Arama
Arama Sonuçları
Vali Makas’tan yeni kaymakamlara ‘Sırlı duayı arayın’ tavsiyesi
111. dönem kaymakam adaylarından bir kısmı bugün yeni ilçelerinde görevlerine başladı. Kaymakamlık görevlerinin ilk günlerinde valileri ziyaret eden kaymakamlar, valilerden talimat ve tavsiyeler aldı.
Sulusaray’da konteynerler kurulmaya başlandı
Tokat’ın Sulusaray ilçesinde yaşanan depremde evleri ağır hasar alan vatandaşlar için konteynerlerin kurulumuna başlandı.
Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı
Ramazan Bayramı arifesinde Ordu Şehitliği'nde tören düzenlendi. Törene katılan Vali Muammer Erol, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti.
Alanya’da yerleşik yabancılar iftar sofrasında buluştu
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya Belediyesi ve Alanya Müftülüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Yerleşik Yabancılarla iftar programına katıldı.
Hafız adayı öğrencilerle iftar
Kayseri Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, hafız adayı öğrencilerle iftar bereketini paylaştı.
Validen 'çalışmaları özenle tamamlayın' talimatı
Piraziz ilçesini ziyaret eden Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, inşaat çalışmaları devam eden Piraziz Hükümet Konağı'nda inceleme yaptı. Vali Serdengeçti, çalışmaların aksaklık olmadan özenle tamamlanması için talimat verdi.
Buzla kaplı gölde Eskimo usulü balık tuttu
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, buz tutan Çıldır Gölü'nü ziyaret ederek, gölün vazgeçilmez aktiviteleri olan atlı kızak, kar motoru ve Eskimo usulü balık avcılığını deneyimledi.
Vali Yardımcısı Gürses, yeni görevine başladı
Adıyaman Vali Yardımcısı iken Uşak Vali Yardımcılığına atanan Burak Bozkurt Gürses, Uşak Valisi Turan Ergün’ü makamında ziyaret ederek görevine başladı.
Kapanan köy yollarındaki çalışmaları inceledi
Kars Arpaçay Kaymakamaı Muhammed Burak Akköz, kapanan köy yollarında devam eden karla mücadele çalışmalarını denetledi. Akköz, "Vatandaşlarımızın ulaşımının kolaylaştırılması amacıyla çalışmalar aralıksız devam ediyor" dedi.
Fatih Görmüş Çiğli’ye Mutlu Köksal Sungurlu’ya atandı
Çorum Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş İzmir Çiğli Kaymakamlığına, Denizli Tavas Kaymakamı Mutlu Köksal Sungurlu Kaymakamlığı’na, Adıyaman Vali Yardımcısı Burak Bozkurt Gürses ise Uşak Vali Yardımcılığına atandı.
Devlet Bahçeli’den kaymakama destek: Kaymakamımızın tertemiz alnından öpüyorum
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’teki grup konuşmasının önemli bir bölümünü Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yaşanan olaya ayırdı. Bahçeli, “Huzurlarınızda Kulp Kaymakamımız Burak Akellerin tertemiz alnından öpüyor, onu yetiştiren anasına, babasına şükranlarımı sunuyor, Müslüman Türk duruşundan dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
"Kaymakamımız hutbenin tam okunmasını sağlamıştır"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Kulp Kaymakamı ile hutbeden şehitleri çıkaran imamla ilgili açıklama yaptı.
Mülki idare amirleri Ali Yalçın'dan özür bekliyor
Sessizliğini bozan Mülki İdare Amirleri camiası, Diyarbakır Kulp Kaymakamı Burak Akeller’e yönelik ağır ifadeler kullanan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan özür bekliyor.
Valiler de yalnız bırakmadı
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imamı uyaran Kaymakam Burak Akeller’e vatandaşlar, kaymakamlar ve vali yardımcıları ile birlikte valiler de sahip çıktı.
