Arama
Arama Sonuçları
"Karabük'teki eğitim başarısını üst seviyelere taşıdık"
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Eğitim Kenti Karabük Projesi sayesinde eğitimdeki başarı grafiğini daha üst seviyelere taşıdıklarını belirterek, "2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’na Eğitim-Kenti Karabük Projesi ile yeni hedeflerle başlıyoruz" dedi.
Bursa'nın kurtuluşu coşkuyla kutlandı
Bursa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü, şehirde coşkuyla kutlandı.
Bakan Yerlikaya, Demirtaş ve Ayyıldız ile bir araya geldi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanan Vali Mahmut Demirtaş ve Bursa Valiliği'ne atanan Erol Ayyıldız ile bir araya geldi ve kendilerine başarılar diledi.
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Demirtaş, Bursa'ya veda etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları ile Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, hem Bursalılara hem de mesai arkadaşlarına veda etti.
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Demirtaş'tan ilk yorum
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, atama kararıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Bakan Yerlikaya: Atama kararları hayırlı olsun
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yeni atama kararları hakkında mesaj yayımlandı. Bakan Yerlikaya, "Yeni görevlerinde başarılar dilerim. Hayırlı olsun" dedi.
Vali Demirtaş, Emniyet Genel Müdürü oldu
Resmi Gazete'de yeni atamalar yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı.
Ürünlerin tarlada kalmaması için önemli hamle
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, arz fazlası ürünlerin tarlada kalmaması, meyve ve sebzelerin tarladan tüketiciye ulaştırılması için zincir market temsilcileriyle görüştü.
Samsun'a atanan kaymakamdan 'çiçek getirmeyin' talebi
Samsun'un Canik ilçesine atanan ve göreve başlayan Kaymakam Şeref Aydın, "Hayırlı olsun ziyaretine gelecek hemşehrilerimizin, dostların çiçek getirmemesini istirham ediyorum. Arzu eden, Türkiye Down Sendromu Derneği'ne bağışta bulunabilir" dedi.
Kağıt fabrikasında çıkan yangın, çevredeki tesislere yayıldı
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Yıldırım ilçesinde, kağıt fabrikası ve geri dönüşüm tesisinde çıkarak çevredeki tesislere yayılan yangının söndürüldüğünü, soğutma çalışmalarının ise devam ettiğini belirterek, "Bölgedeki 7 tesis yangından zarar gördü" dedi.
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü, Tokat Valisi oldu
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile boş kalan Tokat Valiliği koltuğuna Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü atandı. Vali Köklü, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ‘ya şahsıma tevdi ettikleri bu onurlu görev için şükranlarımı arz ediyorum" dedi.
Deniz turizmi için toplantı yapıldı
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında İl Deniz Turizm Kurulu yapıldı. Vali Erol, deniz turizmi yapan ve gezi teknesi olarak nitelenen 7 deniz turizmi aracına Turizm İşletme Belgesi verildiğini ifade etti.
Bursa sahillerindeki kaçak yapılar sıkı denetimde
Mudanya sahillerinde inceleme yapan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, "Kıyılarımızı işgal eden kaçak ve ruhsatsız yapı sorunlarını gidereceğiz. Denizler bizim ortak mirasımızdır" dedi.
"Öğrencilerin başarısı, mutluluğumuzu zirveye taşıdı"
LGS ile 2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında önemli başarılara imza atan öğrencilerle bir araya gelen Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Yiğitbaşı, "LGS’de ve bursluluk sınavlarından gelen toplamda 10 Türkiye derecesi mutluluğumuzu zirveye taşıdı" dedi.
Bursa Valisi Demirtaş: Yangının ilerlemesi durduruldu
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çıkan orman yangınının kısmen kontrol altına alındığını belirterek, "Yangının ilerlemesi durduruldu ve tehlike geride kaldı" dedi.
"Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatili boyunca DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Bozdoğan-46' operasyonlarında 31 şüphelinin yakalandığını belirterek, "Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız" dedi.
Üstün zekalı çocuklar aranıyor
İstanbul Valisi Davut Gül, üstün zekalı çocuklar için düzenlenen çalıştaya katıldı. Vali Gül, "Üstün yetenekli çocukların bulunmasını ve en ileri seviyede eğitim almalarını istiyoruz" dedi.
603 yıllık Yeşil Türbe'de restorasyon yapılacak
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, kentin simgelerinden biri olan 603 yıllık Yeşil Türbe'de restorasyon çalışmaları yapılacağını belirtti.
Düzköy’ün ilk kadın kaymakamı görevine başlıyor
111. dönem kaymakam adaylarından, deprem bölgesinde yaklaşık 9 ay koordinatörlük yapan 101 kahraman kaymakam, önümüzdeki haftadan itibaren görevlendirildikleri ilçelerde ilk görevlerine başlayacak.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
16 şehre yayılacak Türkiye Kültür Yolu Festivali Adana’dan başladı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
Bursa'nın fethinin 698. yıl dönümü kutlu olsun!
Bursa’nın fethinin 698. yıl dönümü törenlerle ve dualarla kutlandı.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
Mülki idare amirleri sandık başında
Türkiye, bugün yerel seçimler için sandık başında.... Mülki idare amirleri de oy kullanacakları okullara gidip, tercihlerini yaptı. Valiler, oy kullanma işlemi sonrası vatandaşlarla ve görevlilerle sohbet etti.
“Kerem’in hayatımıza kattığı +1 değer için Allah’a şükürler olsun”
21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü, ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Kahraman şehidimizin adı okulda yaşatılacak
Bursa Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, Şehit Halis Keskin'in adının verildiği Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ortak laboratuvarının açılışına katıldı. Kaymakam Esen, emeği geçenlere teşekkür etti.
Ahmed Tayyib Kahraman
Pazaryeri Kaymakamı
"Fuardaki güzellikleri keşfetmelerini tavsiye ediyorum"
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa 21. Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Demirtaş, "Tüm vatandaşlarımızı fuara davet ediyor, zengin kitap dünyasının güzelliklerini keşfetmelerini tavsiye ediyorum" dedi.
Kayıp mürettebatı arama çalışmaları 11. gününde
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Marmara Denizi açıklarında batan 'Batuhan A' isimli gemide kayıp 4 mürettebatın arama çalışmalarının 11'inci gününde de devam ettiğini belirtti.
Adem Eser
Tonya Kaymakamı