Arama
Arama Sonuçları
5 milyon bütçeli şenlikte kamu kaynağı kullanılmadı
Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği’nde ata sporları, gelenek ve göreneklerin temsil edildiği etkinliklerde büyük coşku yaşandı. 5 milyon bütçesi olan ve kamu kaynağı kullanılmadan gerçekleştirilen şenlikte Ertuğrul Gazi ve atalarımız anıldı.
“Medya duyurmazsa sesimizi kimse duymaz”
Gaziantep, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve TİMBİR işbirliği ile düzenlenen Sivil Toplum Medya’ buluşmalarına ev sahipliği yaptı. Vali Kemal Çeber, “Biz ne kadar bağırırsak bağıralım medya duyurmazsa boş. Sesimizi kimse duymaz” dedi.
Erzincan’da ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Karadeniz Haber Ajansı Derneği iş birliğinde düzenlenen ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı, Erzincan’da gerçekleştirildi.
“Doğru bilgiyi kamuoyuna hızlı ulaştırmalıyız”
İzmir’de, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) öncülüğünde Balkan ülkelerinden medya temsilcilerinin katılımı ile Türk Balkan Medya Forumu gerçekleştirildi. Forumda konuşan İzmir Valisi Süleyman Elban, “Çok süratli şekilde doğru bilgiyi kaynağından kamuoyuna hızlı şekilde ulaştırmamız lazım” dedi.
Samsun Valiliği Travel Expo Ankara’da kenti tanıtıyor
Ankara’da 16-19 Kasım tarihleri arasında ATO Congresium'da düzenlenen Travel Expo Turizm Fuarı, turizm severleri ağırlıyor. Fuar kapsamında, Samsun’un tanıtımını gerçekleştiren stant, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.
“Sosyal medyadan hesap yapanların hesaplarını bozacağız”
Son bir ayda sosyal medyadan halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden 79 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldığını açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Sosyal medya hesapları üzerinden hesap yapanların hesaplarını bozacağız” dedi.
‘Spor Van’a halaylı açılış
Spor Van Projesinin 2023-2024 yılı açılışı Vali Ozan Balcı’nın katılımıyla yapılan törenle Van Atatürk Stadyumunda gerçekleştirildi.
TİMBİR ve BHA’dan Kızılay’a ziyaret
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı (BHA) heyeti, Ankara'da Kızılay Toplum İlişkileri Genel Müdürü Halil İbrahim İzgi’yi ziyaret etti.
TİMBİR’den bir günde 4 şehir ziyareti
Kurucuları arasında Miahaber’in de bulunduğu Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve BHA heyeti, Bilecik, Bolu, Düzce ve Eskişehir’de vali ve ilin diğer yöneticilerini ziyaret etti. Miahaber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan, “Ziyaret ve çalışmalarımız İnternet medyası ile bu alanda faaliyet gösteren üyelerimizin güçlenmesi için devam edecek” dedi.
Hünkar Hacı Bektaş Veli, Hakk’a yürüyüşünün 752. yıl dönümünde anıldı
Anadolu irfan ve medeniyetinin temel yapı taşlarından Hünkar Hacı Bektaş Veli’nin Hakk’a yürüyüşünün 752. yıl dönümü nedeniyle Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde anma programı düzenlendi.
TİMBİR’e ‘Yılın Alkışı Hakeden Medya Organizasyonu’ Ödülü
Kurucuları arasında www.miahaber.com.tr’nin de bulunduğu Türk İnternet Medya Birliği’ne (TİMBİR), Uluslararası Radyocular Birliği tarafından ‘Yılın Alkışı Hakeden Medya Organizasyonu’ ödülü takdim edildi.
Mia Haber Genel Yayın Yönetmeni Aksan, İMEF yönetimine girdi
İMEF Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimde mevcut başkan Dr. Süleyman Hasan Basa yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulunda Mia Haber Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Cengiz Aksan ile Av. Cüneyd Altıparmak da yer aldı.
Köy yollarında karla yoğun mücadele
Batman Sason Kaymakamı Murat Mete, karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek, soğuk havada aralıksız çalışan ekiplere kolaylıklar diledi.
Yaşlıların temizlik ve kişisel bakımlarını valilik yaptırıyor
Nevşehir'de 'Bir Medeniyetin İzinden Hayata El Ver' Vefa Projesi çerçevesinde merkeze bağlı köy ve beldelerde yaşayan 85 yaşlı vatandaşın başta sağlık olmak üzere temizlik ve kişisel bakım gibi temel ihtiyaçları düzenli aralıklarla karşılanıyor. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, "Projeyi büyütme hedefindeyiz. Geri dönüşler de son derece iyi, bu geri dönüşleri gördükçe sayıyı artırarak daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
Galataport'taki Göbeklitepe, ziyaretçilerini Şanlıurfa'ya çağırıyor
Şanlıurfa Turizm Geliştirme A.Ş’nin öncülüğünde Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Galataport'ta sanatseverlerle buluşan "Back to Realverse: Göbeklitepe" sergisi, görenleri kendine hayran bırakıyor. 12 Haziran’a kadar açık kalacak sergiyi ziyaret edenlerde, Göbeklitepe'yi yerinde görme isteği uyanıyor.