Bağra gibi asker olmak istiyor.
Tokyo'nun ikinci büyük camisi Kütahya çinileriyle süslenecek
Japonya'nın başkenti Tokyo'da inşa edilecek ikinci büyük caminin iç mimarisi Kütahya’nın çinileriyle süslenecek.
Hassalı muhtarları dinledi
Hassa ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulunan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, muhtarlarla da bir araya gelerek, “Tüm çabamız, her bir ferdimizin yaralarının en kısa zamanda sarılması yönündedir” dedi.
Öğrencilere sınıfta kitap okudu
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Yakacık İlkokulu’nda sınıfları ziyaret ederek, öğrencilere kitap okudu.
Gençlerle tecrübelerini paylaştı
Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, ‘Genç Ahiler Kırşehir’de Buluşuyor’ Projesi kapsamında 81 ilden Kırşehir’e gelen gençlerle bir araya gelerek Söyleşi Programında tecrübelerini gençlerle paylaştı.
TİMBİR ve BHA’dan Kızılay’a ziyaret
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı (BHA) heyeti, Ankara'da Kızılay Toplum İlişkileri Genel Müdürü Halil İbrahim İzgi’yi ziyaret etti.
Taahhüt edilen sürede bitirilecek
Göksun, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerini ziyaret eden Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremzedeler için yapılan kalıcı konutların taahhüt edilen sürede bitirileceğini söyledi.
Hayırsever, depremzedeleri evinde ağırladı
Samsun Asarcık Kaymakamı Fatma Gül Nayman, Asarcık’a gelen depremzedeleri bedelsiz olarak evinde ağırlayan hayırsever Hatice Kırımlı’ya teşekkür etti.