Arama
Arama Sonuçları
"Hain emellerine ulaşamayacaklar"
Mardin'in Ömerli ilçesinde 37 yıl önce PKK'lı teröristlerce katledilen 16'sı çocuk, 6'sı kadın 30 kişi için anma töreni yapıldı. Törene katılan Vali Tuncay Akkoyun, "Bizler birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza verdiğimiz müddetçe Allah’ın izniyle hiçbir güç, hiçbir bölücü terör örgütü hain emellerine ulaşamayacak" dedi.
"Kan vermek can vermektir"
Türk Kızılayı Mobil Kan Bağışı aracını ziyaret eden ve kan bağışında bulunan Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, "Kan candır. Kan vermek can vermektir" dedi ve herkesi kan bağışına davet etti.
"Demokrasiden asla vazgeçilmeyecek"
“Kütahya’dan Doğan Büyük Türkiye İdeali: Adnan Menderes ve 27 Mayıs Çalıştayı'na katılan Vali Musa Işın, "Türk milleti, istiklal ve istikbaline çok bağlıdır. Demokrasiden ve hukuk devletinden asla vazgeçilmeyecek" dedi.
Doğa yürüyüşünde birlik ve beraberlik mesajları verildi
Hakkari Valisi Ali Çelik, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşüne katıldı. Vali Çelik ve vatandaşlar, doğanın tadını çıkardı hem de birlik ve beraberlik mesajları verdi.
"Aile, fedakârlıkla var edilen vatandır"
Aile Haftası kapsamında düzenlenen yürüyüşe katılan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, "Aile, kadın ve erkeğin sevgi ve merhametle, birlik ve beraberlikle, alın teri ve fedakârlıkla var ettiği vatandır" dedi.
Vali Çiçek, sporcularla bilek güreşi yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Yahyalı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Yahyalı ilçesini ziyaret etti.
"Güzel şeyler çabuk bitermiş"
Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, 20 ay görev yaptığı Manisa'nın Selendi ilçesine, “Güzel şeyler çabuk bitermiş” diyerek veda etti.
Başkonsolos Guliyev'den beraberlik mesajları
Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'yu ziyaret etti. Ziyarette iki ülke için birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde kırsal Yolbilen Mahallesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve İş İnsanı Ömer Özel tarafından yapılan "Yolbilen Ömer Özel İlkokulu"nun açılışı yapıldı.
Din görevlilerine teşekkür
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Din Görevlileri Nisan Ayı Olağan Toplantısı’na katıldı.
Mülki idare amirleri vatandaşların bayram mutluluğunu paylaştı
Mülki idare amirleri Ramazan Bayramı münasebetiyle vatandaşlarla bir araya geldi. Ülke genelinde vali ve kaymakamlar, bayram sabahını camilerde karşıladı. Bayram namazını eda eden vali ve kaymakamlar, ardından cemaatle bayramlaştı. Valilik ve kaymakamlıklarda da protokol, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşların katılımı ile bayramlaşma programları düzenlendi.
"Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak"
Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, şehit Emrah Gündüz’ün baba ocağını ziyaret etti. Şehit ailesiyle görüşen Vali Aydoğdu, "Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak. Gözyaşlarımızı ve anılarımızı paylaşırken, bir kez daha sarıldık, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu hissettik" dedi.
Gürcistan müftüleri Rize’de kardeşlik iftarına katıldı
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından Ramazan Ayında Kardeş Ülke-Kardeş Şehir Buluşmaları kapsamında Gürcistan Müftülerinin katılımıyla Rize’de kardeşlik iftarı düzenlendi.
Orucunu eğitim yöneticileriyle birlikte açtı
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar programında, okul müdürleri ve il milli eğitim müdürlüğü yöneticileri ile bir araya geldi.
Artuklu’da kardeşlik iftarı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Artuklu ilçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na Mardin’in tüm renklerini yansıtacak şekilde Müslüman, Süryani ve Ezidi vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Şirvan iftar buluşması
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek ramazan ayının manevi ikliminde Şirvan ilçesinde emniyet, Jandarma ve öğretmenler ile iftar programında bir araya geldi.
