Arama
Arama Sonuçları
"Artık sulama yapacak kadar su kullanma lüksümüz yok"
Atabey ilçesine giden Isparta Valisi Aydın Baruş, su kaynaklarının ciddi azaldığına dikkat çekerek uyarı yaptı. Vali Baruş, "Suyu çok iktisatlı kullanmamız gerekiyor. Artık bizim bahçelerdeki meyve ağaçlarını sulayacak, sebzeyi sulayacak kadar su kullanma lüksümüz yok" dedi.
"Hakkari'de operasyonlar yüzde 133 oranında arttı"
Hakkari Valisi Ali Çelik, asayiş toplantısında ilgili birim yöneticileriyle bir araya geldi. Vali Çelik, "Hırsızlık olayları yüzde 8️0 oranında, dolandırıcılık olayları yüzde 25 oranında azaldı. Kaçakçılık ve organize suçlar kapsamındaki başarılı operasyonlar yüzde 133 oranında arttı" dedi.
“Eğitim çıtasını daha iyi seviyelere yükseltmeliyiz”
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Miniklerin Vali amca sevgisi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıkamış ilçesini ziyaret etti. Okullarda öğrencilerle bir araya gelen Vali Polat, kendisine sarılan öğrencilerin sevgisine onları öperek karşılık verdi.
Malatya'da enkazın yüzde 86'sı kaldırıldı
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından kentteki çalışmaların devam ettiğini belirtti. Vali Yazıcı, kentte yıkılan binaların enkazlarını kaldırma oranının yüzde 86'ya ulaştığın ifade etti.
Yüzde 100 dolulukla sezonu açtı
Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi, sezonu yüzde 100 dolulukla açtı. Vali Yılmaz Şimşek, “Tam kapasite ile sezonu açmış durumdayız. İnşallah kazasız, belasız verimli bir sezon geçiririz" dedi.
Hırsızlık olayları yüzde 50 azaldı
Hakkari Valisi Vali Çelik başkanlığında asayiş toplantısı yapıldı. Vali Çelik, "21-27 Ocak tarihleri arasında bir önceki yılın aynı haftasına oranla meydana gelen hırsızlık olayları yüzde 50 oranında azaldı" dedi.
Pasinler’de odun ateşinde çay
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Büyük Selçuklu Devleti’nin Anadolu'yu fethinde kritik bir dönemeç olan 1048 Pasinler Savaşı'nın yaşandığı, Pasinler ilçesine bir ziyarette bulundu.
Soğuk günde esnafla iç ısıtan sohbet
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Şebinkarahisar ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. Vatandaş ve esnaflarla da bir araya gelen Vali Serdengeçti, “Soğuk bir günde güler yüzüyle içimizi ısıtan esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. Onların samimi sohbetine ortak olmaktan, fikirlerinden istifade etmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.
Bilgi birikimini aktardı
Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Kemal Duru, öğrencilere tecrübelerini aktardı. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Duru, derslerinde başarılar diledi.
Hakkari'de 2023 yılında suç oranları azaldı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında Asayiş Toplantısı yapıldı. Vali Çelik, "2023 yılında meydana gelen hırsızlık olayları yüzde 11, aile içi ve kadına karşı şiddet olayları yüzde 9 oranında yıllık bazda azaldı" diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Hırsızlık ve dolandırıcılık yüzde 60 azaldı
Hakkari Valisi Ali Çelik, "Hırsızlık olayları yüzde 60, dolandırıcılık olayları yüzde 60, aile içi ve kadına karşı şiddet olayları yüzde 67 oranında haftalık bazda azaldı" diyerek kolluk kuvvetlerine teşekkür etti.
İş insanlarını Siirt'e davet etti
Siirt Valisi ve Siirt Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Organize ve Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Üretimin kent ekonomisine katkısını vurgulayan Vali Kızılkaya, iş insanlarını Siirt'e yatırım yapmaya davet etti.
Bir haftada hırsızlık, dolandırıcılık ve şiddet olayları azaldı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kentte haftalık bazda meydana gelen hırsızlık olaylarının yüzde 40, dolandırıcılık olaylarının yüzde 67 ve aile içi kadına karşı şiddet olaylarının yüzde 36 azaldığını belirtti.
