Arama
Arama Sonuçları
Vali Usta, terörden arındırılan bölgeleri gezdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, vatandaşlarla birlikte terörden arındırılan bölgeleri gezdi. Bölgedeki turizm potansiyelini artırmak istediklerini ifade eden Vali Usta, "Tüm Türkiye’ye sesleniyorum. Bingöl'le ilgili ne kadar algınız varsa yerle bir olacak" dedi.
4 köyü ziyaret etti, sorunları yerinde dinledi
Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçeye bağlı 4 köyü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Güzel, onların sorunlarını, taleplerini dinledi.
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak. Şehir, 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinliklerle renklenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü ve Türkiye Kültür Yolu Festivali Direktörü Selim Terzi festivalin Şanlıurfa’nın Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunacağını söyledi.
"İlyas, özel kalemim gibi peşimden ayrılmadı"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kendisini merak eden ve ilgiyle takip eden 4. sınıf öğrencisi İlyas Bozateş ile yakından ilgilendi. İlyas ile sohbet eden Vali Usta, "İlyas Bozateş özel kalemim gibi peşimden ayrılmadı. Bana mihmandarlık etti. Çok güzel sohbet ettik" dedi.
Birlikte pedal çevirdiler
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın himayesinde ve Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Bingöl Deprem Çalıştayı” kapsamında üniversite kampüsünde düzenlenen bisiklet turu etkinliğine katıldı.
18 il için sarı alarm verildi: 4 bölgede sağanak yağmur var
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van'da kuvvetli olması bekleniyor.
Önce talepleri dinledi, sonra çocuklarla sohbet etti
Bingöl köyünü ziyaret eden Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, önce vatandaşların taleplerini not aldı, ardından da çocuklarla sohbet etti.
Şehit Kaymakam Ersin Ateş'i unutmadılar
PKK terör örgütü tarafından 28 Nisan 1991 günü şehit edilen Bingöl Solhan Kaymakamı Ersin Ateş, ölüm yıldönümünde meslektaşları tarafından anıldı.
"Ağaç yetiştirmek en güzel miras"
Bingöl Fidanlığını ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta, fidanları yetiştiren Kurudere köyü kadınları ile sohbet etti. Vali Usta, "Ağaç yetiştirmek ve yeşil alan yaratmak geleceğimize bırakacağımız en güzel miras" dedi.
Ulusal ve yerel marketlere Validen uyarı: Ciddi adım atmamız gerekiyor
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl’de hizmet veren ulusal ve yerel market zincir yetkilileriyle bir araya geldi.
"Ziyaretçilerimizin neler çektiğini yaşayarak gözlemledim"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, doğa harikası Çır Şelales'ni ziyaret etti. Alanı gezen ve eksiklikleri gözlemleyen Vali Usta, "Düşe kalka patika yoldan aşağıya indim. Ziyaretçilerimizin neler çektiğini ve nelere ihtiyacımız olduğunu bizzat yaşayarak gözlemledim" dedi.
Vali, kovan sözünü yerine getirdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 2023 yılında düzenlenen Bal Yarışması'nda dereceye giren üreticilere kovan sözü vermişti. Sözünü tutan Vali Usta, üreticilere kovan dağıttı.
"Sizlere güzel bir haber vermek istiyorum"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "Sevgili Bingöllü hemşehrilerim, sizlere güzel bir haber vermek istiyorum. Hesarek Kayak Merkezi, Cumhurbaşkanı Kararı ile Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi ilan edildi" dedi.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Yaş almış büyüklerin bayramını kutladı
Ankara Valisi Vasip Şahin, Kahramankazan ilçesinin Akıncı Gişeler bölgesinde bulunan Emniyet ve Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Yiğitler Karakolu'nda yiğitlerle iftar yaptı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, bir zamanlar terörün kol gezdiği Karacehennem Ormanları bölgesindeki Yiğitler Karakolu'nda görev yapan jandarmayla iftar sofrasında buluştu.
