Arama
Arama Sonuçları
Daha yeşil bir Van için 850 bin fidan dağıtıldı
Daha yeşil bir Van için 3 Milyon Fidan projesinin devam ettiğini ifade eden Vali Ozan Balcı, "Projemizde şimdiye kadar 850.000 fidanı çiftçilerimizle buluşturduk" dedi.
Yol çalışması yapan ekibin çay davetine icabet etti
Gerger ilçesini ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Gerger-Gölyurt köyü arasında yol bakım ve onarım çalışmalarını yapan Karayolları ekiplerinin çay davetini geri çevirmedi.
Hasta yakınlarına çorba ikram etti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, olası afet durumlarında kullanmak üzere hazırlanan mobil mutfaktan ilk çorba ikramını Devlet Hastanesi bahçesinde hasta yakını vatandaşlara yaptı.
"Şerefle ve gururla görevinizi yaptınız"
Görev süreleri biten muhtarlarla bir araya gelen Batman Valisi Ekrem Canalp, "Sizler belli sürede şerefle, onurla ve gururla bu görevi yerine getirdiniz" dedi.
"Yolda risk olup olmadığı değerlendiriliyor"
Hakkari Valisi Ali Çelik, kaya düşmesi nedeniyle kapanan Çukurca yolundaki çalışmaları inceledi. Vali Çelik, "Ekiplerin yoğun mesaisi sonucu temizlendi. Yolda risk olup olmadığına yönelik karayolu uzmanlarının yapacakları değerlendirmeler sonrasında yol trafiğe açılacak
603 yıllık Yeşil Türbe'de restorasyon yapılacak
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, kentin simgelerinden biri olan 603 yıllık Yeşil Türbe'de restorasyon çalışmaları yapılacağını belirtti.
Eski Kral Cami yerine yeni cami yapılacak
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Refik Kaymakamlar, İlçe Müftülüğü ekipleri ve teknik personel ile birlikte yıkımı 2018 yılında gerçekleştirilen Eski Kral Cami alanında inceleme yaptı.
Anadolu’nun El-Hamrası yeniden ayağa kaldırıldı
UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nda Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen restorasyon çalışmaları tamamlandı.
Hastanenin çatısında çıkan yangına zamanında müdahale
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin çatı katında çıkan yangın ekiplerimizin yerinde ve zamanında müdahalesi ile kontrol altına alındı.
Sağanağın vurduğu köylerde inceleme yaptı
Elazığ Baskil Kaymakam Ömer Tuğrul Kundakçı, ilçede etkili olan sağanak yağış sebebiyle zarar gören köy ve meralarda incelemelerde bulundu.
Vali Pehlivan, Akkuyu NGS'de inceleme yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip olan ve tamamlandığında Türkiye'nin elektrik ihtiyacının yaklaşık yüzde 10'unu tek başına karşılayacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (Akkuyu NGS) inceleme yaptı.
"Afetlerde gönüllülük sistemi çok önemli"
HAKUT Derneği'nde eğitimini başarı ile tamamlayan 28 gönüllü vatandaşa belgelerini veren Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, "Ülkemizde yaşanan afetler, gönüllülük sisteminin ne kadar gerekli ve önemli olduğunu göstermiştir" dedi.
"Spora kıymet veren bir valiyim"
Van Valisi Ozan Balcı, Akıl ve Zeka Oyunları Van Turnuvası'nın final yarışlarının startını verdi. Vali Balcı, "Spora kıymet veren bir vali olarak her çocuğun bir spor dalı ile uğraşmasını ya da bir spor dalının iyi bir izleyicisi olması gerektiğini belirterek spora tam destek verdik" dedi.
Karahantepe’ye 3 yeni kazı alanı eklenecek
Karahantepe’de incelemelerde bulunan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bu yıl eklenecek 3 yeni alan ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Kazı Statüsü kapsamındaki alan sayısının 7’ye ulaşacağını söyledi.
Fırtına nedeniyle 244 konutun çatısı uçtu
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, kentte 2 gündür etkili olan fırtına nedeniyle 244 konutun çatısının uçtuğunu belirtti.
