Arama
Arama Sonuçları
Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Beyoğlu’na hayırseverlerin desteği ile 2 yeni okul inşa edilecek
İstanbul’da bin hayırseverin desteği ile “Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali” projesi gerçekleştirilmeye devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bağışçı Ege Yapı A.Ş., Dağbaşı Proje Yatırım ve Ticaret A.Ş., Hasköy Dış Ticaret A.Ş. ve Hasköy Yün İplik Fabrikası A.Ş. ile Beyoğlu Belediye Başkanlığı arasında 24 Derslikli Ortaokul Binası ve 12 Derslikli Anaokulu Binası yapımına ilişkin protokol imzalandı.
Fatih Erdoğan
Ermenek Kaymakamı
Kurtuluşun 106. yıl dönümü
Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü, kentte törenlerle kutlandı. Atatürk anıtına Vali Alper Tanrısever ve Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından çelenk sunuldu.
“Çocuklarımızla birlikte eğlendik”
Ankara Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Çocuk Şenliği’nde çocukların eğlencesine ortak oldu.
"Genç şefler Beyoğlu’nun kalbinde yetişiyor"
İstanbul'un Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy, Mustafa Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Kaymakam Aksoy, "Gastronomi hızla gelişen bir alan ve Beyoğlu gastronominin merkezi. Genç şefler Beyoğlu’nun kalbinde yetişiyor" dedi.
Huzurevi sakinlerinin hayır duasını aldı
Ankara'nın Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, huzurevini ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Kurtbeyoğlu, onların hayır duasını da aldı.
Miniklere hikaye kitabı okudu
Anasınıfı öğrencilerini ziyaret eden Ankara Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, meraklı miniklere ‘Renkli Kelebek’ isimli hikaye kitabını okudu.
Kaymakamlık sınavı heyecanı
2023 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı, 3 Aralık 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek.
"Girişimciliğin, ekonomiye önemli katkıları var"
"Kadının Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında düzenlenen istişare toplantısında konuşan Ankara'nın Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, "Girişimciliğin, ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine önemli katkıları var" dedi.
“İyi olmak kolaydır, zor olan adaletli olmaktır”
Öğrenci ve okul ziyaretlerine devam eden Ankara Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, ilçenin köklü okullarından Zeynep Salih Alp MTAL’de sınıflara misafir oldu.
Huzurevi sakinlerine doğum günü sürprizi
Ekim ayında doğan huzurevi sakinleri için düzenlenen doğum günü kutlamasına katılan Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, moral depolayan yaşlı çınarlara sağlıklı bir ömür diledi.
Mahallelinin derdini dinledi
Tek tek tüm mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların derdini dinleyen Ankara Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Anadolu ve Barış mahallelerine de misafir oldu.
77 kaymakam adayı ilanı Resmi Gazete'de
İçişleri Bakanlığı bu yıl alacağını duyurduğu 77 kaymakam adayı için ilana çıktı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre 3 Aralık’ta yapılacak sınav için başvurular 20-30 Ekim 2023 tarihleri arasında alınaak.
Şehit ailesinin dinmeyen acısını paylaştı
Ankara Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, 2012’de İstanbul Gaziosmanpaşa’da polis memuru olarak görevliyken silahlı saldırı sonucu şehit olan Zekeriya Yurdakul’un ailesinin dinmeyen acısını paylaştı.
“Her mahalle, cadde ve sokakta halkı dinleyeceğiz”
Ankara Yenimahalle’deki görevine bir ay önce başlayan Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, mahalle sakinleri ve muhtarlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyerek not alan Kurtbeyoğlu, “Yenimahalle için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Öğrencilerle tahtada soru çözdü
Ankara Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Çağatay Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okulda derse giren ve öğrencilerle tahtada soru çözen Kaymakam Mehmetbeyoğlu, bahçede de öğrencilerle basketbol oynadı.
Soğuksu’da doğa yürüyüşü
Ankara Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, “Şehrini Keşfet, Gelecek Enerjini Koru” sloganıyla gerçekleştirilen hareketlilik etkinliğine katılarak Soğuksu Milli Parkı’nda yürüyüş yaptı.
“Şehit aileleri başımızın tacı”
Kızılcahamam Kaymakamlığı görevine başlayan Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, ilk ziyaretini şehit kabirleri ve şehit ailelerine yaptı. Kaymakam Mehmetbeyoğlu, “Şehit aileleri başımızın tacıdır” dedi.
Troya Kültür Yolu Festivali başlıyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında düzenlediği Troya Kültür Yolu Festivalinin basın lansman toplantısı gerçekleştirildi.
“Beyoğlu için çalışacak olmaktan çok mutluyum”
Ankara Kızılcahamam Kaymakamı iken İstanbul Beyoğlu Kaymakamlığı’na atanan Can Aksoy, görevine başladı. Kaymakam Aksoy, “Beyoğlu için çalışacak olmaktan çok mutluyum” dedi.
“El birliği ile bir adım ileriye götüreceğiz”
Şişli ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Davut Gül, “Çok yakında ilçemizin gündeminden sosyal aktivite alanları çıkmış olacak” dedi.
“İstanbul’da eğitime devam edilen riskli okul yok”
İstanbul Valisi Davut Gül, Beyoğlu’ndaki Hasköy Ortaokulu’nda incelemelerde bulunarak 18 Şubat tarihinde İstanbul Valiliği kararıyla güçlendirme ya da yıkılarak yeniden yapım kararı alınan 93 okulla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Ercişli şehit son yolculuğuna uğurlandı
Van Valisi Ozan Balcı, Kuzey Irak’ta icra edilen Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde helikopter palinin çarpması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enes Kırmızıkoç'un Erciş ilçesindeki cenaze törenine katıldı.
Erciş’te ‘Dr. Devlet Bahçeli Millet Bahçesi’ açıldı
Van’ın Erciş ilçesinde yapımı tamamlanan ‘Dr. Devlet Bahçeli Millet Bahçesi’ törenle hizmete açıldı. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Van Gölü kıyısında böyle bir büyük bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Erciş Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili ''Hizmet Bizim İşimiz'' Dedi.
Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr.Nuri Mehmetbeyoğlu, galerici esnafın güzel bir alanda vatandaşlara hizmet verebilmesi için yapım çalışmaları süren galericiler sitesi inşaatını yerinde inceledi.
Van şehidini uğurladı
Van Valisi Ozan Balcı, Şırnak’ın Silopi İlçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan 25 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Koçak’ın Erciş ilçesi Gölağzı mahallesindeki cenaze törenine katıldı.
Kadın kaymakam sayısı 6,5 yılda 32'den 135'e çıktı
İstanbul'da kadın STK başkanlarıyla bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bizim kaymakam ve vali yardımcısı olmak üzere, 15 Temmuz'a kadar, bakanlığın toplam tarihi boyunca en yüksek kadın kaymakam sayısı 32 idi. Yaklaşık 6,5 yılda bu sayı 135 oldu." dedi.
Mustafa Demirelli
Derince Kaymakamı
Kütüphanecilikte Batman Modeli
Batman şehir merkezinde 4, ilçelerde 3 olmak üzere toplam 7 kütüphane binasıyla, merkezde Şehit Şenay Abüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi olacak şekilde bir okuma kültürü ekosistemi oluşturulacak.