Arama
Arama Sonuçları
"Bölgenin ekonomik dinamiklerini yakından tanıyoruz"
Hopa ilçesini ziyaret eden Artvin Valisi Cengiz Ünsal, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Ünsal, esnaf ve vatandaş ziyaretleri sayesinde bölgenin ekonomik dinamiklerini yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.
Yusufeli Viyadüğü yüzde 99.5 oranında tamamlandı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli-Artvin kara yolunu 16 km kısaltacak olan Yusufeli Merkez Viyadüğü’nün yüzde 99.5 oranında tamamlandığını belirtti.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Gürcistan müftüleri Rize’de kardeşlik iftarına katıldı
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından Ramazan Ayında Kardeş Ülke-Kardeş Şehir Buluşmaları kapsamında Gürcistan Müftülerinin katılımıyla Rize’de kardeşlik iftarı düzenlendi.
"Sınırda askerlik yapmak büyük gurur"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Gürcistan sınırında bulunan Muratlı Hudut Karakolu’nu ziyaret etti. Askerle sohbet eden Vali Ünsal, sınırda askerlik yapmanın büyük onur ve gurur olduğunu belirtti.
Yolculuk süresini kısaltacak viyadük yakında açılıyor
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde incelemelerde bulundu. Viyadüğün önümüzdeki günlerde açılacağını ifade eden Vali Ünsal, "Yusufeli-Artvin karayolu 15,5 kilometre kısalacak ve yolculuk süresi 25 dakika azalacak" dedi.
Kurtuluşun 103. yılı kutlu olsun Artvin
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlama törenine katıldı.
"Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Borçka ilçesinde meydana gelen taşkın ve heyelanlardan etkilenen bölgelerde inceleme yaptı. Vali Ünsal, "Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz. Devletimizin tüm imkanları seferber edildi" dedi.
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
Okul inşaatında inceleme
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Kemalpaşa ilçesinde yapımı devam eden 32 derslikli Kemalpaşa İlkokulu ve Ortaokulu inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
"Sarp Sınır Kapısı yeni rekorlara imza atıyor"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Türkiye'nin Kafkasya ile Orta Asya’ya açılan kapısı konumunda olan Sarp Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu. Vali Ünsal, "Sarp Sınır Kapısı, 2 milyar dolara ulaşması beklenen ihracat rakamıyla her geçen gün yeni rekorlara imza atmaya devam ediyor" dedi.
Yusufeli Viyadüğü, mart ayında açılıyor
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Türkiye'nin birinci, dünyanın 5'inci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı üzerine kurulan Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde inceleme yaptı. Vali Ünsal, çalışmaların yüzde 95 bittiğini belirterek, viyadüğün mart ayında hizmete gireceğini ifade etti.
"Salih'in yüzündeki mutluluğu görmek her şeye bedel"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, özel gereksinimli Salih Çolak ve ailesiyle bir araya geldi. Salih'le sohbet eden ve kendisine hediye veren Vali Ünsal, "Salih ve ailesinin yüzlerindeki mutluluğu görmek her şeye bedel" dedi.
Rekor kıran yelkencileri limanda karşıladı
Fenerbahçe Doğuş Yelken Ekibi, rekor kırmak için Artvin Hopa Limanı'ndan başladığı Türkiye turunu Hatay İskenderun Limanı'na vararak tamamladı. 1600 mil mesafeli deniz seyrini tamamlayan ekibi, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek karşıladı.
Kan bağışında bulundu
Kızılay Kan Bağışı Aracı’nı ziyaret ederek kan bağışında bulunan Artvin Valisi Cengiz Ünsal, vatandaşları da kan bağışına davet etti.
"Çocuklarımıza milli vizyon kazandırıyor"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, öğrenciler tarafından düzenlenen Yerli Malı kermesine katıldı. Vali Ünsal, "Bu etkinlikler, çocuklarımıza milli vizyon kazandırıyor" dedi.
“Tüm kurumlar birlikte hareket etmeli”
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, İl İdare Şube Başkanları toplantısına başkanlık yaptı. Vali Ünsal, "Bizler, devletimiz nezdinde vatandaşlarımıza hizmet etmekle sorumlu kişileriz” dedi.
361 öğrenci yıkılıp yeniden yapılan okulda eğitime başladı
Ocak 2019’da yıkım kararı alınarak İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yeniden yapımı tamamlanan Alpaslan İlkokulu’nun açılışı, İstanbul Valisi Davut Gül’ün katılımı ile gerçekleştirildi.
Öğretmenler ve öğrencilerle birlikte izledi
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben” filmini Arhavi'de öğretmen ve öğrencilerle birlikte izledi.
“Hızlı hareket etmeliyiz”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve kurum müdürlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda ildeki çalışmalar değerlendirildi. Vali Baydaş, çalışmaların hızlı bir şekilde yürütülmesini istedi.
Denizcilik Bakanlığı kurulmasını istedi
TBMM Araştırma Komisyonu üyeleri, balıkçılık ve su ürünleriyle ilgili inceleme çalışmasını Trabzon'da tamamladı. Komisyon üyeleriyle bir araya gelen Vali Aziz Yıldırım, "Bu çalışmalar inşallah problemlerin çözülmesine imkân sağlar. Vekillerimizin 'Denizcilik Bakanlığı' kurulması gibi bir temennileri de var. Ben de bu temenniye katılıyorum" dedi.
“Büyük atılımlara gençlerimizle ulaşacağız”
Artvin Bilim ve Sanat Merkezince düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışı, Vali Cengiz Ünsal tarafından gerçekleştirildi.
Mustafa Mücahit Ayan
Doğankent Kaymakamı
Mustafa Bayram
Gülyalı Kaymakamı
Kübra Baka Kılıç
Karapürçek Kaymakamı
Mesut Akın
Aksu Kaymakamı
Enes Talha Ulusoy
Halkapınar Kaymakamı
Yavuz Selim Köşger
Adana Valisi
20 ilde 90 zehir taciri yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 90 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı.
Tayini çıkan vali yardımcısı ve kaymakamlara veda yemeği
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yeni görev yerlerine atanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar onuruna veda yemeği verdi.