Arama
Arama Sonuçları
Başarılı öğrenci ve öğretmenler BİGEP ile ödüllendirildi
BİGEP kapsamında 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında başarı sağlayan öğrenci ve öğretmenler ödüllendirildi. Tören öncesi bir değerlendirme yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, geçen yıl uygulanmaya başlanan BİGEP’in bu yıl daha da genişletilerek yaygınlaştırılacağını kaydetti.
“Suruç’ta da güvenlik ve huzurun sağlanması için çalışmaları yakından takip ediyoruz”
İlçe ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte Suruç'ta temaslarda bulundu.
Şanlıurfa’da 20 okul inşaatı daha başlayacak
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, cumartesi programını inşaat çalışmaları devam eden okulları inceleyerek tamamladı. Gün boyu üç farklı ilçede okul inşaatlarını inceleyen Vali Şıldak, “Fiziki iyileştirmede hedefimiz tekli eğitime geçerek dersliklerdeki öğrenci sayısını makul düzeylere çekmektir” dedi.
Şanlıurfa’da parkta serin bir mola…
Eğitim kurumları ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.
Yeni haftaya okul ziyareti ile başladı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, haftaya Molla Gürani Ortaokulunu ziyaret ederek başladı. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Şıldak, BİGEP çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Ramazan ayı Şanlıurfa’da yoğun ve huzurlu geçti
Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da Ramazan ayı bir kez daha huzur ve güvenin adresi oldu. İl genelinde tedbirin elden bırakılmaması ve vatandaşların sağduyulu davranması ile huzur iklimi seçim sürecine de yansıdı.
Şanlıurfa eğitiminde bir milat
Şanlıurfa tarihinin eğitim konusundaki en geniş kapsamlı toplantısı, eğitim kurum ve kuruluşlarının her kademesinden bürokratına, siyasetçisinden yerel yönetimine kadar yoğun bir katılımla bugün gerçekleştirildi.
Birecik’te eğitimle dolu bir gün
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, aylık olarak düzenlediği İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’nı bu kez Birecik’te gerçekleştirdi. Eğitim alanındaki tüm konuların ele alındığı toplantıda Vali Şıldak, “Şanlıurfa’nın eğitim göstergelerinin yükseltilmesi ve iyileştirilmesi konusunda kararlıyız” dedi.
Şanlıurfa eğitiminde yeni dönem başlıyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın Şanlıurfa’da öncelik verdiği ilk konu olan eğitimdeki başarının temelini oluşturacak Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’nin (BİGEP) Tanıtım Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Şıldak, “El birliği ile Şanlıurfa’mızda eğitimi çok daha iyi noktalara getireceğiz” dedi.
Öğrencilerle söyleşi yaptı
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, BİGEP Projesi Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerle söyleşi yaptı.
“İyi eğitim almış bireyler yetiştirmek için el birliğiyle çalışıyoruz”
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu, ilçedeki okul müdürleriyle bir araya geldi. İlçe eğitiminin masaya yatırıldığı toplantıda Kaymakam Cankaloğlu, “İyi eğitim almış bireyler yetiştirmek için el birliğiyle çalışıyoruz” dedi.
“Şanlıurfa’ya bu elbise artık dar geliyor”
Eğitim yöneticileriyle bir araya gelen ve bir seferberlik havası içinde çalışılmasını isteyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Şanlıurfa’ya bu elbise artık dar geliyor. Büyük düşüneceğiz, daha derin ufuk çizgisine odaklanacağız ve hep birlikte eğitim alanında çıtayı yükselteceğiz” dedi.
“Eğitim bir toplumun gelişmesinin itici gücüdür”
Balıkesir’in eğitim şehri olma yolcuğunda oluşturduğu yol haritasıyla, eğitim potansiyeline güç kazandıran Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.