Arama
Arama Sonuçları
"Şemdinli için el ele vererek, çevre temizliği yaptık"
Çevre temizliği etkinliğine katılan Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, "Daha Yaşanılabilir bir Şemdinli İçin projesi kapsamında el ele vererek çevre temizliği yaptık" dedi.
Vali Usta, terörden arındırılan bölgeleri gezdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, vatandaşlarla birlikte terörden arındırılan bölgeleri gezdi. Bölgedeki turizm potansiyelini artırmak istediklerini ifade eden Vali Usta, "Tüm Türkiye’ye sesleniyorum. Bingöl'le ilgili ne kadar algınız varsa yerle bir olacak" dedi.
"Üremin artırılması için desteğimiz sürecek"
Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Damla Sistemli Yüksek Telli Terbiyeli Bağ Sistemi Kurulumu Projesi kapsamında 8 üreticinin desteklendiğini belirterek, "Tarımsal üretimin artırılması noktasında üreticilerimizi desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
Seyyid türbeleri ve çevresine düzenleme
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, kurum amirleriyle beraber Bağlar Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve ihtiyaçları dinledi.
Kaymakamdan hayırsever çifte teşekkür
Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Taşlıca Köyü’ne okul yaptıran hayırsever çifte teşekkür etti. Kaymakam Korkutata, “Depremin ilk gününden bu yana tüm imkanlarını yıkılan Taşlıca okulumuz için seferber eden Işıl ailesine teşekkür ederiz” dedi.
2 bin sürücü simülasyon aracıyla farkındalık kazandı
Jandarma Trafik Daire Başkanlığı koordinesinde bayram tatilinde 2 bin 543 yol kullanıcısına Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı ile eğitim verildi.
Bayramda esnafla çay sohbeti
Hakkâri Valisi Ali Çelik, Hakkâri Merkez Bulvar caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Ramazan Bayramını kutladı.
Ramazan Bayramımız mübarek olsun!
Sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını uğurlarken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Esnafla sıcak bayramlaşma
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Ramazan Bayramı öncesi Nusaybin Tarihi Çarşısında esnaf ve bayram alışverişine çıkan vatandaşlarla bir araya gelerek, hasbihal etti.
“Her zaman aranızdayız”
Toplumun her kesimi ile bir araya gelmeyi ve Şanlıurfa'nın her alanda gelişimi için katılımcı anlayışını sahaya yayan Vali Hasan Şıldak, dün Atatürk Bulvarı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.
Gürcistan müftüleri Rize’de kardeşlik iftarına katıldı
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından Ramazan Ayında Kardeş Ülke-Kardeş Şehir Buluşmaları kapsamında Gürcistan Müftülerinin katılımıyla Rize’de kardeşlik iftarı düzenlendi.
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
Toroslar eski kaymakamı Osmaniye Belediye Başkanı oldu
Mersin Toroslar Kaymakamı iken istifa eden ve Cumhur ittifakının adayı olarak mahalli idareler seçimine giren İbrahim Çenet, Osmaniye Belediye Başkanı seçildi. 1975 Osmaniye doğumlu olan Çenet, 88. Dönem Adana Kaymakamı Adayı olarak mülki idare amirliğine girmiş, çok sayıda ilçede kaymakamlık yapmış, son olarak 2021 Eylül ayından itibaren Toroslar Kaymakamı olarak görev yürütmüştü.
Çocuk gülerse dünya güler!
Samsun Valisi Orhan Tavlı, eşi Ayşe Tavlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü ile birlikte Valiliğin koordinesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında ildeki koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi.
"Aile yapılarına yönelik saldırılar var"
Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde 2024 yılı Gaziantep Aile Yılı olarak ilan edildi. Vali Kemal Çeber, "Sosyal medya, televizyonlar, dijital alem, bize örnek olarak gösterilmeye çalışılan çeşitli olaylar ile aile yapılarına yönelik saldırılar var. Bir millete ya da bir devlete zarar vermek istiyorsanız, aile yapısına zarar vermeniz lazım" dedi.
“Bu vatan bize şehitlerimizden emanet”
İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Şehitleri Anma Programı’na katıldı.
"Sevginin dili evrenseldir"
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, özel öğrencilerle bir araya geldi. Vali Kumbuzoğlu, "Talip olduğumuz şeyi esirgemediler. Sevginin dili evrenseldir. İyi ki varlar" dedi.