Özel öğrencilerle bir araya geldi
İskilip’te özel öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ramazan Polat, sohbet edip şakalaştığı özel bireylerle yakından ilgilendi.
“Ulaşılabilir olacağız”
Gölpazarı’nda esnaf, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, “En büyük hedefimiz Valilik Makamı da dâhil olmak üzere mülki idare amirleri ve kurum müdürlerinin ulaşılabilir olmasıdır” dedi.
"Siirt'in kalkınma lokomotifi tarım ve hayvancılıktır"
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nde inceleme yapan Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, "Siirt'in kalkınma lokomotifi tarım ve hayvancılıktır. Hep birlikte Türkiye yüzyılını üretimin ve üreticinin yüzyılı yapacağız" dedi.
Sınırda inceleme
Suriye sınır hattında bulunan askeri birlikleri denetleyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Her türlü yasadışı geçişi engellemek için fedakârca nöbet tutan tüm kahramanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Yerli ve milli 'Eskişehir 5000'i inceledi
TURASAŞ Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, yerli ve milli olarak üretilen Türkiye'nin ilk elektrikli ana hat lokomotifi olan ve testleri devam eden 'Eskişehir 5000'i inceledi.
Vali, Meclis Başkanı Kurtulmuş'a brifing verdi
Trabzon Valiliği'ni ziyaret eden TBMM Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Vali Aziz Yıldırım'dan kentte yürütülen yatırımlar hakkında brifing aldı.
“Amel defterleri kapanmayacak”
Karayazı’ya bağlı Çelikli Mahalle Camiinin açılışını yapan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, “İnşallah buraya maddi manevi destekte bulunanların amel defterleri kıyamete kadar açık kalacak” dedi.
“Sevdamız eğitim”
Digor ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, eğitimin önemini vurgulayarak, "Biz aklı da kalbi de iyi çocuklar yetiştirmek istiyoruz. Sevdamız eğitim” dedi.
Kaymakamlık yaptığı ilçeye 25 yıl sonra vali olarak gitti
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 25 yıl önce kaymakam olarak görev yaptığı Bayat ilçesini ziyaret etti. Kurum ve kuruluşları ziyaret eden ve ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Dağlı, ilçede yoğun ilgiyle karşılandı.
Huzurevi 110 yaşlıya yaşam alanı olacak
Vezirköprü Huzurevi inşaatını inceleyen Samsun Valisi Orhan Tavlı, 5 katlı ve 66 odalı huzurevinin en kısa sürede tamamlanması için gayret göstereceklerini söyledi.
“Gençlerimizi önemsiyoruz”
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Genç ve dinamik bir nüfusumuz var. Bu genç nüfusu spor faaliyetlerine yönlendirebilmek, onların içerisinden iyi eğitim almış, her branştan yeni milli sporcular yetiştirebilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Çay taze, muhabbet koyu
Burdur Valisi Türker Öksüz, tarihi Taşdemir Camiinde kıldığı Cuma Namazı'nın ardından Yenice Mahalle kıraathanesine uğrayarak vatandaşlarla hasbihal etti.
Yoncalı Barajı 17 bin hektarı sulayacak
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Arguvan İlçesini ziyaret eden Malatya Valisi Ersin Yazıcı’yı Arguvan Kaymakamı Adem Karataş ve ilçe protokolü karşıladı.
Genç ilçesinin gerdanlığı tamamlanmak üzere
Genç ilçesini ziyaret eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yapımını tamamlanma aşamasında olan Genç Viyadüğünde incelemelerde bulunarak, “Genç’in boynuna bir gerdanlık gibi takılmış. En kısa zamanda hizmete girecek” dedi.
DSİ’nin çalışmaları elektrik sorununu da çözecek
Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, DSİ’nin sulama çalışmalarının tamamlanmasının bölgedeki elektrik kesintilerini de engelleyeceğini belirtti.
Köz çayı eşliğinde toplantı
Muş Valisi Avni Çakır, ilçe ziyaretleri kapsamında Hasköylü misafirperver vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu buluşmada Vali Avni Çakır, köz çayı eşliğinde çay içerek vatandaşlarla hasbihal edip, sorun ve taleplerini dinledi.