Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam Sak, Kastamonu’ya damat oldu
Ankara'nın Haymana Kaymakamı Osman Sak, Kastamonu’da düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Kastamonu'ya damat olan Kaymakam Sak'ın nikah şahitliğini de Kastamonu Valisi Meftun Dallı yaptı.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Öğrenciler söz sahibi oluyor
İstanbul Valisi Davut Gül’ün himayesinde öğrencilerin karar mekanizmalarına katılmasını hedefleyen Öğrenci Meclisleri projesi hayata geçirildi. 39 ilçede Öğrenci Meclisi Toplantıları düzenlenmeye başladı. Bu kapsamda Vali Gül, Fatih İlçe Öğrenci Meclisi Toplantısı’na katıldı.
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.
Cumhuriyetin doğum gününde İstanbul bayraklarla süslenecek
İstanbul Valisi Davut Gül, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı münasebetiyle Cumhuriyet Bayramı haftasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak tüm İstanbulluları şehri bayraklarla süslemeye ve Cumhuriyet coşkusunu yaşamaya davet etti.
Sokak sokak Bağcılar turu
İstanbul Valisi Davut Gül, sabah namazı ile başlayıp akşama kadar süren Bağcılar ziyaretinde ilçeyi sokak sokak gezdi. Günün erken saatlerinde başlayan incelemelerde Vali Gül’e Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun ile Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir eşlik etti.
“Fatih’in bugünü dünden daha iyi”
İstanbul Valisi Davut Gül, Tarihi Yarımada’yı ziyaret etti. Günün erken saatlerinde başlayan incelemelerde Vali Gül, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Edebük Şehitleri dualarla anıldı
Erzincan’ın Tercan ilçesine bağlı Edebük köyünde 15 Mayıs 1994 tarihinde bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 9 sivil vatandaş, şehadetlerinin 29. yılında kabirleri başında anıldı.
YKS ve LGS için şimdi çok çalışma zamanı
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, ara tatilin ardından Albay Cafer Tayyar Nuran Oğuz Anadolu Lisesi’nde bayrak töreninde öğrenciler ile buluştu.
Cafer Ekinci, Hatay Vali Yardımcılığına atandı
Edirne Enez Kaymakamı Cafer Ekinci, Hatay Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.
Hudut karakollarına moral ziyareti
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Türkiye-Yunanistan sınırında bulunan hudut karakollarını ziyaret ederek kahraman askerlerle bir araya geldi.
4 çocuk babası engelli adamın küle dönen evi yeniden yapılıyor
Aydın’ın Karacasu ilçesine bağlı Bereketli Mahallesi’nde 24 Temmuz’da çıkan yangında evi küle dönen yürüme engelli Hasan Karakaya’nın evi, yeniden yapılıyor.
Vali Makas, depremzede köylerde inceleme yaptı
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Tercan ilçesinde 30.09.2022 tarihinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremden ve 01.10.2022 tarihinde meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki depremden etkilenen köylerde incelemelerde bulundu.
Urfalılar Valisine sahip çıktı
Cumhuriyet Gazetesi’nin, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın 2 ay önceki kentin sevilen İslam alimleri ile buluşmasını eleştirerek ‘görevden el çektirilmesini’ istemesine Şanlıurfalılar sert tepki gösterdi. Vali Ayhan’a destek mesajı yağdıran Urfalılar, “Valimiz camiyi de cemevini, şeyhi de alevi dedesini de ziyaret eder. Valimizin toplumun tüm taraflarını kucaklaması eleştirilecek değil takdir edilecek bir durum” dedi.
Cafer EKİNCİ
Hatay Vali Yardımcısı
Murat Eren
Çorlu Kaymakamı
Cafer KAYMAKÇI
Tercan Kaymakamı
Cafer Sarılı
Fatih Kaymakamı
Miniklere kaymakamlığı anlattı
Tekirdağ Çorlu Atakent İlkokulu 3/A şubesinin öğrencileri, Hayat Bilgisi dersindeki “Yönetim Birimlerini Tanıyorum” konusunu işlerken Mülki İdare Amirliği ve Kaymakamlık mesleği hakkında bilgi almak üzere Kaymakam Cafer Sarılı’yı makamında ziyaret etti.