Arama
Arama Sonuçları
“Şehrin tüm paydaşlarının elini taşın altına koyması lazım!”
Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’na başkanlık yapan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, bağımlılıkla mücadele noktasında şehrin tüm paydaşlarının elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı.
“Çocuklarımız ve gençlerimiz bu illetle tanışmamalı”
2023 yılının ilk Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Antalya Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Yazıcı; “Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu illetle tanıştırmamak için çabalayacağız.” dedi.
Bağımlı hastalar için rehabilitasyon modeli
Bireylerin tekrar uyuşturucu madde kullanmadan sosyal hayata uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan Bağımlı Hastalar İçin Rehabilitasyon Modeli (BAHAR) Sivas Devlet Hastanesi'nde hizmete başladı.
Yeni yılda bağımlılık konusuna daha fazla yoğunlaşılacak
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, başkanlık yaptığı ‘Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda, bağımlılık tehlikesinin gün geçtikçe arttığını ifade ederek, yeni yıl ile birlikte tüm kurumların bağımlılık konusuna daha fazla yoğunlaşmasını istedi.
Bağımlılığa karşı ‘gönüllüler sahada’
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Kızılay ile Yeşilay işbirliğinde gençlerin sağlıklı yaşam ve bağımlılık konusundaki farkındalıklarını arttırmak amacıyla hazırlanan ‘Gönüllüler Sahada’ projesi tanıtım toplantısına katıldı.