Arama
Arama Sonuçları
"Şeker fabrikası ilçemizin kalkınmasına katkı sağlıyor"
37. Dönem Şeker Pancarı Alım Kampanyasına katılan Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, "İlçemizde tarımın öncüsü ve tarıma dayalı ilk sanayi kuruluşlarından olan Türkşeker Erciş Şeker Fabrikası ilçemizin kalkınmasından büyük katkı sağlamaktadır" dedi.
QR kodunu okut, Sinop'u değerlendir
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ın talimatlarıyla hayata geçirilen Memnuniyet Anketi örnek oluyor. Proje sayesinde Sinoplu vatandaşların, QR kod okutup aldıkları hizmeti değerlendirme imkanı bulduğunu ifade eden Vali Özarslan, "Lütfen, QR kodunu okutunuz ve karnemizi veriniz. Gayemiz: Sizlere güler yüzlü, hızlı ve kaliteli bir kamu hizmeti vererek, yaşamınızı kolaylaştırmaktır" dedi.
Vali Özarslan, doğalgaz boru hattının kaynağını yaptı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Durağan-Boyabat doğalgaz boru hattının son bağlantı noktasının kaynağını yaptı. Vali Özarslan, "Durağan merkezindeki meskenlere 2 ay içinde gaz bağlantısı yapılıp ve doğalgaz kullanımına başlanacak" dedi.
"Bu proje, tarımsal üretim potansiyelini artıracak"
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İle Araziler Taçlanıyor "TABİAT KARABÜK" Projesi Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Vali Mustafa Yavuz, "Bu proje, ilimizin tarımsal üretim potansiyelini artırarak hem üreticilerimize hem de ülkemizin milli ekonomisine katkılar sağlayacak" dedi.
Kadın vali sayısı 4 oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile kadın vali sayısı 4'e yükseldi.
Sinop'ta yangınlar artınca eğitim seferberliği başlatıldı
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, kentte meydana gelen yangınların artmasından dolayı eğitim seferberliği başlattı. Vali Özarslan, "Geçen sene 13 olan orman yangını sayımız bu sene 40 oldu. Geçen sene 25 olan ahşap yapılı konutlardaki yangın sayımız bu sene 27 oldu" dedi.
Kaymakam, Sorkun Şelaleleri'nde teftiş yaptı
Sinop Gerze Kaymakamı Deniz Arabacı, Sorkun Şelaleleri Tabiat Anıtı ve güzergahında yapılan yol çalışmalarını inceledi. Kaymakam Arabacı, daha sonra da vatandaşların taleplerini dinledi.
"Kulağım her daim sizlerde hemşehrilerim"
Kent merkezindeki esnafı ziyaret eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Komşularıma çat kapı uğradım. Onlar konuştular, ben dinledim. Kulağım her daim sizlerde hemşehrilerim" dedi.
Çelik Kubbe’nin gurur kaynağı SİPER Ürün-2 atışı başarıyla yapıldı
Çelik Kubbe’nin uzun menzil ve yüksek irtifadaki caydırıcı gücü SİPER Ürün-2 sistemi, Sinop'ta atışını başarıyla gerçekleştirdi.
Bakan ve Vali, nükleer santral inşaatını denetledi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaatında inceleme yaptı.
Koruyucu aileler ve çocuklarla piknik yaptılar
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, doğa yürüyüşü ve piknik etkinliğinde koruyucu aileler ile bir araya geldi. Mangal başına geçen Vali Özarslan, köfte ekmek dağıttı.
"Bu topraklar bereketin simgesidir"
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İnhisar ilçesinde vatandaşlarla birlikte üzüm hasadına katıldı. Bilecik’te her yıl ortalama 6️ bin 530 ton üzüm üretimi yapıldığını belirten Vali Aygöl, "Bu topraklar bereketin simgesidir" dedi.
Sinoplu üreticilere makine desteği yapıldı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan himayelerinde yürütülen proje kapsamında Durağan ilçesindeki çiftçiler ve üreticilere makine desteğinde bulunuldu.
Eldeş Göleti'nde sona gelindi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Eldeş Göleti çalışmalarında artık sona gelindiğini belirterek, barajın kısa süre içinde hizmet vereceğini ifade etti.
"Ayancık'ta yapılan sosyal konutlar yüzde 65 tamamlandı"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Ayancık 2. Etap TOKİ Sosyal Konutları Projesi alanında inceleme yaptı. Vali Özarslan, "158 Sosyal Konutun yapım işi, alt yapı ve çevre düzenlemesi ile birlikte; yüzde 65 oranında tamamlanmıştır" dedi.
