Arama
Arama Sonuçları
Emekli Vali Ömer Türk hayatını kaybetti
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli Vali Ömer Türk, İstanbul'da toprağa verildi.
Öğrencilere süt, kefir ve dondurma dağıttı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 1 Haziran Dünya Süt Günü kapsamında Mustafa Kemal İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Vali Aktaş, öğrencilere okul bahçesinde süt, kefir ve dondurma dağıttı.
Görevine yeni başlayan kaymakam, langırt oynayarak çocuklarla ilk teması kurdu
İçişleri Bakanlığı’nın 30.04.2024 tarihli oluru ile Bolu’nun Kıbrıscık ilçesine görevlendirilen Kaymakam Metehan Güngör görevine başladı.
Metehan Güngör
Kıbrıscık Kaymakamı
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Şafak Karaca, Feke Kaymakamlığına görevlendirildi
111. dönem kaymakam adaylarından Şafak Karaca, Adana Feke Kaymakamlığına görevlendirildi.
Şafak Karaca
Feke Kaymakamı
Valilikten orman yangını uyarısı
Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada bugün etkili olması beklenen sıcak hava ve kuvvetli rüzgar nedeniyle orman yangınlarına karşı vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu.
218 bin öğrenci, Çanakkale’yi gezecek
Gaziantep'te yaşayan 218 bin 327 öğrenci, "Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına” projesi kapsamında Çanakkale’yi ziyaret edecek.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
İftarını huzurevi sakinleriyle birlikte açtı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla iftar programında yaşlılarla bir araya geldi.
Metehan Toy
Denizli Bozkurt Kaymakamı
İhya çalışmaları tamamlanan Gelibolu Şehitliği açıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde Çanakkale İl Özel İdaresi ile Evreşe Belediyesi tarafından ihya çalışmaları tamamlanan Gelibolu Yazıcızade mahallesindeki Gelibolu Şehitliği açıldı.
Bir çete daha çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde düzenlenen "Mahzen-14" operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik’in yaptığı Organize Suç Örgütünün çökertildiğini açıkladı.
Vatan toprakları için bedenlerini katık edenlerin emanetleriyle iftarda buluştu
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve il protokolü, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla kutsal vatan toprakları için bedenlerini katık eden kahraman şehitlerin kıymetli aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.
“Sesi gür çıkan bir ülkeysek bunu şehitlerimize borçluyuz”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109’uncu Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Antalya'daki şehir ve gazi yakını derneklerini ziyaret etti. Vali Şahin "Eğer biz bugün sesi gür çıkan bir ülkeysek bunu şehitlerimize borçluyuz." dedi.
Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında şehitler anıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümünde Türkiye genelindeki il ve ilçelerde olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
“Rabbim şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin!”
Manisa Valisi Enver Ünlü, Şehit Jandarma Er Ferhat Alakuş'un emaneti olan kıymetli ailesini ziyaret etti. Şehit ailesinin hatırlarını soran Vali Ünlü, şehit annesinin elini öptü.
Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı kutlandı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde ilk tören Çanakkale Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.
Şehitlerin emanetleri gençlerle Abidede buluştu
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde Anadolu Gönül Yolu “Vatanın Parlayan Yaldızları Gençler Etkinliği’” programı kapsamında 7 bölgeden Çanakkale’ye gelen 18 şehit ve gazi çocuğu ile Şehitler Abidesinde bir araya geldi.
Göçmenleri taşıyan lastik bot battı: 21 ölü
Çanakkale'de göçmenleri taşıyan lastik bot battı. İlk belirlemelere göre 22 kişi hayatını kaybetti.
Zaferin 109. yıl dönümü coşkuyla kutlandı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü açılış töreni Kale-i Sultaniye’de gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında Vali İlhami Aktaş, protokol üyeleri ve vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla halk yürüyüşü gerçekleştirdi.
Çanakkale organ bağışında Türkiye birincisi
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, kenti organ bağışında Türkiye’nin en başarılı ili yapan ve organ bağışında Türkiye birincisi olan Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi organ bağışı ekibini, özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi.
“Bu vatan bize şehitlerimizden emanet”
İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Şehitleri Anma Programı’na katıldı.
Adem Eser
Tonya Kaymakamı
Şehit Kaymakam Hamdi Bey dualarla anıldı
Kuva-yi Milliye Kahramanı Şehit Kaymakam Köprülülü Hamdi Bey, şehit edilişinin 104. yılında törenle anıldı.
"Şehit ancak unutulduğu zaman ölür"
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, merkez Aşağımahmutlar Mahallesinde, şehitlerin aziz hatıralarını yaşatmak için Aşağımahmutlar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yaptırılan Şehitler Anıtı'nın açılışını gerçekleştirdi.
Erzincan’ın gurur günü
Can Erzincan’ın düşman işgalinden kurtularak istiklal destanı yazdığı 13 Şubat 1918’in üzerinden 106 yıl geçti. Kurtuluş günü Erzincan’da coşkuyla kutlanırken Vali Hamza Aydoğdu, "Geçmişimiz geleceğimizin güvencesidir” dedi.
Vali, vatandaşları sigarayı bırakmaya davet etti
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü'nde Sağlıklı Hayat Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Aktaş, sigara kullanan vatandaşları sigarayı bırakmaya davet etti.
Mehmetçiğin isim babası dualarla anıldı
Mehmetçiğin isim babası Seddülbahir Kahramanı Bigalı Mehmet Çavuş vefatının 60. yıl dönümünde dualarla anıldı.