“Yüksekova’da marka olabilecek çok değer var”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan V. Ali Çelik, "Gençlerle Yeni Ufuklara" temalı söyleşi kapsamında Yüksekova‘daki öğrencilerle bir araya geldi. İlçede bulunan 20 farklı liseden, 220 öğrencinin katıldığı söyleşi programına Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliği yaptı.
Nevruz Bayramı kutlu olsun!
Bolu Valisi Erkan Kılıç, baharın müjdecisi Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde (BAİBÜ) Kültür Merkezinde düzenlenen açık hava programına katıldı.
"Nevruz bütün insanlığın bayramıdır"
Nevruz Kutlamaları ve Dünya Ormancılık Günü programlarına katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, "Dirilişin tabiattaki karşılığı Nevruz Bayramı'mız kutlu olsun. Nevruz bütün insanlığın bayramıdır" dedi.
“Sofralarımızdan iftar bereketi eksik olmasın”
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Nusaybin ilçesinde düzenlenen İftar Programına vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Hizan'da dostluk ve centilmenlik kazandı
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, salon sporlarının geliştirilmesi ve vatandaşların spora olan ilgisinin artırılması için düzenlenen futsal turnuvası final maçını izledi. Kaymakam Özçelik, "Turnuvanın kaybedeni yok. Sporcularımız arasında dostluk, kardeşlik ve centilmenlik kazandı" dedi.
Camiler teravih namazı için doldu
Başı rahmet, ortası bereket, sonu mağfiret vesilesi olan 11 ayın sultanı Ramazan ilk teravih namazıyla başladı. Yarın ilk oruç için sahura kalkacak olan Müslümanlar, ilk teravih namazını kılmak için camileri doldurdu.
Vali devreye girdi, husumetli aileler barıştı
Karaçöl ve Yeşilkaya aileleri arasında bir süredir devam eden husumet, Iğdır Valisi Ercan Turan’ın desteği, kanaat önderlerinin girişimleriyle barışla sona erdi.
Gençlerle doğa yürüyüşü
Düzce Valisi Selçuk Aslan, üniversite öğrencileriyle doğa yürüyüşüne çıktı. Gençlerle spor ve sağlık dolu bir cumartesi günü geçiren Vali Aslan, çevre temizliğine vurgu yapmayı da ihmal etmedi.
Ardahan, kurtuluşun 103. yılını kutladı
Ardahan'ın düşman işgalden kurtuluşunun 103. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Erzincan’ın gurur günü
Can Erzincan’ın düşman işgalinden kurtularak istiklal destanı yazdığı 13 Şubat 1918’in üzerinden 106 yıl geçti. Kurtuluş günü Erzincan’da coşkuyla kutlanırken Vali Hamza Aydoğdu, "Geçmişimiz geleceğimizin güvencesidir” dedi.
Kahramanmaraş'ın işgalden kurtuluşu kutlandı
Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla kentte kutlama programları düzenleniyor. 104. kurtuluş yıl dönümü için Vali Mükerrem Ünlüer, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Kış tedbirleri toplantısı yapıldı
Konya Valisi Vahdettin Özkan başkanlığında Kış Tedbirleri Toplantısı yapıldı. Toplantıda kent genelinde kış mevsim şartlarına bağlı olarak yaşanabilecek olumsuzluklara hazırlıklı olunması amacıyla alınacak önlemler görüşüldü.
Milli Birlik ve Kardeşlik Buluşması
Kütahya Valiliği ve Romanlar Konfederasyonunun iş birliğinde düzenlenen “Milli Birlik ve Kardeşlik Buluşması” 17 ilden çok sayıda Roman vatandaşın katılımıyla Kütahya Yeni Spor Salonunda yapıldı.
“Öğrencilerimize unutamayacakları dokunuşlar yapın”
Aday öğretmenlere seslenen Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, “Öğrencilerimizin hayatlarına ömürlerinin sonuna dek unutamayacakları dokunuşlarda bulunmalısınız. Sevinçte ve kederde bir ve beraber olmanın tohumlarını serpmelisiniz” dedi.