Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa emniyetinden dev uyuşturucu operasyonu
Uyuşturucu satışı ve kullanımının önüne geçmek için birbiri ardına operasyonlar düzenleyen Şanlıurfa Polisi, son olarak 380 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirdi.
"Asayiş olayları yüzde 2,69 oranında azaldı"
Isparta Valisi Aydın Baruş, 2023 yılı için asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantısı yaptı. Vali Baruş, "Asayiş olayları, genel olarak 2022 yılına göre 2023 yılında yüzde 2,69 oranında azalış gösterdi. Ayrıca olayların aydınlatılma oranında yüzde 1,4 artış var" dedi.
49. Kökünü Kurutma Operasyonu’nda 149 gözaltı
Gaziantep'te düzenlenen 49'uncu 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 149 şüpheli yakalandı. Operasyonu yöneten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uyuşturucu ile mücadelemiz sonuna kadar aynı gayretle devam edecek" dedi.
“Kökünü kurutma operasyonları devam edecek”
Şanlıurfa'da jandarma tarafından bugüne kadar düzenlenen en geniş uyuşturucu operasyonunda ele geçirilen malzemeler ve operasyonun detayları Vali Salih Ayhan tarafından basınla paylaşıldı.
Şanlıurfa tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonunu Vali Ayhan yönetti
Şanlıurfa’da sabah uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik büyük bir Kökünü Kurutma Operasyonu düzenlendi. Vali Salih Ayhan’ın bizzat yönettiği Şanlıurfa tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonunda şehirdeki uyuşturucuya büyük darbe vuruldu.