Ana arı yetiştiriciliği kursiyerlerinden Vali Erol’a arıcı körüğü
Ordu Valisi Muammer Erol, Karapınar mahallesinde sürdürülen Ana Arı Yetiştiriciliği Kursu’nu ziyaret ederek, kurs çalışmalarını yerinde inceledi.
Tarihi alanlarda inceleme yaptı
Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Dulkadirli Yeraltı Şehri, Hashöyük kazı alanı, Üçayak Kilisesi ve Akçakent Eskiyurt Göleti'ni inceleme yaptı.
Hem inceleme yaptı hem talepleri dinledi
Bir günde 3 köyü ziyaret eden Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, hem köylerde yapılan çalışmaları inceledi hem de vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Kurtarma çalışmaları hava kararmadan tamamlanacak
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, Antalya'da teleferikte mahsur kalanlardan 16 kabindeki 128 kişinin kurtarıldığını, 8 kabinde ise 43 kişiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Memiş, mahsur kalan kişilerle sürekli irtibat halinde bulunduklarını ve sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.
Tunceli olası bir depreme hazırlık yapıyor
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, olası bir depreme karşı boşaltılan hasarlı binaların yıkım işini, Jeolojik-Jeoteknik Microbölgeleme Etüt ve konteyner kent yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Fedakar sağlık çalışanlarıyla iftar bereketini paylaştı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, sağlık çalışanlarıyla iftar programında bir araya geldi.
"Şehitler Diyarı Osmaniye'mize Hoş Geldiniz"
Osmaniye'ye gelen vatandaşları Toprakkale girişinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi ve "Şehitler Diyarı Osmaniye'mize Hoş Geldiniz" tabelası karşılayacak.
Hayvancılık işletmelerini gezen vali kuzuları sevdi
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte faaliyet gösteren hayvancılık işletmelerini ziyaret etti. İşletmeleri gezen Vali Yazıcı, kuzuları da sevdi.
Köydeki orman yangınını yerinde inceledi
Rize Hemşin Kaymakamı Furkan Dinçer, ilçenin Akyamaç köyünde çıkan orman yangınını yerinde inceledi.
‘Bu sene hiç kar yağmadı’ diyenlere selam gönderdi
Muş Valisi Avni Çakır, Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür ile birlikte, İl Özel İdare ekipleri tarafından 10 köy, 22 mezranın ulaşımının sağlandığı Üçevler alternatif grup köy yolunda sürdürülen yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.
Çiftçilere kolaylık: Traktörler için mobil araç muayene istasyonu
Çankırı Valiliği koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı, Çankırı Ziraat Odası Başkanlığı ve TÜVTÜRK işbirliğiyle köylerde çiftçilerin traktörlerinin muayenesinin yapılabilmesi için Mobil Araç Muayene İstasyonu hizmete başladı.
Kaymakam Toğan, eğitim yatırımlarını denetledi
İstanbul Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, ilçede inşaatı devam eden ve geçici kabulü yapılan eğitim yatırımlarını yerinde inceledi. Okulların son durumunu kontrol eden Kaymakam Toğan, yeni eğitim yatırımlarının ilçe eğitimine katkı yapacağını belirtti.
Öğrencilerin iftar heyecanını paylaştı
Muş Valisi Avni Çakır, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile oruç açtı. İftar öncesinde öğrencilerle sohbet eden Vali Çakır, başarının mutlaka çalışmaya bağlı olduğunu söyledi.
Depremzede aileye sıcak yuvalarının anahtarını teslim etti
AFAD Başkanı Vali Okay Memiş, Elazığ AFAD İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, asrın felaketinin ardından bölgede yürütülen çalışmaları değerlendirdi.
“Yüksekova’da marka olabilecek çok değer var”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan V. Ali Çelik, "Gençlerle Yeni Ufuklara" temalı söyleşi kapsamında Yüksekova‘daki öğrencilerle bir araya geldi. İlçede bulunan 20 farklı liseden, 220 öğrencinin katıldığı söyleşi programına Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliği yaptı.