Arama
Arama Sonuçları
Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi'den videolu veda mesajı
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar vekalet edecek olan Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, Vali Su için bir video paylaştı. Çiftçi, Vali Su için, "Yıl dediğin nedir ki! Ay olur, gün sanırsın; yıl olur, dün sanırsın. 2 gün gibi geçen 2 yıl... Sayın Valimiz ilimize kattığı sayısız değerler ve büyük hizmetleri için teşekkür ediyoruz" dedi.
Diyarbakır Valiliği'ne Çiftçi vekalet edecek
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi vekalet edecek.
Elbistan'a "Spor Vadisi" yapılacak
Kahramanmaraş'ın Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, İlçe Stadyumu'nun yeni bir alana taşınacağını ve "Elbistan Spor Vadisi” Projesi için de hazırlıkların başladığını belirtti.
15 bin dönüm arazi zarar gördü
12 kişinin hayatını kaybettiği anız yangının ardından Diyarbakır'a giden İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, "Diyarbakır'da 8 bin 100 dönüm arazi, Mardin'de ise 7 bin dönüm arazi yangından etkilendi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili cumhuriyet savcılığımız olaya el koymuş durumda" dedi.
OSB'ye mağaza ve işyerleri kurulacak
Kahramanmaraş'ın Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Organize Sanayi Bölgesi'nde Nurhak yoluna cephe alanlarda büyük mağaza ve işyerleri kurulmasına yönelik çalışma başlatıldığını belirtti.
Elbistan'daki tarihi değerler gün yüzüne çıkarılacak
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamlığı koordinasyonunda tarihi Selçuk Hamamı ve Ulu Cami çevresinde kazı çalışmaları başladı. Alanı gezen Kaymakam Yunus Ataman, ilçenin farklı noktalarındaki tüm tarihi değerlere ilişkin çalışma yapılacağını belirtti.
Elbistan'da her mahalleye bir kütüphane yapılacak
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, “Her Mahalleye Bir Kütüphane” projesi kapsamında Esentepe Mahalle Kütüphanesi'nin hizmet vermeye başladığını belirtti.
Eski Kral Cami yerine yeni cami yapılacak
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Refik Kaymakamlar, İlçe Müftülüğü ekipleri ve teknik personel ile birlikte yıkımı 2018 yılında gerçekleştirilen Eski Kral Cami alanında inceleme yaptı.
Mücahit ZIVLAK
Hekimhan Kaymakamı
Kaymakamlıktan ‘Her Mahalleye 1 Kütüphane Projesi’
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamlığı koordinasyonunda her mahalleye bir kütüphane yapılması projesi başlatıldı.
Şanlıurfa’da 23 Nisan coşkusu
Şanlıurfa Vali Hasan Şıldak, 23 Nisan kutlamalarına katıldı. Gün içerisinde temsili olarak makamını 4’üncü sınıf öğrencisi Muhammed Ali Denek’e devreden Vali Şıldak, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
2 bin badem fidanı daha toprakla buluştu
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamlığı koordinasyonunda Kaymakam Yunus Ataman, kurum amirleri ve vatandaşların katılımıyla Organize Sanayi Bölgesi ağaçlandırma alanına 2000 adet badem fidanı dikimi gerçekleştirildi.
Din görevlilerine teşekkür
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Din Görevlileri Nisan Ayı Olağan Toplantısı’na katıldı.
“Iğdır’da hiç kimsenin racon kesmesine izin vermeyeceğiz”
31 Mart'ta Iğdır'da seçimi kazanan DEM Partili Mehmet Nuri Güneş'in talimatıyla Iğdır Belediyesini basarak Erdoğan'ın fotoğrafını indirmek isteyen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Mehmet Sekman hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, "Hiç kimsenin racon kesmesine, memurları, kamu görevlilerini ve insanları tehdit etmesine, devlet büyüklerine hakaret etmesine izin vermeyeceğiz" dedi.
AYM, İçişleri Bakanı'nın derneklere kayyum atama yetkisini iptal etti
Anayasa Mahkemesi (AYM), İçişleri Bakanı'nın derneklere kayyum atama ve faaliyetlerini durdurma yetkisini Anayasa'ya aykırı bularak iptal etti.
Toroslar'ın yeni kaymakamı göreve başladı
27 Ocak 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Mersin Toroslar Kaymakamlığına atanan Mehmet Soğukpınar, göreve başladı.
Fatih Erdoğan
Ermenek Kaymakamı
Semih Memiş
Şalpazarı Kaymakamı
Kemal Yıldız
Atakum Kaymakamı
Diyarbakır ulaşımı için 10 yeni otobüs
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada daha etkin, verimli ve konforlu bir ulaşım sunmak amacıyla 10 yeni otobüsü hizmete soktu. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, geçen yıldan bu yana 35 yeni otobüsü hizmete aldıklarını ve ulaşım filosunu 330'a çıkardıklarını söyledi.
Fatih Görmüş Çiğli’ye Mutlu Köksal Sungurlu’ya atandı
Çorum Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş İzmir Çiğli Kaymakamlığına, Denizli Tavas Kaymakamı Mutlu Köksal Sungurlu Kaymakamlığı’na, Adıyaman Vali Yardımcısı Burak Bozkurt Gürses ise Uşak Vali Yardımcılığına atandı.
Ara mülki idare kararnamesi yayımlandı
Bugünkü Resmi Gazete’de ara mülki idare amirleri kararnamesi yayımlandı. Çoğunluğu görevlendirme ile vekaleten kaymakam ve vali yardımcısı olarak görev yapan 127 ilçenin kaymakamı ve 20 ilin vali yardımcısı asaleten atandı.
Vali Muhterem İnce Fen Lisesi
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde yaptırılarak 2023-2024 eğitim öğretim yılının başında faaliyete geçen Vali Muhterem İnce Fen Lisesinin resmi açılış töreni gerçekleştirildi.
19 köyün sorunlarını yerinde tespit etti
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, 19 kırsal mahalleye ziyaret gerçekleştirerek, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.
Kaymakam Ataman'dan yatırım ve istihdam müjdesi
Kahramanmaraş'ın Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Elbistan Organize Sanayi 2. Etap Kamulaştırma işlemleri için kredi sürecinin tamamlandığını belirtti. Kaymakam Ataman, "İlçemize yatırım yapılmasının sağlanması ve istihdam imkânının artırılması noktasında büyük önem arz ediyor" dedi.
Yeni cezaevi için yer bakılıyor
6 Şubat depreminde yıkılan Kahramanmaraş Elbistan cezaevinin yerine yapılacak açık ve kapalı ceza infaz kurumu için yer tespit çalışmaları sürüyor.
İlk Türk kadın mitinginin 104. yılı kutlandı
Anadolu'nun işgale karşı haklı sesini duyurmak amacıyla 10 Aralık 1919'da Kastamonu'da yapılan ilk kadın mitinginin 104. yılı yürüyüşle kutlandı. Yürüyüşe Vali Meftun Dallı da katıldı.
Emre Çömen
Almus Kaymakamı
Konteyner kentler için kış talimatı
Kahramanmaraş'ın Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman'ın talimatlarıyla kış ayı gelmeden konteyner kentlerde su izolasyonu, branda çalışmaları ve elektrik alt yapı çalışmaları başladı.
Vali, Meclis Başkanı Kurtulmuş'a brifing verdi
Trabzon Valiliği'ni ziyaret eden TBMM Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Vali Aziz Yıldırım'dan kentte yürütülen yatırımlar hakkında brifing aldı.