Arama
Arama Sonuçları
"Hain emellerine ulaşamayacaklar"
Mardin'in Ömerli ilçesinde 37 yıl önce PKK'lı teröristlerce katledilen 16'sı çocuk, 6'sı kadın 30 kişi için anma töreni yapıldı. Törene katılan Vali Tuncay Akkoyun, "Bizler birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza verdiğimiz müddetçe Allah’ın izniyle hiçbir güç, hiçbir bölücü terör örgütü hain emellerine ulaşamayacak" dedi.
"Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatili boyunca DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Bozdoğan-46' operasyonlarında 31 şüphelinin yakalandığını belirterek, "Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız" dedi.
Kültür Yolu Festivali, Trabzon'da başladı
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 16 şehirde gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin Trabzon ayağı bugün yapılan etkinliklerle başladı. Açılışa katılan Vali Aziz Yıldırım, "İnşallah dokuz gün süreyle Trabzon’umuz kültüre doyacak" dedi.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
"Yörükler, siz bu milletin çimentosusunuz"
3. Yörük Şenliği'ne katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Sevgili Yörükler, siz bu milletin çimentosusunuz. Siz bu devleti, bu vatanı karşılıksız sevdiniz" dedi.
Trabzon'dan Filistin'e yardım eli
Hayrat Vakfı ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Filistin’e 3 TIR yardım malzemesi gönderildi. Törene katılan Vali Aziz Yıldırım, "Dünyanın gözü önünde işlenen bu katliama birilerinin dur demesi gerekiyor" dedi.
Valiler yayla şenliğine katıldı
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Acısu Hıdrellez Kültür ve Bahar Bayramı Şenliği'ne katıldı.
Kaymakam Günlü, şehit annelerini unutmadı
Diyarbakır Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleriyle bir araya geldi.
Şampiyonların dostluk maçını izledi
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Muğla’da düzenlenen Türkiye Ragbi Şampiyonası'nda 1. olan Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 2. olan Arsin Anadolu Lisesi arasındaki dostluk maçını izledi.
Şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutladı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yaklaşmakta olan Anneler Günü vesilesiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün tertip ettiği programda aziz şehitlerin kıymetli anneleriyle bir araya gelerek hasbihal etti.
Vali Yavuz: Hiçbir çocuğumuzu kaybedemeyiz
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında Ormanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.
"Bu kapı milletin kapısıdır"
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Valilikte düzenlediği "Halk Günü" toplantısında vatandaşların taleplerini dinledi. Vali Yıldırım, "Bu kapı milletin kapısıdır. Devletimizin kapısı onlara her zaman açıktır” dedi.
Vali Makas’tan yeni kaymakamlara ‘Sırlı duayı arayın’ tavsiyesi
111. dönem kaymakam adaylarından bir kısmı bugün yeni ilçelerinde görevlerine başladı. Kaymakamlık görevlerinin ilk günlerinde valileri ziyaret eden kaymakamlar, valilerden talimat ve tavsiyeler aldı.
3 gün önce toprağa verilen şehidin baba ocağına ziyaret
Nevşehir Valisi Ali Fidan, eşi Prof. Dr. Fatma Fidan ile birlikte, Pençe Kilit Harekât Bölgesi’nde şehit olan ve 3 gün önce toprağa verilen Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın Boğaz köyündeki baba ocağını ziyaret etti.
Engelli vatandaşlara misafir oldu, tekerlekli sandalye hediye etti
Hakkari Valisi Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte Berçelan Mahallesinde ikamet eden Yusuf Aşkan ile Keklikpınar Mahallesinde ikamet eden Aziz Daş ve ailelerini ziyaret etti.
“Futbol hayalin gerçekleşiyor” projesi kapsamında çocuklarla maç yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Valiliği himayesinde ve Yenişehir Kaymakamlığı, Yenişehir Belediyesi ve İnter Akademi iş birliği içerisinde genç sporculara hizmet veren Inter Futbol Okulu’nda, “Futbol Hayalin Gerçekleşiyor” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte çocuklarla futbol oynadı.
Bir yıldır yatağa mahkum şehit annesinin hayır duasını aldı
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, bir yıldır yatağa bağlı olarak yaşayan Şehit Satı Yanaşoğlu’nun annesini ziyaret ederek, hayır duasını aldı.
Dilucu şehitleri için anıt yapılıyor
8 Eylül 2015 tarihinde bölücü terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan 13 kahraman polisimizin aziz hatırasını yaşatacak olan Dilucu Şehitleri Anıtı’nın yapımına başlandı.
"Su mutlaka korunması gereken bir nimet"
Suyun önemine dikkat çeken Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, "Dünyayı kıymetli kılan su, hayatımızın kaynağıdır. Su mutlaka korunması gereken bir nimettir" dedi.
"Hayri hizmetlere kaynak aktarmanızı temenni ediyorum"
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Çayırova ilçesinde inşa edilecek olan eğitim kampüsüne ait protokolü imzaladı. Hayırseverlere teşekkür eden Vali Yavuz, "Buradan bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum, ekonomik durumu müsait olan kardeşlerimizin şehrimizin eğitimine, sağlığına kısacası hayri hizmetlere kaynak aktarmasını temenni ediyorum” dedi.
Şehit Polis Yonuz Turan son yolculuğuna uğurlandı
Görevi başındayken araç çarpması sonucu şehit düşen Isparta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Yonuz Turan, memleketi Sandıklı ilçesi Alacami köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Kaymakam vekillerini uğurladı: Rabbim yol ve baht açıklığı versin!
İçişleri Bakanlığı tarafından Kaymakam Adaylarına yönelik hazırlanan yabancı dil kursuna katılmak üzere Kırıkkale’den ayrılacak olan Karakeçili, Bahşılı, Balışeyh ve Sulakyurt Kaymakam Vekilleri, Vali Mehmet Makas’a veda ziyaretinde bulundu.
Şehit Kaymakam Ersin Ateş'i unutmadılar
PKK terör örgütü tarafından 28 Nisan 1991 günü şehit edilen Bingöl Solhan Kaymakamı Ersin Ateş, ölüm yıldönümünde meslektaşları tarafından anıldı.
147 terör örgütü üyesi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonlarında 147 terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.
Su verimliliğini resmeden öğrencileri tebrik etti
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, "Ulusal Su Verimliliği” ilkokullar arası resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, ödüllerini verdi.
Geleceğin valilileri, makam koltuklarında
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleceğin valileri, makam koltuklarına oturdu. Makam koltuklarında dünya çocuklarının bayramını kutlayan öğrenciler, çeşitli talimatlar vermeyi de unutmadı.
5 asırlık gelenek 4 yıllık aranın adından yeniden…
Manisa Valisi Enver Ünlü, pandemi ve geçen yıl yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle 4 yıldır gerçekleştirilemeyen ve bu yıl 484’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali tanıtım toplantısına katıldı.
"Sizler bizim için çok değerlisiniz"
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, şehit ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Ateş, "Sizler bizim için çok değerlisiniz bizlere şehitlerimizin birer emanetisiniz" dedi.
Kaymakamdan hayırsever çifte teşekkür
Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Taşlıca Köyü’ne okul yaptıran hayırsever çifte teşekkür etti. Kaymakam Korkutata, “Depremin ilk gününden bu yana tüm imkanlarını yıkılan Taşlıca okulumuz için seferber eden Işıl ailesine teşekkür ederiz” dedi.
“Karadeniz’in Renkleri” resim sergisinde
48. Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen Karadeniz'in Renkleri 10. Geleneksel Karma Resim Sergisi'nin açılışı Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ın katılımıyla yapıldı.