M. Sadık Tunç ve Eyüp Kaykaç belediye başkan adayı oldu
İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç AK Parti'den Karabağlar, Karaburun Kaymakamı Eyüp Kaykaç ise Karaburun’dan belediye başkan adayı oldu.
“Bir insan, bir mahalle, bir şehir için gönülden çalışıyoruz”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp tarafından Halk ile iç içe, millete hizmet yolunda geleneksel hale getirilen mahalle buluşmalarının 17’nci buluşması Bağlar Mahallesinde gerçekleştirildi.
Proje sayesinde 2 bin spor kulübü kuruldu
İstanbul Valisi Davut Gül, başkanlığında "Spor Şehri İstanbul" Projesi için toplantı yapıldı. Vali Gül, proje ile kente 2 bin 720 spor kulübünün kurulduğunu belirtti.
‘Yüreğimdesin Filistin’
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan; Akdeniz Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Kent Konseyi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Mersin Şube Başkanlığı iş birliği ve koordinasyonunda düzenlenen “Yüreğimdesin Filistin” konulu liselerarası düzenlenen resim ve şiir yarışmasının ödül törenine katıldı.
“Yüzleşmek için cesur olmalıyız”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerini Hilvan ile sürdürdü. İlçe yöneticilerine tavsiyelerde bulunan Vali Şıldak, “Yaptığınız çalışmaların karşılığını toplumda ölçün, sizi başarılı mı görüyorlar, başarısız mı görüyorlar? Bu gerçekle yüzleşme noktasında cesur olmamız lazım” dedi.
“Aileye umut, topluma hayat”
Tokat Valiliği öncülüğünde kadına yönelik şiddeti önlemeye yönelik hayata geçirilen Beyaz Ev Projesi’nin tanıtımı yapıldı. Vali Numan Hatipoğlu, “Hedefimiz tarihi bağlarıyla birlikte aileyi bir bütüncül yaklaşım içerisinde korumak” dedi.
Şehit İmam Aziz Tan'ın adı camide yaşatılacak
2010 yılında sabah namazına giderken şehit edilen imam Aziz Tan'ın adı, Hakkari Durankaya beldesinde yeni yapılan camiye verildi. Caminin açılışına katılan Vali Ali Çelik, “Şehidimizin ismi her namazda, her duada yaşayacak” dedi.
Tanrı Dağları’ndan Toroslar’a kardeşlik türküleri yankılandı
Kırgızistan’ın bağımsızlığının 32. yıl dönümü, Türkiye Yüzyılı ve Cengiz Aytmatov’un doğumunun 95. yıl dönümüne ithafen düzenlenen Kırgızistan Kültür Günleri, Antalya’da kapanış konseriyle sona erdi.
Niğde'de kış hazırlıkları tamamlandı
Kış Tedbirleri Toplantısı'nda konuşan Niğde Valisi Cahit Çelik, "Kış mevsiminin kentimizde herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi için çalışıyoruz. Karayolları, özel idare ve şehir içinde ise belediye ekiplerimiz kış hazırlıklarını tamamladı" dedi.
Bir günde 4 mahallede inceleme yaptı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, bir günde 4 mahallede inceleme yaptı. Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Çelik, bazı sorunların çözümü için hemen talimat verdi. Çelik, yol ve doğalgaz sorunlarının da 2024 yılında giderileceğini vurguladı.
İrem Bağlarında sonbahar yürüyüşü
Iğdır Valisi Ercan Turan, Ağrı Dağı’nın eteğinde, kayısı bahçeleriyle meşhur, doğal güzelliğiyle göz kamaştıran İrem Bağlarında 10 kilometre doğa yürüyüşü yaptı. Yeşilin ve sarının tonlarıyla mükemmel bir görsel şölen sunan doğaya hayran kalan Vali Turan, renk cümbüşü içindeki kayısı bahçelerinde gezdi.
Pedallar Cumhuriyet için döndü
Iğdır’da düzenlenen “Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü ve Bisiklet Turu”na katılan Vali Ercan Turan, “Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet sonsuza kadar yaşayacak” dedi.
“Gençlerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz”
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ile birlikte belediye tarafından yapılan çalışmaları inceleyen Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, “Gençlerimiz ve daha yeşil bir Diyarbakır için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.