Vatandaşın derdini dinledi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, halk günü toplantılarında vatandaşın derdini dinledi.
Vali ve kaymakam, 7 parkurlu Eko Turizm Rotası'nı gezdi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve Ayancık Kaymakamı Ahmed Çelik, Akgöl, Saray Gölü ve İnaltı Mağarası arasında oluşturulan 7 parkurlu Eko Turizm Rotası'nı gezdi. Vali Özarslan, "Eko Turizm rotalarımız, Sinop için kaldıraç olacak" dedi.
Vali Özarslan: Kontrol altına alacağız
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, artık halk sağlığı sorunu haline gelen sivrinek nedeniyle İş Birliği Protokolü imzalandığını belirterek, "Yapılacak çalışmalarla sivrisinek popülasyonunun kontrol altına alınmasını hedefleniyoruz" dedi.
"Tokat, bağcılıkta bir numaradır"
Tokat Valisi Abdullah Köklü, Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nde düzenlenen programa katıldı. Vali Köklü, "Tokat, bağcılıkta bir numaradır. Devletin verdiği destek, çiftçinin gayreti ve azmi ile üretimi daha da arttıracağız" dedi.
Kars Valiliği'nin hazırladığı video kamu spotu oldu
Türklerin Anadolu’ya ilk giriş kapısı olan Ani’nin fethinin 960’ıncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kars Valiliği tarafından hazırlanan video, RTÜK tarafından kamu spotu olarak onaylandı.
"Empati yoksunlarına karşı denetimlerimiz devam edecek"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, kentin huzurunun her zaman birinci öncelikleri olduğunu belirterek, "Vatandaşımızın huzurunuzu bozan, empati yoksunu, abartı egzozlu araç kullananlara yönelik denetimlerimiz gece gündüz devam edecek" dedi.
"Sahil sürat yarışmaları Akliman'a demir atacak"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Türkiye'de ikincisi düzenlenen Sahil Sürat Yarışları’na ev sahipliği yaptıklarını belirterek, "Bundan sonra her yıl sahil sürat BeachSprint yarışmaları Sinop Akliman'a demir atacak" dedi.
Sinop'ta ilk kez ekilen karabuğdayın hasadı yapıldı
Sinop'ta ilk kez ekimi yapılan karabuğdayın hasadına katılan Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Elde edilen ürünün Sinop mantısı yapımında kullanılması ve Karabuğdaylı Sinop Mantısı adı altında marka değeri oluşturulmasını planlıyoruz" dedi.
Sinop'ta 42 konutun kura çekimi yapıldı
Sinop’un Saraydüzü ilçesinde inşa edilen 42 konutunun hak sahiplerini belirlemek amacıyla kura töreni yapıldı. Törene katılan ve ilk kurayı çeken Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Vatandaşlarımızın, sıcak yuvalarında mutlu ve huzurlu yaşamalarını temenni ediyorum" dedi.
Vali Erol, işçilerle birlikte fındık topladı
Ordu’nun sahil kesiminde başlayan fındık hasadına katılan Vali Muammer Erol, işçilerle birlikte fındık topladı.
Karadeniz'in en büyük orman deposunu inceledi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük orman deposu olma özelliğine sahip Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü Tarakçı Orman Deposu'nda inceleme yaptı.
Kahramanmaraş'taki orta hasarlı binaların durumu konuşuldu
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında, orta hasarlı binaların durumuna yönelik koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi
"Sinop'un yiğit evlatları er meydanında mücadele edecek"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 57.Geleneksel Dikmen Yağlı Güreşleri'nin 28 Temmuz'da yapılacağını belirterek, "Dikmen er meydanında bu yıl 300 pehlivan mücadele edecek. Bileği bükülmez milletimizin ve Sinop'umuzun yiğit evlatları" dedi.
"Mutluluğumuza hüzün ve gözyaşı karıştırmayalım"
Düğün organizasyonlarında yaşanan silahlı sevince dikkat çeken Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Sevinçlerimizi ve mutluluklarımızı yaşarken; silah kullanmayalım. Mutluluğumuza hüzün ve gözyaşı karıştırmayalım" dedi.
Bartın'da tarım-orman yatırımları ilk sırada yer alıyor
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında 2024 Yılı İl Koordinasyon Kurulu 3. Toplantısı yapıldı. Yatırımlar hakkında bilgi veren Vali Arslan, "Yatırımları, tahsis edilen ödenekten yapılan harcama miktarlarına göre sektörel değerlendirdiğimizde; 1 milyar 159 milyon TL ile ilk sırada tarım-orman sektörü yer alıyor" dedi.