Arama
Arama Sonuçları
"Depremle yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 1939 Erzincan Depremini Anma Programı ve Yerelde Afet İletişim Paneli'ne katıldı. Vali Aydoğdu, "Biz madem depremden kaçamıyoruz. O zaman depremle yaşamayı mutlakla öğrenmemiz gerekiyor" dedi.
Rize spor turizminin yol haritası çıkarıldı
'Spor Turizminde Marka Şehir Rize' temasıyla düzenlenen ve 3 gün süren 'Spor Turizm Çalıştayı'nın kapanışında konuşan Vali İhsan Selim Baydaş, “Çok güzel yol haritaları çıktı” dedi.
“Sağlam bir toplum için aile güçlü olmalı”
‘Aile Çalıştayı’na katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Bağlarımızdan kopmadan ama günceli de yakalayarak, kesinlikle gelişerek, aile kurumunu güçlendirmemiz gerekiyor” dedi.
“Kaz yetiştiriciliğini daha modern bir yapıya kavuşturmalıyız”
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, kaz yetiştiriciliği konusunda birikimlerin değerlendirilmesi, yetiştiriciliğe ilişkin teknik ve ekonomik sorunların tartışılması ve bu yönde geleceğe yönelik stratejik hedeflerin belirlenmesi amacıyla düzenlenen 6. Kaz Çalıştayı’na katıldı.
Şanlıurfa'da ‘Göç Çalıştayı’
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Şanlıurfa Kent Konseyi, Şanlıurfa Valiliği ve UNFPA’nın paydaşlığında ‘Yerelde Toplum Temelli ve Kapsayıcı Hizmetlerin Güçlendirilmesi Şanlıurfa Göç Çalıştayı’ düzenlendi. Çalıştaya Göç İdaresi Başkanlığı Uyum ve İletişim Genel Müdürü Dr. Gökçe Ok da katıldı.