Arama
Arama Sonuçları
Kız çocuklarını okumaya teşvik eden anneleri kutladı
Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, kız çocuklarını okumaya teşvik anneler ile şehit annelerini ziyaret ederek Kadınlar Günü’nü kutladı.
Hafset teyzenin hatırını sordu
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş ve Eşi Cansu Ateş, özel ihtiyaçlı Hafset Nurçin ile Şehit Selim Bay’ın ailesini ziyaret etti.
Yüksek lisansını tamamladı
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, kamu yönetimi alanında yaptığı yüksek lisans eğitimin tamamlayarak cübbe giydi. Aydoğan, akademik eğitimine doktora ile devam etmeyi planlıyor.
Göz bandıyla yürüyerek farkındalık oluşturdu
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Altı Nokta Körler Derneği tarafından düzenlenen Beyaz Baston Farkındalık Yürüyüşü'ne göz bandıyla katılarak farkındalık oluşturdu.
38 mafya tipi organize suç çetesi çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülkeyi organize suç örgütlerinden temizlemenin öncelikli hedeflerinin başında geldiğini belirterek, 4 Haziran-6 Ekim tarihleri arasında 38 mafya tipi organize suç çetesinin çökertildiğini söyledi.
Mülki idare hakkında en kapsamlı kitap yayınlandı
E. Başbakanlık Uzmanı M. Emin Atmaca, “Mülki İdarenin Yeniden Yapılandırılması; Mahalli İdarelerin, İl ve Devlet İdaresinin Yeniden Yapılandırılması: Demokratik Mülki İdare Modeli” isminde 1.003 sayfalık bir kitap yazdı.
Fethiye’de Delbek Kültürü yaşatılacak
Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye Kaymakamlığı ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Delbek (Def benzeri vurmalı çalgı) Kültürünü Yaşatma projesi hayata geçirildi.
Kolunda atmaca ile stantları gezdi
Rize Valisi Kemal Çeber, üniversite eğitimi için Rize’ye gelen öğrencilere yönelik İl Sağlık Müdürlüğünün organize ettiği Rize’deki sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal zenginliklerin tanıtıldığı etkinliğe katıldı.
Damlaya damlaya çeltik oldu
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, 'Damlaya Damlaya Çeltik Olur' Projesi kapsamında çeltik hasadına katılarak, biçerdöverle hasat yaptı.
Öğrencilerin yaptığı ‘su altı aracı’nı imzaladı
Teknofest Karadeniz 2022'de, Türkiye üçüncülüğünü elde eden Rize Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) “Atmaca Tayfa ROV” takımı Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti.
Valiye ‘fahri atmacacı’ plaketi
Rize Valisi Kemal Çeber, ‘fahri atmacacı’ ilan edildi. Konuşmaları ve sosyal medya paylaşımlarında öğrencilere ‘sevgili atmacalarım’ diye hitap eden Vali Çeber’e, ‘fahri atmacacı’ plaketi verildi.
48 bin sayfa kitap okuyarak birinci oldu
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, “Okuyan Şehir Ağrı Projesi Ödülleri, e-Twinning Kalite Etiketi Sertifikaları ve Tekerlekli Sandalye Dağıtım Töreni"ne katıldı. Varol, bir yılda 2 milyondan fazla kitabın okunduğu projede en fazla kitap okuyan öğrencilere ödüllerini verdi.