Arama
Arama Sonuçları
Ankara-Tatvan Turistik Treni, yola çıktı
Ankara-Tatvan Turistik Treni, 1.262 kilometre hat uzunluğu ve 140 kişi kapasitesi ile Ankara'dan yola çıktı. Uğurlama töreninde konuşan Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Turizm elçisi 'Turistik Tatvan Treni', dünyanın en güzel rotalarından birisinde, eşsiz coğrafyalarda süzülecek" dedi.
Şampiyona heyecanı sürüyor
Bilecik'te başlayan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası devam ediyor. Endurobil 365 Extrempark yarışlarını izleyen Vali Şefik Aygöl, "Heyecan dorukta. Tekerleğinize taş değmesin" dedi.
Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası başladı: “Tekerleğinize taş değmesin!”
Bilecik'te yapımı tamamlanan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta, Türkiye Enduro ve ATV şampiyonasının startı verildi. 196 profesyonel sporcuyla son yılların rekor katılımıyla başlayan yarışta ciddi bir heyecan oluşurken, Türk bayraklı motoruyla sporculara öncülük eden Vali Şefik Aygöl, “Tekerleğinize taş değmesin inşallah” dedi.
ATV'ye binen vali, şehir turu yaptı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, motor ve ATV tutkunları ile birlikte il merkezinden başlayarak Yozgat Çamlık Milli Parkı’na kadar ATV motoru ile tur attı.
Türkiye’nin en büyük ve en zorlu parkuru Enduro Ekstrem Park hazır
Türkiye'nin en büyük Enduro Parkı’nın yapıldığı Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'na ilk kez ev sahipliği yapacak.
Motor tutkunları ve ekstrem spor sevenlere müjde
Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi ve Bilecik Belediyesi ekiplerince yapımı devam eden Endurobil Extrem Park alanında çalışmalar sona yaklaştı.
Bayram Köse
Mecitözü Kaymakamı
Kaymakam Demir’in acı günü
Emekli Vali Abdulkadir Demir ile Bitlis Tatvan Kaymakamı Remzi Demir’in annesi Saniye Demir vefat etti. Merhume Saniye Demir’in cenazesi kılınan namazın ardından asri mezarlığa defnedildi.
Çocukların eğlencesine ortak oldu
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, karın ve kızakla kaymanın tadını çıkaran çocukları yalnız bırakmadı.
“Yaptığı fedakarlığı unutmayacağız”
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Pençe-Kilit harekâtı bölgesinde girdiği çatışmada omuzundan yaralanan Sözleşmeli Er Orhan Yaşar Gündoğan’ı ziyaret etti. Gaziye geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Varol, “Vatanımızın birlik ve bütünlüğü uğruna yaptığı fedakarlığı hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.
‘2024 Erzincan Yılı’
2024’ü ‘Erzincan Yılı’ olarak ilan eden Vali Hamza Aydoğdu, yıl içerisinde yapılması planlanan proje ve faaliyetleri masaya yatırdı. Faaliyet takviminin hazırlanmasını isteyen Vali Aydoğdu, “Şehrimizi daha iyi noktalara getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Birinci sınıfa yükseldiler
21 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi. İçişleri Bakanlığı'nın 21 mülki idare amirini, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.
Hem sporda hem okulda başarı
Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği 2023-2024 Okul Sporları Faaliyetleri 1. Dönem Toplu Ödül Töreni, Vali Aziz Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
İlana çıkılmadan kapasitenin iki katı başvuru geldi
Niğde Valisi Cahit Çelik, 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sahasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Ziyaret ve incelemelere Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Serdar Ecemiş ve ilgililer katıldı.
Kim Milyoner Olmak İster’de sürpriz joker
Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına katılan Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Buse Tosun, takıldığı soruda ‘Telefon Jokeri’ olarak Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'dan yardım istedi.
Öğrenciler sordu, Vali cevapladı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Büyük Amfi Salonunda öğrencilerle söyleşi programında bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını tek tek cevaplayan Vali Şıldak, öğrencilerden kendilerini çok iyi yetiştirmelerini istedi.
Şehidin baba evine giren hırsızlar yakalandı
Elazığ Valisi Ömer Toraman, Şehit Binbaşı Zafer Kılıç’ın baba evinden hırsızlık yapan ve şehidin 1992’de annesine hediye ettiği saati de çalan 3 şüphelinin yakalandığını aileye bizzat söyledi.
Gençlerle doğa kampı
Gençlerin Yığılca Gökçeağaç Köyü'nde düzenlediği doğa kampına katılan Düzce Valisi Selçuk Aslan, doğa ile iç içe günler geçiren öğrencilerle kamp sohbeti yaptı.
Safa Kahraman
Türkeli Kaymakamı
"Devletimiz milletimizin yanındadır"
Konya Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, dün sel yaşanan mahallede incelemelerde bulunarak, “Devletimiz, milletimizin yanındadır” dedi.
Atilla Toros
Göç İdaresi Başkanı
Bölgenin en büyük mesire alanına halaylı açılış
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ak Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ile 27. Dönem Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler ile birlikte bölgenin en büyük mesire alanı olan Tatvan Belediyesi Mesire alanının açılışına katıldı.
Kars’ın geleneksel yemekleri görücüye çıktı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Türk Mutfağı Haftası kapsamında, medeniyetler beşiği Kars’ın mutfak kültürünün ve gastronomi değerlerinin tanıtımı amacıyla düzenlenen “Kars Yemekleri Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Emekli vali yardımcısı ebediyete uğurlandı
Meslek hayatı süresince kaymakam ve vali yardımcısı olarak çeşitli illerde görev yapan Hasan Gürsoy, 71 yaşında hayatını kaybetti.
Aziz Gölbaşı
Avanos Kaymakamı
Kahraman JÖH personeliyle iftar
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, koordinatör Vali olarak görevli olduğu Adıyaman’da görevini tamamlaması ve Bitlis’e dönüşünün ilk gününde terörle mücadelede büyük başarılar elde eden kahraman JÖH personelleri ile İçişleri Bakan Yardımcısı Sabri Erdil’in de katıldığı iftarda bir araya geldi.
Mehmet Ali Özkan
Yozgat Valisi
Osman Hacıbektaşoğlu
Zonguldak Valisi
Taksi esnafının nabzını tuttu
Bitlis Tatvan Kaymakamı Remzi Demir, taksi durağı esnafını ziyaret ederek, sohbet etti. Kaymakam Demir, yoğun kış şartlarında çalışan taksi şoförlerine kolaylıklar diledi.
Kan bağışına destek
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Kızılay kan bağışı aracını ziyaret ederek, kan verdi. Vali Çağatay, hayat kurtarmak için vatandaşları kan bağışına davet etti.