"Çiftçilerimizin gelirini artırmayı hedefliyoruz"
Ceviz ve dut fidanı dağıtım törenine katılan Bingöl Valisi Valisi Ahmet Hamdi Usta, "Toplam 1100 üreticiye dağıtım yapıldı. Çiftçilerimizin gelirini artırmayı ve tarım sektörünü güçlendirmeyi hedefliyoruz" dedi.
"Herkes kadar farklı, herkes kadar aynıyım"
Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen yürüyüşe katılan Bingöl Valisi Vali Ahmet Hamdi Usta, "Herkes kadar farklı, herkes kadar aynıyım aslında... Çocuklarımızın eğitim ve sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmeleri için birlikte mücadele edeceğiz" dedi.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
"Bingöl depremlerden çok çekti"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, olası bir depreme karşı 4 bölgeye konteyner kent alanlarının kurulacağını belirterek, "Bingöl'ümüz depremlerden çok çekti. Depreme hazırlıklı olmak en büyük önceliğimiz" dedi.
İbrahim Gökmen, Bingöl vali yardımcılığına görevlendirildi
Erzurum Oltu Kaymakamı İbrahim Gökmen, İçişleri Bakanlığı tarafından Bingöl Vali Yardımcılığına görevlendirildi.
Yetimlere yalnız olmadıklarını hissettirdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yetimlerle iftar açarak yalnız olmadıklarını hissettirdi. Yetimlere sarılan Vali Usta, "Sevgi ve şefkatle sarılmaya en çok ihtiyaç duyan yetimlerin yanında olalım" dedi.
"Bingöl'de yaşadığım ilklerden biriydi"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, aralarındaki husumeti sonlandıran Atabakar ve Kaymaz ailelerinin barış törenine katıldı. Vali Usta, "Bingöl'de yaşadığım ilklerden biriydi. Bu durumdaki diğer ailelere de örnek olması temennisiyle barışları kalıcı olsun inşallah" dedi.
Bingöl, şehit teğmenini son yolculuğuna uğurladı
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütüyle çıkan çatışma sonucunda şehit olan Bingöllü Tabip Teğmen Hulusi Elçi, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Görme engelli taraftara maçı anlatan polisi ödüllendirdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, görme engelli Recep Savar’a Yeni Genç Muratspor-Yozgat Bozokspor maçını anlatan polis memuru Düzgün Sürücü’ye başarı belgesi verdi.
100 genci, kadim şehir Mardin'e uğurladı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Gezelim, Görelim, Öğrenelim projesi kapsamında 100 genci Mardin'e uğurladı. Vali Usta, "Yolculuğunuz boyunca birbirinize destek olun, farklılıkları keşfedin ve bu benzersiz deneyimi dolu dolu yaşayın. İyi geziler" dedi.
Şehit çocuklarının tekvando heyecanına ortak oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, şehit Murat Yıldırım ve Muhammed Önek'in çocuklarının tekvando kuşak bağlama törenine katıldı.
Ünlü sanatçılar Gazze'ye destek için Mardin'de buluştu
Mardin'de düzenlenen "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserinde sanatçılar eserlerini Gazze'ye destek için söyledi.
Bingöl Fotoğrafçılar Maratonu birincisi
Bingöl Valiliği koordinasyonunda Bingöl Belediyesi, Bingöl TSO, Fırat Kalkınma Ajansı, Bingöl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Kulübü (BİFSAK) işbirliğiyle bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bingöl 3. Fotoğrafçılar Maratonu sonuçları açıklandı.
Validen hayatta kalma müdahalesi
60.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, manken üzerinde verilen ilk yardım eğitimlerini izledi. Vali Usta, "Önce izledim sonra örnek bir olay üzerinde yaralı bir hastaya hayatta kalma müdahalesinde bulundum" dedi.