Arama
Arama Sonuçları
Kamplarda hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar
Akdeniz Gençliği Deniz Kampında düzenlenen etkinliğe katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik Kamplarımızda 600 gencimizi gruplar halinde misafir ediyoruz. Gençlere hem eğitimler veriliyor hem de kültür, sanat, müzik, spor içerikli faaliyetler yapılıyor" dedi.
Dil kursuna katılacak kaymakama personelden veda yemeği
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu dil eğitimi kursu için Ankara’ya akabinde de İngiltere’ye gidecek olması sebebiyle 26 Nisan 2024 Cuma günü ilçedeki görevinden ayrılacak. Bu sebeple kaymakamlık personeli tarafından Kaymakam Okumuş onuruna bir veda yemeği düzenlendi.
Hakkari’nin gurur günü kutlandı
Hakkari’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü törenle kutlandı.
"Büyük bir İstihdam Fuarı açılacak"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 14-15 Mayıs’ta Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar alanında büyük bir İstihdam Fuarı'nın açılacağını belirtti.
"Kütahya'da planlı tarıma geçildi"
Tohum Temini Programı’na katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Tarım ve sanayinin Kütahya'da eş zamanlı olarak gelişmesi için gerekli çabalar gösterildi. Devlet ve hükümet desteğiyle planlı tarıma geçildi" dedi.
Orman şehitlerinin ismi hatıra ormanında yaşayacak
Kütahya'nın Yenice köyünde, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası dolayısıyla, şehitlerin anısını yaşatmak amacıyla hatıra ormanı oluşturuldu.
Anamur'da yeni bir ters lale türü keşfedildi
Mersin'in Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Evcialanı Yaylası'na yeni bir ters lale türü keşfeden Coğrafya Öğretmeni Nevzat Çağlar ile bir araya geldi. Kaymakam Bozdemir, Nevzat Çağlar'ı tebrik etti.
Mehmet Soğukpınar Toroslar'a, Çağlar Tekin Zile’ye atandı
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Soğukpınar Mersin Toroslar, Mülkiye Müfettişi Çağlar Tekin ise Tokat Zile Kaymakamlığına atandı.
Kütahya'ya 30 milyon TL'lik turizm yatırımı
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 30 milyon TL'lik turizm yatırım projesinin temeli atıldı. Temel atma töreninde konuşan Vali Musa Işın, "Devletimiz, yaşadığımız depreme rağmen hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Bizler sizlere hizmetkar olmaya geldik. Halkımızın emrine amadeyiz" dedi.
Merkez OSB yolu için proje başlayacak
Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında milletvekillerinin katılımıyla toplantı yapıldı. Vali Işın, "Kütahya şehir merkezindeki OSB yolu için proje çalışmaları gerçekleştirilecek. Bu sayede kamyonların şehir içi trafiğine girmesinin önüne geçilecek" dedi.
Adımlar sağlık için atıldı
Konya'nın Kulu ilçesinde obeziteye karşı "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü" düzenlendi. Yürüyüşe Kaymakam Ömer Faruk Canpolat da katıldı.
“Hepsi bize emanet”
Özel çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Kütahya Valisi Musa Işın, özel eğitim alanında kaydedilen ilerlemelere dikkat çekerek öğretmenlere ve ailelere teşekkür etti. Vali Işın, “Bu çocuklar hepimizin çocuklarıdır. Hepsi bize emanettir” dedi.
Öğretmenler için fidan dikildi
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen fidan dikim törenine katılan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Fidanları öğrencilerimizle beraber diktik. Dünyamızın, çevremizin daha güzel, daha yeşil olması için güzel bir faaliyet" dedi.
Kütahya’nın Tarım Haritası çıkarıldı
Kütahya Valisi Musa Işın’ın talimatıyla il, ilçe ve köylerde hangi ürünlerin yetiştirilebileceğine dair bilimsel verilere dayalı analiz çalışmalarının olduğu Tarım Haritası çıkarıldı. Kütahya’nın toprak tahlilleri ve iklim verilerini de içeren harita, tarımda yüksek verim ve uygun maliyet sağlayacak.
20 köyü birbirine bağlayacak
Sıcak asfaltla kaplanan, 20 köyü birbirine bağlayan 4 kilometrelik yolun açılışına katılan Kütahya Valisi Musa Işın, bundan sonra hiçbir şekilde köy yollarına sathi katlama yapmayacaklarını söyledi.
Gazilerle sabah namazı buluşması
Kütahya Valisi Musa Işın, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “sabah namazı buluşması” etkinliğine katıldı.
Cuma namazı ile ibadete açıldı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, cuma namazı ile birlikte ibadete açılan Besni ilçesine bağlı İzollu Köyü Camisinde cuma namazını kıldı.
“Birlik ve beraberliğimiz daim olsun!”
Çukurca’yı ziyaret eden Hakkari Valisi Ali Çelik, ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun!” dedi.
26 mülki idare amiri 'mülkiye müfettişi' oldu
Aralarında Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Tosya Kaymakamı Suat Hatam, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural’ın aralarında bulunduğu 26 mülki idare amiri mülkiye müfettişi oldu.
“Bir Olalım İri Olalım Diri Olalım”
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş Dedebağı Kamp Alanında başlayan “Bir Olalım İri Olalım Diri Olalım” Hacı Bektaş Veli Gençlik kampının açılışında gençlerle bir araya geldi.
“Çankırı’ya bir vali, aynı zamanda bir evlat atanmıştır”
Çankırı Valiliği görevine başlayan Mustafa Fırat Taşolar, “Çankırı’ya bugün bir vali ama aynı zamanda bir evlat atanmıştır. Çünkü biz buraya, efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik” dedi.
Vali Ayaz, Besni’nin fahri hemşehrisi oldu
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman Besni’de koordinatör valilik yaparak ilçenin yaralarını sarmak için büyük özveri ile görev yapan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Besni’nin fahri hemşehrisi oldu.
Kur’an öğrenen minikler için şenlik
Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya İl Müftülüğünce düzenlenen 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarının 10. yıl şenliğine katıldı.
Küçük yazar kitaplarını kaymakama hediye etti
Kastamonu’nun Daday ilçesi Atatürk Ortaokulu 4. sınıf öğrencisi Zeynep Duru Sezer, kendi yazmış olduğu “Okul Serüveni, Okyanusta Bir Gün ve Kakao Çekirdeği” isimli kitaplarını Kaymakam Ayşegül Yıldırım’a hediye etti.
Özel birey Mumine’nin yol isteğini yerine getirdi
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ilçe, belde ve köy ziyaretleri programı kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Kaymakam amcaya teşekkür
Siirt Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, çocuklarla yakından ilgilenerek, birlikte futbol maçı yaptı.
Çağlar Tekin
Zile Kaymakamı
O’nu mutlu etmenin mutluluğunu yaşadı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, görme ve bedensel engelli 19 yaşındaki ortaokul öğrencisi Eren Can Çağlar'a sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.
3 bin kişi gönül sofrasında buluştu
Siirt Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar programında, 3 bin kişi huzur ve kardeşliği paylaştı.
"Bu zorlu günler geçecek ve geçiyor"
Göç İdaresi Başkanı Dr. Savaş Ünlü ve Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Cevdetiye Geçici Barınma Merkezinde düzenlenen iftar programında, depremzede vatandaşlar ve Suriyeli misafirlerle iftar sofrasında buluştu.