Arama
Arama Sonuçları
Huzurevi sakinleriyle bocce oynadı
Zonguldak Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, Çaycuma Huzurevi Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Bocce etkinliğine katıldı. Kaymakam Göze, huzurevi sakinleriyle bocce oynadı.
Huzurevi sakinlerinin hayır duasını aldı
Ankara'nın Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, huzurevini ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Kurtbeyoğlu, onların hayır duasını da aldı.
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.
Özel sporcuların bocce heyecanına ortak oldu
Kocaeli Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, özel sporcular için düzenlenen bocce turnuvasında engellilerin heyecanına paylaşarak, bocce oynadı.
Huzurevi sakinleriyle oyun oynadı
Afyonkarahisar'ın Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Hüseyin Develi Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek, bocce ve bilardo oynadı.
Bayburt, ‘özel’ bir organizasyona ev sahipliği yapıyor
5-7 Eylül 2023 tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenen Özel Olimpiyatlar Türkiye, Ulusal Bocce Eğitmen Eğitimi ve Oyunları’na Bayburt ev sahipliği yapıyor.
Huzurevi sakinleriyle bocce
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, "Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla 75. Yıl Huzurevi Müdürlüğünü ziyaret etti.
Depremzede çocuklara moral
Isparta Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Huzurevi’nde oluşturduğu etkinlik alanında 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzede çocukların yüzünü güldürüyor.
Her ay bir spor branşının tanıtımını yapacak
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte, her ay bir spor branşının tanıtımının yapılacağı “Her Ay Bir Branş Tanıtım Projesi” basın lansmanına katıldı.
“Asıl engel gönüllerdeki engeldir”
Erzincan’da Engelliler Günü münasebetiyle “Engelsiz bir yaşam için başardıklarımı gör, beni fark et” sloganıyla kortej yürüyüşü düzenlenerek, farkındalığa dikkat çekildi.
Geleceğin sporcularının oyunlarına eşlik etti
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Cengiz Topel Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerin bocce, voleybol, dart ve badminton oyunlarına eşlik etti.
Vali Ekici, yaşlılarla bocce oynadı
Kırklareli Valisi Birol Ekici, huzurevi sakinlerinden oluşan bocce takımı ile maç yaptı. Ekici, yaşlılara huzurlu ve hayırlı ömürler diledi.
Yaşlılar miniklerle bocce oynadı
Erzincan Refahiye Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, huzurevi ziyaretine anaokulu öğrencileriyle gitti.
Bocce oyununda Valilik takımını yendiler
Kırklareli Valisi Birol Ekici, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevini ziyaret etti. Bocce etkinliğine katılan Vali Ekici, huzurevinde yaşlılarla bocce oynadı.