Arama
Arama Sonuçları
Maraş için canla başla!
Depremlerle yıkılan Kahramanmaraş’ın yaralarını sarmak için depremlerin hemen ardından başladıkları koordinatör valilik görevlerini sürdüren Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Kahramanmaraş için canla başla çalışmaya devam ediyor.
14 milyon depremzedeye iftar
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremden etkilenen 10 ilde günlük 1 milyon 655 bin kişiye, bugüne kadar da toplam 14 milyon kişiye iftar yemeği verildiğini açıkladı.
“Gölbaşı’nı ayağa kaldırmak için haydi Tokat!”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 4 ayrı noktada toplamda 300 konteynırdan oluşacak Gölbaşı Tokat Çarşısı için Tokatlı vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.
“İyileşene kadar birlikteyiz”
Deprem bölgesi Adıyaman Gölbaşı’nda yaraları sarmak için yoğun bir çalışma yürüten Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Gölbaşı'nda konteyner kenti ziyaret ederek devam eden kurulum çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Konteynerlere yerleşen vatandaşlarla sohbet eden Vali Hatipoğlu, “İyileşene kadar birlikteyiz” dedi.
Deprem bölgesinde 10 bin esnafa, 10 bin dükkan yapılıyor
Depremin merkezi Kahramanmaraş'ta açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Deprem bölgesinde 10 bin esnafımıza; geçici çarşılar içerisinde toplam 10 bin esnaf dükkanı yapıyoruz" dedi.