Arama
Arama Sonuçları
Suyun geleceği için toplantı yapıldı
Iğdır Vali Vekili Abdulkadir Şahin başkanlığında İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda havza ölçekli su yönetim planları, su verimliliği il planları, su kaynaklarının korunması ve etkin yönetimine yönelik uygulamalar gibi birçok konu konuşuldu.
Sinop'taki sel ve heyelan riskleri masaya yatırıldı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ın başkanlığında yapılan Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kent genelinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek olası; sel, taşkın, heyelan vb. hidro-meteorolojik riskler masaya yatırıldı.
Deprem konutlarında denetim yaptı
Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, kalıcı konut inşaatlarını yerinde inceleyip, son durum hakkında denetim yaptı.
Hakkari’deki köy muhtarlarının taleplerini dinledi
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, görüşme talebinde bulunan köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Uygulama noktasında denetim yaptı
Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında polis kontrol noktasını ziyaret ederek, ekiplerle ve öğrencilerle birlikte uygulama yaptı.
"Can yanmasın, mal ziyan olmasın!"
Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan’ın katılımıyla Belören Beldesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, trafik kazalarını önlemek amacıyla "Reflektör Tak Görünür Ol" projesi kapsamında 196 traktör sürücüsüne reflektör dağıtımı gerçekleştirildi.
Hakkari'ye deprem konteynerleri gelmeye başladı
Hakkari Valisi Ali Çelik, olası bir depremde geçici barınma imkânı sağlamak amacıyla kullanılacak konteynerlerin kentte gelmeye başladığını belirterek, 200 konteynerin Şemdinli’ye ulaştığını ifade etti
Gölbaşı'nda yamaç paraşütü keyfi
Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen yamaç paraşütü etkinliği büyük ilgi gördü.
Hakkari’nin gurur günü kutlandı
Hakkari’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü törenle kutlandı.
Cennet ve Cehennem Vadisi'nde teftiş
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Cennet ve Cehennem Vadisi Bölgesi'nde yürütülen çalışmalarını inceledi.
Hakkarili gençlerle iftar sohbeti
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Hakkârili gençler ile Ramazan programında bir araya geldi.
Konteyner kentte teftiş yaptı
Konteyner kenti ziyaret eden Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, vatandaşların istek ve taleplerini yerinde gördü.
Önce fidan dikti, sonra can suyu döktü
Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, öğrencilerle birlikte fidan dikti. Önce fidanları toprakla buluşturan Seyhan, daha sonra fidanlara can suyu döktü.
Bir günde 3 köyün taleplerini dinledi
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, köy ziyaretlerine devam ediyor. Bir günde 3 köyü ziyaret eden Karadağ, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde gördü, ilgili birimlere talimat verdi.
Mülki idare amirleri Ali Yalçın'dan özür bekliyor
Sessizliğini bozan Mülki İdare Amirleri camiası, Diyarbakır Kulp Kaymakamı Burak Akeller’e yönelik ağır ifadeler kullanan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan özür bekliyor.
Kaymakama destek, imama tepki
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imama tepki gösterilirken, imamı uyaran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’e destek yağdı.
“Her zaman halkımızın yanındayız”
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, vatandaşların yol genişletme ve asfalt talebi üzerine Otluca Köyü Tümsek Mezrasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Vali Yardımcısı Buğra Karadağ’a teşekkür
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari İl Özel İdaresini ziyaret etti. Vali Çelik, çalışmaları için Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ’a teşekkür etti.
Saltuk Buğrahan Açıkbaş
Akıncılar Kaymakamı
Kaymakam yol kontrol uygulaması yaptı
Sivas'ın Akıncılar Kaymakamı Saltuk Buğrahan Açıkbaş, jandarma personeliyle birlikte yol kontrol uygulaması yaptı.
"Muhtarlarla iş birliği içindeyiz"
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, köy muhtarlarının taleplerini dinledi. Karadağ, "Amacımız, muhtarlarla iş birliği içerisinde, koordineli olarak çalışarak köylerdeki sorunları en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak" dedi.
Hudut karakolunda inceleme yaptı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Şehit Piyade Er Mutlu Saydam Hudut Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti. Vali Çelik, sınır güvenliğiyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Sorun ve talepleri yerinde dinledi
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Taşbaşı köyünü ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinledi. Karadağ, taleplerin karşılanması yönünde ilgililere talimat verdi.
“Rabbim sayılarını tez zamanda arttırsın”
14 kız öğrencinin hafızlık merasimine katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Allah her birini var etsin. Rabbim sayılarını tez zamanda artırsın” dedi.
BAE Ankara Büyükelçiliği Gölbaşı'nda sınıf kurdu
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ankara Büyükelçiliği tarafından Deniz Feneri Derneği'nin desteğiyle Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesindeki Şehit Mikdat Sümer Ortaokulu ve Gazi İlkokulu'nda eğitim gören öğrenciler için bilgisayar sınıfı kuruldu.
Cennet meyvesi topladı
Adıyaman Valisi Osman Varol, Gölbaşı ilçesinin tarımı başta olmak üzere sosyo-ekonomik yapısına ciddi katkı sağlayan hurma hasadına katılarak, hasadın hayırlı ve bereketli geçmesini diledi.
Sorun tespiti için köylerde inceleme
Çukurca ilçesindeki Akkaya, Çığlı, Gündeş, Narlı ve Üzümlü köylerini ziyaret eden Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, "Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde görmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla köyleri ziyaret ediyoruz" dedi.
Halk eğitim kurslarında hayallerini gerçekleştirdiler
Hakkâri Halk Eğitim Merkezindeki kurslarda hayallerini gerçekleştiren kursiyerlerle bir araya gelen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, kursiyerleri el emeği göz nuru ürünleri nedeniyle tebrik etti.
"Verimli çalışmanız için elimizden geleni yapacağız"
İl Özel İdaresi Müdürlüğü'nü ziyaret eden ve işçilerin taleplerini dinleyen Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, "Sizlerin daha verimli ve rahat çalışması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Hakkari’de ‘geleceğin teknoloji yıldızları’ yetişecek
Hakkari’de başlatılan “Geleceğin Teknoloji Yıldızları Yetişiyor” projesi ile, öğrenciler, girişimci kadınlar, engelli vatandaşlar ile birlikte bütün vatandaşlara eğitim laboratuvarları kurularak Bilişim Teknolojileri alanında eğitim verilecek.