Arama
Arama Sonuçları
Vali Çeber, pastanede katmer yaptı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, sosyal medyadan aldığı davet üzerine ziyaret ettiği pastanede katmer yaptı.
“Toyumuzu coşkuyla kutladık”
Baharın müjdecisi olarak nitelendirilen 'Nevruz Bayramı', tüm Türkiye'de olduğu gibi Ankara Çankaya’da da çeşitli ekinliklerle kutlandı.
"Bükemediğimiz eli öptük"
Ankara Çankaya Kaymakamı Murat Duru, İlkokullar Arası Satranç Turnuvası'nda Ankara 1.’si olan öğrencilerle satranç oynadı. Kaymakam Duru, "Yavrularımız satranç müsabakasında bizi zorlayıp yendi. Biz de bükemediğimiz eli öptük" dedi.
"Öğretmenlerimizle fikir fırtınası yaptık"
Ankara'nın Çankaya Kaymakamı Murat Duru, Şehit Mustafa Karasakal İlkokulu'nu ziyaret etti. Kaymakam Duru, "Değerli öğretmenlerimizle sohbet edip, fikir fırtınası yaptık" dedi.
Ad gününde bir ünite kan bağışladı
Ankara Çankaya Kaymakamı Murat Duru, ad gününde sağlığının kefareti olarak Kızılay’a bir ünite kan bağışladı. Kaymakam Duru, sağlığı elveren vatandaşları kan bağışına davet etti.
Şehitler ve merhum gazileri mevlit ve dualarla andılar
Ankara Çankaya Kaymakamı Murat Duru, Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin şehitler ve vefat etmiş gaziler için düzenlediği mevlitte edilen dualara “Amin” dedi.
Kaymakamlık sınavı heyecanı
2023 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı, 3 Aralık 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek.
Son Akşam Yemeği filmini öğrencilerle birlikte izledi
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümüne özel hazırlanan Son Akşam Yemeği filmini öğrencilerle birlikte izledi.
77 kaymakam adayı ilanı Resmi Gazete'de
İçişleri Bakanlığı bu yıl alacağını duyurduğu 77 kaymakam adayı için ilana çıktı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre 3 Aralık’ta yapılacak sınav için başvurular 20-30 Ekim 2023 tarihleri arasında alınaak.
“En fakirler en lüks yerde yaşayacak”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in, ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı mahalle buluşmalarının 13’ncüsü Yeşiltepe mahallesinde gerçekleşti.
İçişleri Bakanlığı EGM önünde canlı bombalı saldırı
Ankara'da İçişleri Bakanlığının Kızılay binası önünde patlama sesi duyuldu, ardından da silah sesleri geldi.
“En küçük oğlumla horon”
Ankara Çankaya Kaymakamı Murat Duru, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en küçük oğlu Kerem Altay’la birlikte horon oynayarak kutladı.
Depremzedelerin yasına ortak oldu
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, bayramda depremde kaybettikleri yakınlarının mezarı başında dua eden vatandaşların yasına ortak oldu.
Cengiz Ünsal
Artvin Valisi
Coşkun Doğan
Mülkiye Müfettişi
Aydın Ergün
Kastamonu Vali Yardımcısı
AFAD Genel Merkez'inde yangın
AFAD'ın Ankara'daki merkezinde evrak bölümünde yangın çıktı. Savcılık, bazı evrakların zarar gördüğü yangını şüpheli bularak soruşturma başlattı.
Konteyner kent alanları için "geçici el koyma" kararı
Hatay Valiliği, depremzedelerin barınma ihtiyaçlarına yönelik konteyner kent alanları oluşturulması amacıyla ücreti daha sonra ödenmek üzere bazı parsellerde geçici olarak el koydu.
Haftanın yorgunluğunu doğa havası ile attı
Ankara Çankaya Kaymakamı Murat Duru, yoğun geçen haftanın yorgunluğunu Gölbaşı'ndaki Mogan Gölü’nde attı. Pazar gününü ailesine ayıran Kaymakam Duru, haftanın stresini doğa havası ile attı.
Çankayalı muhtarları Kırşehir’de ağırladı
Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Çankaya Kaymakamlığı döneminde birlikte çalıştığı muhtarları Kırşehir’de ağırladı. Vali Buhara, “Çankaya Mahalle Muhtarlarımız vefa gösterip ziyaretimize geldiler. Değerli muhtarlarımıza bu güzel ve anlamlı ziyaretleri için müteşekkirim” dedi.
Ortaokul öğretmeninden duygulandıran sürpriz
Ankara Çankaya Kaymakamı Murat Duru’ya ortaokul öğretmeni sürpriz bir ziyaret yaptı. Ziyaretle seneler öncesine giden Kaymakam Duru, “Yaşam sürecimin en anlamlı duygusal mutluluklarından biri oldu” dedi.
Çocuk Elçiler Projesi ile kültürel dostluk kurulacak
Ankara'nın Çankaya ilçesindeki okullarda öğrenim gören Türk ve yabancı uyruklu öğrenciler arasında kültürel etkileşim, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla hayata geçirilen Çocuk Elçiler Projesi’nin hazırlık toplantısı yapıldı.
Sınır yönetimi bir üst seviyeye taşınacak
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nce yürütülen ve Türkiye’nin başarılı sınır yönetimi uygulamalarını bir üst noktaya taşımayı hedefleyen Ulusal Entegre Sınır Yönetimi Stratejisinin Hazırlanması ve Ulusal Eylem Planının Güncellenmesi Projesi’nin açılışı gerçekleştirildi.
100 yerine 200 kaymakam adayı alınacak
İçişleri Bakanlığı, bu yıl alınacak kaymakam adayı sayısını 100’den 200'e çıkardı. Bakanlık, 21 Temmuz 2022 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kaymakam adaylığı sınav ilanını 24 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete’de güncelledi.
Lisinia’da yılın ilk hasadı
AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Burdur Valisi Ali Arslantaş, Lisinia Doğa Projesi alanında yılın ilk lavanta hasadını başlattı.
20 ilin valisi değişti
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, 9 ilin valisi merkeze alındı; 9 ile yeni vali atandı; toplamda 20 ilin valisi değişti.
Gözde ÖZKORUL
Göç İdaresi Yabancılar Genel Müdürü
Meral UÇAR
Ortaca Kaymakamı
Murat Duru
Çankaya Kaymakamı
Salih SAK
Hazro Kaymakamı