Arama
Arama Sonuçları
Bodrum semaları uçurtmalarla renklendi
Muğla Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve eşi Yasemin Çit, 18. Uluslararası Uçurtma Festivali’ne katıldı. Uçurtma uçuran Kaymakam Çit ve eşi Yasemin Çit, eğlenceye ortak oldu.
Mücahit ZIVLAK
Hekimhan Kaymakamı
Bilgehan Bayar, Aydın Vali Yardımcılığına atandı
Kütahya Vali Yardımcısı iken MHP’den Bodrum Belediye Başkanlığı aday adayı olan Bilgehan Bayar, Aydın Vali Yardımcılığına görevlendirildi.
"Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak bizlere düşüyor"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir ilçesinde yapımı tamamlanan yüksek öğretim öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu. Vali Pehlivan, "Hiçbir öğrencimiz barınma sıkıntısı yaşamayacak. Mersin'e misafir olarak gelen öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamak devletimiz adına bizlere düşüyor" dedi.
"Muğla'da spor artık marka haline geliyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris'e yapılacak gençlik ve spor yatırımı için protokol imzaladı. Vali Akbıyık, "Spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde spor artık marka haline geliyor" dedi.
Tüm Muğla’nın ortak değeri
Muğla Valisi İdris Akbıyık, şehrin adını taşıyan, mazisi şan, şeref ve başarılarla dolu ve Türk futboluna yıldız oyuncular kazandırmış olan Muğlaspor Dayanışma Gecesi Programına katıldı.
Askeri alanlara şehitlerimizin isimleri verildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı lojmanlarına, tören ve atış alanına şehitlerin ismi verildi. Törene katılan Vali İdris Akbıyık, "Yeryüzünün her zerresine şehitlerimizin ismini versek, onların bu vatan için yaptıklarını asla ödeyemeyiz" dedi.
"Muğla'da okul sayısı artıyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, "Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Muğla genelinde mevcut okul sayısının her geçen yıl artış göstermesi, bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi.
Bilgehan Bayar, Bodrum için aday adayı oldu
Kütahya Vali Yardımcısı ve Eski Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, MHP Bodrum Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.
"Muğla'da birinci önceliğimiz eğitim"
Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılan 44. okulun açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Vali İdris Akbıyık, "Muğla’da birinci önceliğimiz eğitimdir, kitaptır, geleceğimizin teminatı çocuklarımızdır. Eğitime yapılan her yatırım, güçlü Türkiye’nin aydınlık geleceğine yapılan yatırımdır" dedi.
Batman'da sel felaketi: 1 kişi öldü, 3 çocuk aranıyor
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, kentte meydana gelen aşırı yağışlardan dolayı 1 kadının hayatını kaybettiğini, 3 çocuğun ise kaybolduğunu açıkladı. Bölgede inceleme yapan Canalp, "Arama çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Yangında bir çocuk hayatını kaybetti, 3 çocuk yaralı
Şırnak’ta bir binanın bodrum katında çıkan ve 1 çocuğun hayatını kaybettiği yangın mahallinde incelemelerde bulunan Vali Cevdet Atay, ölen çocuğa rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.
Yeni okullar öğrenciler için hazırlanıyor
Rize’de yapımı devam eden okul inşaatlarını gezerek incelemelerde bulunan Vali İhsan Selim Baydaş, eğitim alanındaki çalışmaların her zaman öncelikli olduğunu söyledi.
Öğrenciler sordu, Vali cevapladı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Büyük Amfi Salonunda öğrencilerle söyleşi programında bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını tek tek cevaplayan Vali Şıldak, öğrencilerden kendilerini çok iyi yetiştirmelerini istedi.
Hüseyin Tekin
Çukurova Kaymakamı
Huzurevi 110 yaşlıya yaşam alanı olacak
Vezirköprü Huzurevi inşaatını inceleyen Samsun Valisi Orhan Tavlı, 5 katlı ve 66 odalı huzurevinin en kısa sürede tamamlanması için gayret göstereceklerini söyledi.
Sağlık Ocağı'nın temeli yağmur altında atıldı
Tekirdağ Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi’nde hayırseverlerin yaptıracağı Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün katılımı ile yağmur altında yapıldı.
“Bodrum’un hak ettiği yere gelmesi için hep birlikte çalışacağız”
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ile birlikte Bodrum Ticaret Odasında Bodrum İş Dünyasını temsil eden odalar ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileriyle bir araya geldi.
Mustafa Çit
Bodrum Kaymakamı
Depremzedeler için kalıcı konutların inşaatı sürüyor
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Toprakkale ilçesinde depremzede vatandaşlar için yapımına başlanan 152 konutun inşaatında incelemelerde bulundu.
“Kaçak yapılaşmaya asla müsaade etmeyeceğiz”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem sonrası Batman’da hayat geçirilecek yeni yapı ruhsatı detaylarına ilişkin düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Yağış sonrası çalışmaları bizzat koordine etti
Mardin Nusaybin'de öğlen saatlerinde başlayan yağış sonrası ilçede bir çok bölgede su birikintileri oluştu. Sahadaki çalışmaları bizzat İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı koordine etti.
Afet içinde afet!
Deprem bölgesinde etkili olan şiddetli yağış can kayıplarına yol açtı. Şanlıurfa ve Adıyaman'ı depremin ardından sel vurdu. Adıyaman'da bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Şanlıurfa'da ise sele kapılan 4 kişi yaşamını yitirdi.
“Devlet millet el ele yaraları saracağız”
Muğla Valisi Orhan Tavlı deprem bölgesinden Muğla’ya tahliye edilen ve Fethiye’deki Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan depremzedelerle bir araya geldi.
8 kişinin öldüğü kazada yaralananlar tedavi altında
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Çay-Dinar Karayolunda meydana gelen yolcu otobüsü kazasında yaralanan ve il merkezindeki hastanelerde tedavi altına alınan vatandaşları ziyaret ederek acil şifalar diledi.
Hayırsever iş insanından Bodrum’a eğitim desteği
Muğla’nın Bodrum İlçesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hayırsever İş İnsanı Nazmi Canbaz arasında 16 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 1 Atölye inşaatına ait protokol imzalandı.
Bodrum’da sabah namazı buluşması
Muğla Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Müftülüğü tarafından Yalıkavak Merkez Camiinde düzenlenen sabah namazı buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.
Uğur Tutkan
Palandöken Kaymakamı
Kamu yatırımları artan bir hızla devam ediyor
Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen 2022 Yılı 2. İl Ekonomi Toplantısı’nda, ilin ekonomik durumu ve potansiyeli ile üretim ve istihdam konuları değerlendirilerek, Muğla ekonomisinin daha da gelişmesi için gerçekleştirilecek çalışmalar görüşüldü.
Muğla bisiklet sporunda hedef yükseltti
Dünya şampiyonluğu hedefiyle azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Muğla’nın başarılı bisikletçileri Vali Orhan Tavlı ile bir araya geldi.