Arama
Arama Sonuçları
Abdullah MELİKOĞLU
Sultanhanı Kaymakamı
"Bizim devletimiz 'Erenler nefesidir' Fitneye geçit vermez"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bizim devletimiz Yunus Emre’nin deyişiyle 'Erenler nefesidir.' Fitneye geçit vermez. Bu anlayışla 4 Haziran 2023-3 Haziran 2024 tarihleri arasında Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarımıza bağlı birimlerimiz tarafından: BTÖ’ye (Bölücü Terör Örgütü) yönelik 31 bin 994 operasyon yapıldı" dedi.
Vali Usta, terörden arındırılan bölgeleri gezdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, vatandaşlarla birlikte terörden arındırılan bölgeleri gezdi. Bölgedeki turizm potansiyelini artırmak istediklerini ifade eden Vali Usta, "Tüm Türkiye’ye sesleniyorum. Bingöl'le ilgili ne kadar algınız varsa yerle bir olacak" dedi.
AYM'den kaymakam adaylığı için kritik karar
Anayasa Mahkemesi, kaymakam adaylığına yönelik ikinci kritik kararını verdi.
Kütahya'da trafik akışı daha güvenli hale getiriliyor
Ulaşım yatırımlarını yerinde inceleyen Kütahya Valisi Musa Işın, "Kütahya-3'üncü Bölge Hududu Yolu Kütahya girişi köprü kavşağı düzenleme çalışmaları sürüyor. Projelerin tamamlanmasıyla trafik akışı daha güvenli olacak" dedi.
Terörden temizlenen yaylarda artık çocuk sesleri yükseliyor
Iğdır Valisi Ercan Turan, terörden temizlenen Korhan Yaylası'nı ziyaret etti. Yaylada oynayan çocuklar, Vali Turan'ı asker selamıyla karşıladı.
Selahattin Hıdır
Aydıncık Kaymakamı
AB heyeti, Burdur'daki antik kente hayran kaldı
Burdur Valisi Türker Öksüz, kente gelen AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nokolaus-Meyer Landrut ve AB Üyesi Ülkelerin Ankara Büyükelçileri ile birlikte Sagalassos Antik Kenti’ne ziyarette bulundu. Sagalassos'un tüm bölümlerini gezen heyet, antik kente hayran kaldı.
Karabük'ün turizm rotaları belirleniyor
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un katılımı ile BAKKA Teknik Destek imza töreni gerçekleştirildi. Proje ile bölgenin doğa turizmi potansiyelinin artırılması için kanyon ve kamp alanlarının belirlenmesi, rotaların ve haritaların oluşturulması amaçlanıyor.
Hakkari Belediye Başkanı görevinden uzaklaştırıldı
İçişleri Bakanlığı, Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın PKK Bölücü Terör Örgütüne yönelik faaliyetlerinden dolayı görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı. Hakkari Belediye Başkan Vekili olarak Vali Ali Çelik görevlendirildi.
Tunceli'de 8 bölge riskli ve rezerv alanı ilan edildi
Tunceli'de yapılan incelemeler sonucunda 134 yapı ve 798 bağımsız bölümün bulunduğu 8 bölge riskli ve rezerv alanı olarak tespit edildi. Alanlarda inceleme yapan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, "Artık kimseyi enkazların altından biz kaldırmak istemiyoruz" dedi.
Sivri tabanlı amforalar bu müzede sergilenecek
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Amfora-Denizcilik Müzesi alanında inceleme yaptı. Vali Özarslan, "Sinop Amforası olarak literatüre geçen ve arkeolojik kazılarda bulunan havuç tipli, sivri tabanlı amforalar ve su altı buluntuları sergilenecek" dedi.
Öğrencilere süt, kefir ve dondurma dağıttı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 1 Haziran Dünya Süt Günü kapsamında Mustafa Kemal İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Vali Aktaş, öğrencilere okul bahçesinde süt, kefir ve dondurma dağıttı.
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak. Şehir, 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinliklerle renklenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü ve Türkiye Kültür Yolu Festivali Direktörü Selim Terzi festivalin Şanlıurfa’nın Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunacağını söyledi.
Genel Sekreter, mülki idare amiri Kutluca oldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine Mülki İdare Amiri Mithat Can Kutluca atandı.
Adana şalvarı coğrafi işaretle tescillendi
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana'nın yöresel kıyafetlerinden olan şalvarın Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaretle tescillendiğini ifade etti.
Adana Şalvarı coğrafi işaretle tescillendi
Kendine has tarzıyla Adana ile sembol hale gelen Adana şalvarı, coğrafi işaretle tescillendi.
Hafız Vali 3 fakülte mezunu, 4.’sünde de okuyor
Erzincan'da yapılan yarışmanın Türkiye finalinde yaklaşık 41 yıldır hafız olan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 15 cüz kategorisinin birincisi olmuştu. 3 lisans bölümü mezunu olan 1970 doğumlu Vali Çiftçi, halen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim hayatını devam ettiriyor.
Emekli vali ve eski bakan Bekir Aksoy vefat etti
Eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy, 74 yaşında hayatını kaybetti. Aksoy için yarın TBMM'de cenaze töreni düzenlenecek.
Ömer Sirkeci
Arsin Kaymakamı
Dörtdivan'ın yeni kaymakamı Vali Kılıç'ı ziyaret etti
Bolu'ya atanarak yeni görevine başlayan Dörtdivan Kaymakam V. Muhammet Çınarka, Vali Erkan Kılıç'ı makamında ziyaret etti.
Görevine yeni başlayan kaymakam, langırt oynayarak çocuklarla ilk teması kurdu
İçişleri Bakanlığı’nın 30.04.2024 tarihli oluru ile Bolu’nun Kıbrıscık ilçesine görevlendirilen Kaymakam Metehan Güngör görevine başladı.
Metehan Güngör
Kıbrıscık Kaymakamı
Ayşe Karaca
Doğanhisar Kaymakamı
Abdullah Sarı
Gürün Kaymakamı
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Mücahit ZIVLAK
Hekimhan Kaymakamı
Şehit Kaymakam Ersin Ateş'i unutmadılar
PKK terör örgütü tarafından 28 Nisan 1991 günü şehit edilen Bingöl Solhan Kaymakamı Ersin Ateş, ölüm yıldönümünde meslektaşları tarafından anıldı.
Seben Kaymakamı ilçeye veda etti
İçişleri Bakanlığı'nın yurt dışı programı dahilinde Ankara’ya çağırılan Bolu Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, veda mesajı yayımlandı. Kaymakam Orhan, mesai arkadaşlarına ve Seben halkına teşekkür etti.
147 terör örgütü üyesi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonlarında 147 terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.