Kaymakama destek, imama tepki
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imama tepki gösterilirken, imamı uyaran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’e destek yağdı.
Ömer Burak Bozkurt
Sulusaray Kaymakamı
Valilik tahkikat başlattı
Diyarbakır Valiliği, Kulp Kaymakamı ve ilçede görev yapan bir cami imamı arasında yaşanan olaya ilişkin adli ve idari tahkikat başlattı.
Kaymakamın hutbeden şehitleri çıkaran imama tepkisi çarpıtıldı
Diyarbakır Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’in, Cuma namazında hutbedeki ‘şehitler’ bölümünü okumayan imamı uyarması, “Hutbeyi beğenmedi” şeklinde çarpıtıldı. İşte iftiranın içyüzü…
Umre ödüllü hadis yarışması
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Hadislerle O'nu Anlamak" konulu Gençlik Bilgi Yarışması ödül törenine katıldı. Vali Aydoğdu, “Gençlerimiz dini değerlerini de milli değerlerini de en güzel şekilde öğrenerek tüm dünyaya rol model olacak” dedi.
Kurtuluş gününde şehitlere dua
Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları şehitliği ziyaret etti.
Osmaniye’nin kurtuluşunun 102. yılı kutlandı
Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü etkinlikleri dün akşam başladı. Kutlamalar kapsamında Fener Alayı yürüyüşü ve havai fişek gösterisi düzenlendi, sabah saatlerinde ise Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.
Soğuk akşamda sıcak misafirlik
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Havva Hanım Ayöz ile torunu 11 yaşındaki Burak Keser’in evine misafir oldu. Vali Sarıibrahim, doktor olup anneannesine şifa bulmak isteyen Burak ile Havva teyzenin her zaman yanında olacağını söyledi.
Vali Muhterem İnce Fen Lisesi
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde yaptırılarak 2023-2024 eğitim öğretim yılının başında faaliyete geçen Vali Muhterem İnce Fen Lisesinin resmi açılış töreni gerçekleştirildi.
Hamzalı şehitleri katliamın 29. yıl dönümünde dualarla anıldı
Diyarbakır Kulp ilçesi Hamzalı Mahallesinde 1 Ocak 1995 'te PKK terör örgütü tarafından şehit edilen, biri korucu, 6’sı çocuk, 9’ü kadın olmak üzere toplam 23 vatandaş için anma töreni düzenlendi.
Kadına karşı şiddetle mücadele semineri Ordu’da yapıldı
İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Dairesi Başkanlığı tarafından Ordu Valiliği'nin ev sahipliğinde Kadına Karşı Şiddet İle Mücadele Semineri'nin ilki Ordu’da yapıldı. Seminere Vali Muammer Erol da katıldı.
Kaymakamlara hayırlı teskereler diledi
Erzincan’da askerlik görevini yapmakta olan iki kaymakamın ziyaretçisi Vali Hamza Aydoğdu oldu.
Burak Dilaver Yampal
Çorum-Ortaköy Kaymakamı
Şehit bekçinin adı Taşlıca Tüneli’nde yaşayacak
Gümüşhane Kürtünlü şehit bekçi Oltan Koca’nın adı Taşlıca Köyü sınırlarındaki tünele verildi. Kaymakam Okan Dağlı, şehit ailesiyle birlikte tünelin tabela değişim törenine katıldı.
'Tarih yazan çocuklar'
Diyarbakır Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller, sanal ve sahte kahramanlar yerine tarihe mal olmuş şahsiyetlerin anlatıldığı “Tarih Yazan Çocuklar” etkinliğinde çocukları yalnız bırakmadı.
Hakkari’ye TK1933 Bilişim Sınıfı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Türk Hava Yoları (THY) İsimsizler TK Derneği ile birlikte Şehit Selahattin İlk/Ortaokulu ‘TK1933 Bilişim Sınıfı’nın açılışını yaptı.