Arama
Arama Sonuçları
Şehit Kaymakam Ersin Ateş'i unutmadılar
PKK terör örgütü tarafından 28 Nisan 1991 günü şehit edilen Bingöl Solhan Kaymakamı Ersin Ateş, ölüm yıldönümünde meslektaşları tarafından anıldı.
Sulusaray’da konteynerler kurulmaya başlandı
Tokat’ın Sulusaray ilçesinde yaşanan depremde evleri ağır hasar alan vatandaşlar için konteynerlerin kurulumuna başlandı.
Şehitler adına 485 fidan toprakla buluşturuldu
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Orman Bölge Müdürlüğü ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi iş birliğinde düzenlenen Şehitler Ormanı Fidan Dikim etkinliğine katıldı.
Teravih namazında camileri dolduran çocuklara ödül
Çorum'un Oğuzlar ilçesinde Ramazan ayında teravih namazına giden çocuklar ödüllendirildi.
Metehan Toy
Denizli Bozkurt Kaymakamı
Pençe-Kilit Operasyonu gazilerine ‘acil şifalar’ diledi
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, beraberindeki heyet ile birlikte Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Şehit Mehmet Cantepe Üs Bölgesinde sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada yaralanan Mehmetçikler P. Söz. Er Halil İbrahim Ergen ve Sağlık Astsubayı Muhammet Eren Karaoğlan’ı evlerinde ziyaret etti.
Kemal Yıldız
Atakum Kaymakamı
Vali Yardımcısı Gürses, yeni görevine başladı
Adıyaman Vali Yardımcısı iken Uşak Vali Yardımcılığına atanan Burak Bozkurt Gürses, Uşak Valisi Turan Ergün’ü makamında ziyaret ederek görevine başladı.
“Zat-ı devletleri bizleri şereflendirdi”
TOKİ Deprem Konutları kura ve anahtar teslim törenine katılmak üzere Adıyaman’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincik Kaymakamlığı’nı da ziyaret etti. Erdoğan’ı Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve Kaymakam Yunus Emre Bozkurtoğlu karşıladı.
Fatih Görmüş Çiğli’ye Mutlu Köksal Sungurlu’ya atandı
Çorum Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş İzmir Çiğli Kaymakamlığına, Denizli Tavas Kaymakamı Mutlu Köksal Sungurlu Kaymakamlığı’na, Adıyaman Vali Yardımcısı Burak Bozkurt Gürses ise Uşak Vali Yardımcılığına atandı.
Afet konutları kura çekimine hazır
Kahramanmaraş'a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte tamamlanan afet konutlarını inceledi. Karaloğlu ve Vali Ünlüer, kura çekimine hazır olan konutların teslimi hakkında bilgi aldı.
Kaymakama destek, imama tepki
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imama tepki gösterilirken, imamı uyaran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’e destek yağdı.
Ömer Burak Bozkurt
Sulusaray Kaymakamı
“Gençlerimizin elinden sımsıkı tutalım”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Süper Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı’na katıldı. Vali Yavuz, “Gençlerimizin ellerinden sımsıkı tutalım ve onları kucaklayalım” dedi.
Taburcu olan Mehmetçiğe ‘geçmiş olsun’ ziyareti
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 22.12.2023 tarihinde yaralanan ve tedavisi tamamlanarak taburcu olan P. Söz. Er Faruk Gürbak’ı evinde ziyaret etti.
Düzensiz göçmenler daha kolay tespit edilecek
Düzensiz göçle mücadele kapsamında ilk etapta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Adana’da başlatılan düzensiz göçmenlerin tespitini hızlandıran “Mobil Göç Noktası” uygulaması, İzmit ve Gebze ilçelerinde de faaliyete geçti.
Huzurevi sakinleriyle oyun oynadı
Afyonkarahisar'ın Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Hüseyin Develi Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek, bocce ve bilardo oynadı.
"İhbar gelir gelmez teyakkuza geçilecek"
Kışa hazırlık toplantısında konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Bu toplantılar vesilesiyle önceki sene yaşanan sorunları ve yapmamız gerekenleri masaya yatırıyoruz. Meteorolojik ihbar alır almaz tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız teyakkuz haline geçecek" dedi.
Su kaynaklarının korunması için toplandılar
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su başkanlığında Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıda su kaynaklarının korunması, tasarruflu kullanılması ve kuraklıkla ilgili önemli konular ele alındı.
Emre Çömen
Almus Kaymakamı
Karakolda askerlerle sohbet etti
Ankara'nın Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Kırbaşı Mahallesi'ni ziyaret etti. İlk olarak Kırbaşı Jandarma Karakolu'nu ziyaret eden Kaymakam Yılmaz, askerler ile sohbet etti, Jandarma Komutanı'ndan karakol hakkında bilgiler aldı.
"Afetlere her an hazırlıklı olmalıyız"
Kırşehir kent meydanında düzenlenen afet yönetimi etkinliğine katılan Vali H. Mete Buhara, "Toplumun her kesimi afet anında ve sonrasında neler yapacağını bilmeli, her an afet olabileceği gerçeğini unutmamalıdır. Afetlere her an hazırlıklı olmalıyız" dedi.
Kızılay'a aşevi desteği verecek
Kızılay görevlileri, Hakkari Valisi Ali Çelik’i makamında ziyaret ederek, kente yapılması planlanan aşevi için destek istedi. Vali Çelik ise, "Hakkari’ye aşevi yapılması için elimden gelen desteği vereceğim" dedi.
Kömürçukuru’ndan Mehmetçiğe bağış
Hatay Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Mehmetçik için kendi aralarında 31 bin lira para toplayan Kömürçukuru köyü sakinlerini örnek davranışları nedeniyle tebrik etti.
Cumhuriyetin doğum gününde İstanbul bayraklarla süslenecek
İstanbul Valisi Davut Gül, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı münasebetiyle Cumhuriyet Bayramı haftasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak tüm İstanbulluları şehri bayraklarla süslemeye ve Cumhuriyet coşkusunu yaşamaya davet etti.
İçişleri Bakanlığı’nda yeni atamalar
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararnameler ile İçişleri Bakanlığı’nın üst kademe kamu yöneticiliklerine yeni atamalar yapıldı.
Erkenci mandalina hasadı yaptı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Sakızgediği Köyünde narenciye hasadı yaptı. Hasat öncesinde Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Kolabaş Vali Yılmaz’a ildeki narenciye üretimi konusunda bilgi verdi.
Lojmanı bütçeye yük getirmeden yaptırdı
Çorum’un Bayat ilçesinden Adıyaman’ın Sincik ilçesine tayin olan Kaymakam Yunus Emre Bozkurtoğlu, Bayat’ta 1997’den beri yapılması planlanan ancak yapımı sürekli ertelenen Kaymakamlık Lojmanını bütçeye yük getirmeden yaptırdı.
Belediye kaymakam için veda videosu hazırladı
Kastamonu Bozkurt Belediyesi, tayini çıkan Kaymakam Murat Atıcı için duygusal bir veda videosu hazırladı. İki yılda Kaymakam Atıcı’nın yaptığı çalışmaları özetleyen vefa videosu için Belediye Başkanı Muammer Yanık’a teşekkür eden Atıcı, “Allah hep böyle güzel insanlarla karşılaştırır inşallah” dedi.
Hafızlık öğrencileriyle piknik
Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Şuhut Bölge Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu öğrencileriyle ilçe müftülüğünce düzenlenen piknik etkinliğine katıldı.